Priateľ chce sex každý deň
Ahojte neviem či to sem patrí ale nemám sa s kým o tom porozprávať a myslím si že to začína byt problém
S priateľom som už 4 rok keď sme na začiatku maly sex niekoľko krát za deň prišlo my to Okey veď je to začiatok no už sme spolu 4 roky a priateľ chce každý deň sex plus k tomu niekedy aj orálny sex a mna to už nebaví…keď nič nieje tak je urazený a nebavíme sa a dosť mna to vyčerpáva dnes sme sa kvôli tomu pohádali pretože chcel orálny sex a neskôr sex a mna to nebaví mne by úplne stačilo mat sex raz/ dva krát do týždňa ale keď mu niečo poviem tak sa urazí potom s toho je hádka a nebavíme sa inak priateľ má 39 rokov
35 rocny s dietatom si narazi 19 ročnú a tepuje koberec 3x denne. Ďalšie deti nechce, partnerku si neváži. Ale hlavne ze nepije a nefajčí. Holt, niekto bohužiaľ netuší ako vyzerá skutočný vzťah.
@iwesska ja som nič také nepísala, nedomyslaj si, no veď u každého páru je to individuálne, niekomu sa chute zmenia, niekomu nie, ale keď už na začiatku vzťahu je problém, že majú rozdielny apetít, tak väčšinou to dopadne skôr či neskôr rozchodom
@janickacrazy Akurat,ze v tomto pripade,ako vidis ziaden problem za zaciatku nebol. Len pan si tuto pomylil partnerku z nafukovacou Ancou.
@iwesska tak na úplnom začiatku väčšinou problém nie je, lebo obaja sú zaľúbení a chcú byť spolu stále, ale myslela som potom, keď ten prvotný ošiaľ pominie, potom človek zistí, či sú kompatibilní alebo nie
Ja som s manzelom 3 roky a ma 33 ja 37 a sex chceme denne obaja a cez menštruáciu mu pomaham lebo je nadrzany. Milujeme sex obaja. Mne nevadi aj viackrat denne
@kukypink988 my máme obaja cez 40 a máme sex každý deň. To nie je ako píšeš že má chute ako tínedžer. Alebo ako tu niekto napísal že je nevyzretý. Niekto má libido vyššie, niekto nižšie. Podstatné je, aby ľudia, ktorí chcú spolu žiť boli kompatibilní. A aby boli schopní kompromisov. Čiže nie je problém sex podľa mňa, ale postoj. Že on kompromis nie, ale od teba to čaká. Toto je problém.
no asi by ma porazilo pri takom partnerovi, ale chapem jednoducho sa neda kazdy den 365 dni do roka, tak nech sa to snazi aj on pochopit.
Ja som raz citala knihu, ze baba bola v detstve znasilňovana mala traumu zo sexu.Zalubila sa a vydala a že manžel vyžadoval sex denne, tak to si uz vobec neviem predstavit mat odpor k sexu a sexovat denne, ked normalny zdravy clovek s tym ma problem..
@janickacrazy Nie nezisti. My sme 4r.pred svadbou fungovali uplne inak,ako po svadbe, potom po 1. a 2. dietati. Kazde obdobie bolo uplne ine ako na zaciatku. A pochybujem,ze niekto dopredu vidi a vie,ako na tom bude po niekolkych rokoch,v akej bude psychickej aj fyzickej kondicii. Od toho su partneri partnermi,aby sa vedeli pochopit v roznych zivotnych situaciach. A nie sa chovat ako zvieratko,ze ma tlacia gule,tak ty mas povinnost sa o ne starat🙄
@loliki práveže my hovoril že s ňou mal sex aj keď bola tehotná vraj je to zdravé pre dieťa neviem na začiatku vzťahu sme sa rozprávali o bývalých priateľoch len že potom sa to zvrtlo a on my začal hovoriť ako s nimi mal aj sex a tak už v tom sa my znechutil ale neriešila som úprimne neviem aký má zmysel môj život momentálne mám aj psychické problémy a on my to teraz týmto len zhoršuje
@janickacrazy napisala som tam že sa s tým snažím a ním rozprávať ale on je taký že keď nechcem tak má blbe reči tipu “už ta nepritahujem” už sa ty asi nepáčim a bla bla bla a ja som už v takej fáze že keď má nejaké blbe reči alebo otázky tak úplne ignor s ním sa o tomto skratka nedá hovoriť už som rozmýšľala aj nad sexuológom lenže potom by sme sa hádali a bolo by to ešte horšie tak radšej nechám nech si úľavy a ja si poviem že budem mat potom pokoj lenže mna to teraz začalo viac trápiť pretože po sexe som začala krvácať
@motylicek07 tak ale to si ty 🙂 každý to mame asi nastavené inak ja mám 23 rokov a čím viac a ním mám sex tým sex začínam nenávidieť…sex má byt o tom že si ho užijú obaja a je to spontánne s chuťou a nie o tom že jeden chce a druhý to len pretrpi a čaká kedy to skončí
@iwesska bohužiaľ máte pravdu…až teraz som pochopila za čo mna môj partner má a bohužiaľ jedine čo ho zaujíma je sex a pamätám si že mna nenechal v klude ani keď som bola chorá alebo pri menstruaci
