Priateľ má nadrozmerne veľký penis
Dievčatá, jednu vec na úvod vám prisahám. Táto diskusia je real. ja som real. Chodím sem často a práve preto zakladám túto tému ako anonym, pretože ma poznajú aj kolegyne s týmto nickom a nechcem, aby vedeli o tom, čo idem riešiť. zatiaľ je to čerstvé ale...
...mám nového priateľa. dajme tomu, že sme spolu naozaj čerstvo ako pár a keďže sme sa už nejaký ten čas ako kamaráti poznali, skúsili sme spolu sex.
Ešte aj keď to píšem tak sa mi červenejú líca 😀 jeho penis má tak 23 cm a viac, nič podobné som nevidela. veľký a hrubý 🙊..mňa to extrémne bolelo, skúšali sme rôzne polohy. nešlo nič. nakoniec som aj zakrvácala. na druhý deň zasa, išiel na to pomaly, potom sa rozbehol ale zasa bolesť jak keby mi niekto do krčka zaživa Ďobal (aj ďobal vlastne 😀)
Ja ho ľúbim, veľmi. sex je pre mňa dôležitý a verím že nájdeme spôsob, ako ísť na to, aby to nebolelo.
a tu nastáva otázka: prosím baby ktoré máte skúsenosť a žijete s mužom, manželom s nadrozmerným penisom. dá sa to nejak vytrénovať časom ? poznáte možno polohy v ktorých je to slasť ?
nemusíte mi písať do diskusie svoje skúsenosti ak je to osobné, len mi napíste do komentu slovo "správa" a ja sa Vám ozvem pod svojim nickom do správy. ♥
baby toto som ja ešte naozaj nezažila a preto potrebujem seriózne rady ♥ Ďakujem Vám každej
@lowe123 čítaj q uč sa ty "mudry" 🤣
@lowe123
Q aby som si nevymyslala s tou genetikou...
Zaujímavé inak ze aj malý chlapi majú veľkého a naopak velki chlapi môžu maleho ze? To mi ako vysvetlíš? A ktorý si typ? Myslím ze s malým;)
Ale ako je to možné ak si veľký chlap??? 🤷🤷
Sa zobud chlapec a nepíš dristy tu keď nenas ani šajnu ani skúsenosti ani doktorát nato
@missviolet ale ani nejde o panvu, to su kosti a ich rozostup, vagina je nieco ine predsa. To vobec nemusi byt priamo umerne 🤔
@lowe123 splietas hrusky s jablkami, ale totalne si mimo s tou velkostou panvy. Velkost panvy je dolezita pri porode a vobec to nesuvisi s velkostou, dlzkou a sirkou vaginy 🙄.
A to, ze zena porodi 3 deti, ako ja napriklad, a v podstate lahko a bez poraneni a sitia v 2 pripadoch, v jednom sa viac bal doktor, ako ja, tak ma nastrihol, tak ani to neznamena, ze som siroka jak neviem co, to sa vrati na normalne rozmery, hoci panvove kosti mozu ostat rozostupene viac ako boli pred porodom. Rozhodne ju nemam dlhsiu a sirsiu. Porod je iny proces predsa, riadeny hormonmi, casto sa zena potrha, ked nic ine, tak sliznica popraska. Napriek hormonalnej podpore pocas toho procesu. A sex je ale uplne nieco ine. Len pre porovnanie, aby si vedel...
A este, vaha a vyska - to tiez nie je priamo umerne, ze vysoka a pribrata zena ma siroku panvu a nizka a chuda, uzku.
Ja mam 152cm, panvu taku, ze by si sa divil a teda som porodila 3 deti raz dva. A v rodine mame taku istu zenu s rovnakou vyskou a rodila cisarskym vsetky deti, lebo proste ma panvu uzku, ze by tie deti tadial nepresli.
A vagina je nieco uplne ine, to s tymto vobec nesuvisi uz duplom 😅.
Moja dobra kamaratka mi raz povedala podla jej skusenosti povedala, ze 10 je malo a 20 vela. Asi mala pravdu 🙂
Ja som mala “stastie” na velke penisy vo svojom zivote. Moj prvy frajer mal okolo 20cm a trvalo nam takmer rok kym prenikol dnu aby ma to prilis nebolelo.
Druhy frajer mal tak obrovsky penis (27cm) ze ked som ho videla prvy krat postaveny, tak som mu povedala: zabudni, ze toto do mna das.
😀
Ex manzel mal tiez nieco malo cez 20 - velky a hruby, na zaciatku boli najlepsie polohy odzadu, postupne sa telo prisposobilo.
