icon

Priatel chce sex a vidí, že som zranená

12. apr 2025

ahojte chcem len nazor, pred dvoma dnami mi zomrel blízky clovek, som velmi zranená a smútim, mam priatela s ktorym som rok a prisla som k nemu pretoze som potrebovala oporu, on odomna chcel sex aj ked som mu dala najavo ze sa nato necitim… co si o tom myslite? prave som sklamana dvojnásobne, boli ma to pretoze som potrebovala len objatie, ktore mi samozrejme dal, ale hned skúšal ci nebude aj nieco viac a aj ked som mu dala najavo ze nie skúšal to… citim sa strane nerešpektovana

marianarem
12. apr 2025

Nebrala by som to az tak tragicky, vysvetli mu este viackrat, ako to mas. Priatel jednak asi nevie, ako sa ma zachovat, je z toho vykolajeny. A tiez sa mu mozno zda, ze jemu by to v takej chvili pomohlo a nechape, ze tebe nie.
Toto vsetko samozrejme za predpokladu, ze inak je to dobry partner a berie na teba ohlad. Ak sa citis nerespektovana casto, tak to je uz o inom.

nynia
12. apr 2025

Urcite by mal respektovat tvoje city a nenutit ta do toho. Ale ja spravidla cim viac mam psychicky vypatu a zlu situaciu "depky" tym viac potrebujem sex, beriem to ako odreagovanie a poznam vela zien aj muzov, co to maju rovnako mozno aj on je jednym z nich a nemysli to v zlom, mozno si mysli, ze ti tak pomoze ale neda sa vylucit ani to, ze pri tom mysli len na svoje potreby a nie na teba... Vsetci sme ini tak aj on by to mal respektovat, skus sa s nim o tom otvorene porozpravat co potrebujes, co je pre teba uz za hranicou a uvidis ako sa potom bude spravat.

kikadzi
12. apr 2025

Neviem si to predstaviť čo opisuješ prišlo by mi to strašne neempaticke a to som si prežila čerstvú stratu pred dvoma mesiacmi. Manžel bol tou oporou tým múrom o ktory sa môžem oprieť a aj keď už niečo tak ja som dala signál že áno je to ok. Aj si mu to dala najavo že nie a aj tak skúšal tj pozeral na seba. Ja si to neviem predstaviť prišlo by mi to také že to ani v tom smútku ktorý prežívam si ide svoje a nie je so mnou na tej vlne. Akokwby len povrchne že áno chápem jasne smútis ale v hĺbke to s tebou v podstate nijako nepreživam. Môj pohľad. Nemusí byt pravdivý.

slovakboy
12. apr 2025

On má na to zlý pohľad a nie je zaangažovaný do smrti tvojho blízkeho. Pud je u neho silnejší ako ovládanie sa prejavenie sústrasti. Zjavne s tebou necíti dostatočne. Sú to len dva dni, to mal vidieť ako ti je akeď vidím nemôžem. Empatia mi nedá. Led ty smutis mal by nie že smútiť ale cítiť s tebou.

akje
12. apr 2025

@autorka
Tak su iba 2 vysvetlenia. Bud netusi, ako blizka ti dotycna osoba bola alebo mu to je jedno.
Takze sa skusit porozpravat a uvidis

ovaaa
13. apr 2025

Čo znamená dala najavo? Veď poviem, prepáč Jano , stratila som blízkeho človeka a cítim smútok na nežnosti a milovanie nemám chuť. Ak si mu dala informácie, k tomu, čo máš tak normálny chlap by toto nežiadal, maximálne by ťa objal a rozprával sa s tebou. Ak však mal informácie a dožadoval sa tak je riadny sebec. Prehodnotila by som, či s ním zostanem, keďže empatia a súcit žiaden a pri tak vážnej situácii. A brať sex ako všeliek na všetko ...to vážne?

marca12
13. apr 2025

@marianarem Alebo je to nadrzany bujak,ktory este nedospel a nechape,ak zena povie raz nie,nema dobiedzat a dozadovat sa sexu. Zrejme je zvyknuty,ze k nemu chodi a vzdy je sex.

taktotedanie
13. apr 2025

Je to blbec

minenkaa
13. apr 2025

Moj muz zas potrebujú sex ,keď je nešťastný ,možno to ma aj on tak a pozerá sa na to z tejto strany

koniarova
13. apr 2025

Veľmi málo si k tomu napísala. Ťažko radiť.

martinka17
13. apr 2025

Možno ťa chcel uvoľniť, zbaviť na hodinu smútku a stresu. A nechápal tvoje náznaky, tak nabudúce je potrebné nenaznačovať ale otvorené komunikovať. Každá smútok prežíva ináč, každý sa stresu zbavuje ináč. Keď prídeš k nemu dnes, povedz prečo si prišla, alebo ak sa na to necítiš, napíš mu správu a vysvetli čo sa ti deje v hlave. Ja osobne neviem dobre čítať druhých ľudí, preto neznášam naznacovania - som z nich v strese.

tenerifka
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
13. apr 2025

Vacsina chlapov to ma v mozgu inak poskladane ako my zeny, neuvedomuju si vela veci a ako tu uz bolo napisane, pud je u nich silnejsi

kvadrinkaaa
13. apr 2025

Tak mu vysvetli znova a priamo, že nemáš ani myšlienku na sex. Nebrala by som to ako tragédiu. U niektorých mužov je sex aj jazykom lásky…

majlo1234
13. apr 2025

Niektorym muzom sex pomaha pri smutku, mozno si mysli, ze aj tebe by mohol

domkakvet
13. apr 2025

Za mna ta ma iba na sex.

vanilkovazmrzka
13. apr 2025

Dokazem pochopit, ze skusil raz /mozno ako ho tu vehenemntne obhajuju, ze to akoze aby ti pomohol od smutku/, ale ze nepochopil tvoje nie a skusal dalej, to uz je extremny disrespekt. Mne by bolo z neho fakt zle

okm221
15. apr 2025

Ja som žena a sex s manželom a zvyšný život rodina, priatelia vôbec nesúvisia... Aj keď sa stali zle udalosti, práve sex mi pomoho aspoň na chvíľu odbočiť myšlienkou úplne inde.. Ja B som, to, brala z toho hľadiska. Ak by si to brala pozitívne, mohlo by ti to dokonca aj pomôcť v prekonaní smútku, uvoľnení sa, pri sexe sa uvoľňujú totiž aj hprmony ktoré to vedia ovplyvniť