@zafir01 ja si úprimne myslím že sa snažím už 4 roky viem kam tým mieris a čo sa snažíš povedať len my to tak pripadá ako by som bola babka na špagátku ktorá urobí všetko čo chce a strašne mna to mrzí…mrzí mna že vždy dávam do všetkého maximum a snažím sa ako môžem a aj tak s toho nič nemám a som najhoršia ja
@kukypink988 tie psychické problémy môžeš mať z toho nátlaku od partnera.Nevhcela by som tak žiť
Nepísala si tu už raz? ja som bola zhrozená, čo tá baba písala tu, a v jej situacii by som asi radšej volila rozchod, ale ked ho lubiš, tak to nedokážeš a hlavne si nevieš dupnúť, vždy sa podvolíš, ako chceš si vydobiť slobodu tym padom, ked on dosiahne, čo chce? neni to preto, že si moc mlada a panuje nad tebou? má mentálnu presilu nad tebou, je o 20 rokov starši a ty ťaháš za kratší koniec, alebo si neskusena, alebo si nevieš dupnuť, však daj si pauzu na mesiac a uvidíš, čo bude dalej...vybuchne mu v trenkach.. je zavisly na sexe
@kukypink988 tak po tvojich posledných príspevkoch naozaj radím rozchod, tam nejde len o sex, ale o to, že si ťa neváži ako ženu, si mladučká, nájdeš si iného
@iwesska no u nás sa nič nezmenilo ani po svadbe, ani v tehotenstve ani pri deťoch, takže u nás to bolo od začiatku jasné, ale chápem, že niekto to môže mať inak
@kukypink988 ide o pocity, ak sa ti zdá, že vás vzťah sa zakladá čisto na sexe, tak byť tebou dám tomu stopku. Napríklad ja keď som otehotnela, som mala rizikové tehotenstvo, a sex zakázaný. Občas sme ró riešili inak. Ale muž problém nemal. Vedel, že by sme riskovali. Alebo keď som bola chorá. Nikdy som z neho nemala pocit, že sa " naserie" keď neprejavím záujem. A o tom by to malo byt.
@kukypink988 Skús nájsť iný zmysel života, ako mať sex každý deň s niekym, s kým ho mať ani nechceš. Je nejaký vážny dôvod, prečo s ním si a prečo by si s ním mala zostať? Napr. dieťa? Nie je. Nie si k nemu ničím viazaná. Nie si ani manželka, ani matka jeho dieťaťa. Si slobodná žena, tak aj konaj. Čo ťa núti byť jeho sex. otrokyňou - aj cez menzes, aj keď ty sama nechceš? Konečne sa ti otvárajú oči. Nebav sa s ním o tom. Proste odíď. Ty sama cítiš, že ťa nerobí šťastnou.
@kukypink988 ja si tiez neviem predstaviť sex každý deň. Veď to by som bola dole rozgajdana ako opica 😁. Mala by si myslieť v prvom rade na seba a svoje zdravie. Ak krvacaš, choď na gyndu. Povedz mu, že nemôžeš mať každý deň sex. A ak neberie ohľad na tvoje zdravie, nájdi si chlapa, čo mu bude na tebe záležať viac ako na sexe. A jeho by som poslala k psychológovi, myslím že je aj taká porucha, hypersexualita.
@brigelka mne to skôr pride tak že mu na mne vôbec ale vôbec nezáleží a má mna len na sex a som s toho dosť sklamaná robím pre neho maximum nie len v sexe ale jednoducho cítim že už ďalej nevladzem..myslela som si že je to normálne mat sex každý deň ale pochopila som že to úplne Ok nieje a prídem si ako nafukovacia Anča na sex…ako robot na baterky
@kukypink988 a ako to budeš riešiť?
@kukypink988 ach jaj,baby! Ja mám priateľa ( 57 r. ) Sme spolu asi dvanásť rokov a čo rok ,to je sexu viac 😀. Priemer 2krát denne. Tiež nemám stále chuť, tiež mám starosti,deti, povinnosti,choroby,ale aj tak sa mi páči šťastný a spokojný výraz tváre môjho chlapa po sexe . A poviem si,že však načo ju vlastne mám 🤣
@kukypink988 nemá on náhodou problém sám so sebou? 16 ročný vekový rozdiel, možno sa bojí, že ho opustíš kvôli mladšiemu 🤔 v každom prípade si ale myslím, že toto co stvara normalne nie je 🤦♀️ život je aj o inom...

@kukypink988 s terajším manželom prvé 4 roky, co sne boli spolu, ta frekvencia bola taka ako opisuješ, a nevadilo to nikomu z nás.
Potom prišlo dieťa a akosi prirodzene sa to prehupol na cca 3 x v týždni. Samozrejme na dovolenkách, a takých oddychovejsich časom (keďže sme v tom čase začali stavať dom) aj viac krát.
Sme spolu 15 rokov a štvrté dieťa som mu predc2 mesiacmi porodila. Jazdí mimo sk. No stále to vychádza viac než 10 krát mesačne. 😂 Ma 40.
Je úplne jedno koľko krát a ako. Dôležité je, aby to vyhovovalo obom. Vo vašom prípade to vidím tak, že sa musíte naučiť počúvať jeden druhého, ak spolu chcete byť. Občas on nech ustúpi a dá ti "oddýchnuť", a občas zas ty sa trochu "posnaz" 🤷♀️