Ale suhlasim s nazormi ze okolo 16-18cm je ideal a skor je dolezitejsia hrubka nez dlzka. To len chlapi maju pomylenu predstavu ze zeny tuzia po konskych penisoch
@maminka1986 Porovnávať penis v ktorom nie sú kosti s prepáčením s telom ktoré kosti má je skôr tvoja inteligencia keď už urážaš (fakt nerád urážam ženu , je mi to proti srsti ale ty si s tým začala 🤦) , logika že ak máš 1,60 a malú kostru tak nemáš mať 80 kg to ti každý doktor a odborník povie . Potom jasné že aj tam dole si úzka .... Sú baby ktoré majú 1,70 a väčšiu kostru , tam je panva väčšia a aj kosti silnejšie , jasné že na to vplýva genetika , strava aj iné ale veľa vecí neovplyvníš . Áno mám malý a určite by mohol byť výrazne väčší , ďakujem za tvoju ohromnú ohľaduplnosť keď urážaš tým najhorším možným spôsobom napriek tomu že ajkeď som niečo napísal , ja som ťa uraziť nechcel
@nevenka lenže autorka píše že na ňu nieje hrubý ale tá dĺžka je problém , myslím že to už aj spomenula a tam veľkosť panvy zohráva rolu 🤦, ja nesplietam reagoval som na to čo sama autorka napísala , že partner pri prírazoch naráža na krčok maternice , logicky je to problém s dĺžkou nie šírkou . To preto niektorým vadí 20cm a viac , lebo nadoraz je to moc .
@lowe123 vieščo, je aj hruby. ale hrubka by nebola problem ale ta dlžka.. pane na nebi.. dnes večer vraj donesie sushi a spravíme si romantiku 😀 no ja sa už teraz obávam 😀 no nič, budeme trénovať. 😀
@soldi inak aj my sme v jednej polohe odzadu vydržali dokonca mi to bolo príjemné..ach jo no, dúfam ze to nejak rozjedeme 😀 Ďakujem ze si sa podelila ♥
@lowe123 akoze ty si bohovsky, viacere ti tu napisali, ako ich sex s muzmi s velkym penisom BOLI, jedna zena ti napisala, ze jej trvalo s partnerom ROK, aby ju to nebolelo - to je take super? musiet rok pracovat na tom, aby ju to nebolelo? rok skusania, diskomfortu, bolesti? ty si uplne mimo kks. ku mne sa muz s nadpriemernym ani nemoze priblizit, gynekolog mi povedal, ze som velmi uzka - a vies aka velka zena som? boky ma cez 100cm++ tak podla tvojej teorie by som nemala mat ziaden problem. kks. ale ty si hudies svoje lebo mas komplexy a chces mat giga penis
@missviolet myslím ze s týmto chlapcom lebo mužom určite nie je svojimi sprostymi výrokmi,je zbytočné stracat čas. Ma komplex zo sebasamého, podla neho tucnejsie ženy by asi ani nemali existovať a mat deti ci sex ..ten je mimo úplne a hlúpy 🤣🤦🤦
@brembo nieeeeee. ja ho nikomu nedám 😀
@lowe123 ty už tu prestaň točiť o šírke panvy a stavbe tela ženy. Tak ako tu už bolo spomenuté, aj žena čo má širokú panvu môže byť nízka a štíhla, takisto ako aj vysoká moletka môže mať úzku panvu. Šírka panvy nesúvisí s dĺžkou vagíny, to môže byť tiež rôzne.
Takisto ako aj vysoký muž môže mať malý penis a naopak.
Takže tvoje domnienky si môžeš strčiť akurát tak za klobúk.
@missviolet Ja si nehudiem svoje , čo sa týka toho čo ki viaceré napísali 😂 . Ver mi že aj ja poznám týpkov čo ich majú väčších a viem koľko báb im prešlo cez posteľ a určite nie jednorazové akcie. Fakt je pravda že sa baba vie prispôsobiť a či si to priznáte alebo nie , ste v tomto povrchné dokiaľ to nezažijete a nezistíte že to bolí niekedy aj . Čo sa týka komplexov , nuž ženy chcú časti tela asi menšie , chlapy väčšie . Urážať niekoho za to že inému príroda nadelila 🤷, ako počul som múdru myšlienku , je fajn ak je chlap obdarený ale ak je to to čím sa chváli , je to dosť naprd lebo zrejme nevie dosiahnuť vlastné úspechy .
@maminka1986 Urážaš ty a ja som hlúpy ☺️, k tomu len toľko dobre .
@54tinka54 hej ale to je aj pôvod odkiaľ si (tiež spomínané latino baby čo som písal predtým) , bohužiaľ vy viete len evidentne podporiť kamošku v boji bez logického prečítania všetkého čo som napísal , takisto furt tu točíte o veľkosti penise (evidentne fakt na veľkosti nezáleží 😂), pritom to sú diametrálne odlišné veci , ochorenia a podobné veci môžu ovplyvniť veľkosť tam dole , lebo to sú cievy a svalstvo . Zatiaľ čo panva je jedna veľká kosť poskladaná z viacerých častí. Ešte furt vám príde múdre a silné určovať moju veľkosť a porovnávať tieto dve absolútne mimo témy? 🙂
@54tinka54
@lowe123
@maminka1986 počujte kamoši, týmito hádkami sa moj problém nezmení 😀
ak vás môžem zastaviť. Som 180cm vysoká a moja panva je skvelá, porodila dve deti, doktor meral pred oboma pôrodmi a pochválil ma že porodím jak nič 😀
čiže bavíme sa o mne a mojom probléme s mojim frajerom a jeho oversize penisom 😀 takže neriešte nič ostatné. ak ešte poznáte nejaké spôsoby ako vieme na to ísť, aké polohy vyskúšať aby to nebolo tak bolestíve.. sem s tým 😀 on sa totiž ku mne chystá príst dnes sushi že bude romantika, lenže bola aj včera a ja stále neviem dobre chodiť ani nič, takže sa do večera musím nejak dať dokopy 😀 nechápem ženy čo toto majú doma celý život. dúfam že si na seba naozaj časom zvykneme.
@missviolet no ja mam aj 110 cm cez boky, a to mam 152 cm, nadvahu tak 10 kg este od posledneho porodu, takze az taka giga tucna nie som, ale mam kratky trup a sice sirka asi v pohode, len u mna je dlzka problem. Chvala Bohu, mam akurat muza, nemusim riesit. No musi to byt des, ked to boli a aj chlap sa nemoze odviazat a zena trpne, aby nahodou nesiel prilis hlboko. Ved ked sa dotkne krcka, tak auu...
@nevenka Každá z vás to pochopila a autorke doteraz žiadna reálne nepomohla lebo stále dookola o šírke vagíny 🤷😂. Jáj už končím , múdrejší ustúpi a toto je fakt že ste asi dlho zo školy . Keď má 23 asi je jasné že šírka je najmenší problém ak teda nepoznáš polohu pri ktorej by tá dĺžka išla do strany 🤦.
Autorka,ak je táto téma real,potom rataj s tým,že určite nebude jeho jediná sex. partnerka....muži,ktorí sú si vedomí tejto svojej prednosti sa o ňu radi podelia a užívajú si hlava nehlava...by si bola prekvapená,koľko takýchto penisov je na istej zoznamovacej stránke a viem,že tí muži sú aj oficiálne zadaní alebo ženatí...len si potrebujú zdvíhať ego stále novou vagínou.
@anita6666 anitka teba som tu presne čakala.. teba a tvoje žiadané dotazy 😀 ty si hlavne stráž svoj gang bang aby ti náhodou jeden z tých minimálne šiestich nezahol so ženou, s ktorou vidí budúcnosť a preto sa na Teba vykašle. lebo ty si iba ľahká lacná obeť. taká tá podložka, ktorá nedá chlapovi nič iné iba to, byť podložkou. 🙂
Presne tak, nemám čas ani energiu chlapovi niečo dávať,stačí mi použiť jeho živý vibrátor,možno aj ten tvoj nadrozmerný...😎👌 A potom šup naspäť domov, nech mu môžeš oprat zasemenene prádlo a budovat budúcnosť 👌
Mali sme s manželom rovnaký problém. Predohra musí byť extra dlhá a pri samotnom akte som dlhé roky musela byť hore a korigovať si to sama, pretože keď sa rozvášnil on, bolo to utrpenie. Bolo to fakt pár rokov, kým sa moje telo ako tak prispôsobilo ale on sa musel naozaj držať a neprepadnúť vášni. Mali sme dohodu, že ak ma hocičo bude bolieť tak to stopneme a zmeníme polohu. Časom sme si našli spôsob aby to bolo úžasné pre oboch. Potom prišli dva pôrody a tie veci zjednodušili. Teraz už žiaden problém nemáme. Telo sa asi naozaj vie prispôsobiť ak sú dvaja ľudia čo sa ľúbia a vedia byť otvorení vo všetkom a komunikujú aj o týchto veciach.
🤣 to je asi prvá téma ktorú som si poctivo prečítala
@anita6666 veru ty si tu už známa dievča, kto vie koľkých manželov si nám už zviedla ☝😅
Najprv som nechcela ísť do detailov...ale ved sme tu aj tak všetci anonymné, tak musím napísať opačnú skúsenosť, akú tu ma väčšina žien.
Môj ma 22cm, a lepší sex som nikdy predtým nezažila. Ex mal okolo 13cm, a všetko sa mi zdalo byť ok kým som nezažila tohto 22cm. Áno sú polohy kedy to poriadne zatlači, ale po tých rokoch sa to už nestáva. Sme spolu fakt dlho, ale sex mame pravidelne a za každým je to mega!!!! Nikdy už nechcem iného chlapa. Tam kde klape sex, klape všetko. Na veľkosti záleží.
@lowe123 Takú znôšku bludov som už dávno nečítala 🤦🤦🤦 , pobavilo. Ale prázdniny sa dajú užívať aj inde, nielen na portáli pre ženy a matky.

@lowe123 tvoje hlúpe poznamky sú ničím nepodložené bludy co tu šíris. Stačí citst tvoje hlúpe komentáre a vidno ze si na mentálnej úrovni 15r honiaceho chlapca.
Neurazam ,píšem pravdu lebo si hlúpy 🙂 ako ti to mnohé tu vyvratili ze sú veľké ženy s úzkou panvou.tomu sa inak hovorí genetika ak by si nevedel tak sa ju douč