Priateľ má nadrozmerne veľký penis
Dievčatá, jednu vec na úvod vám prisahám. Táto diskusia je real. ja som real. Chodím sem často a práve preto zakladám túto tému ako anonym, pretože ma poznajú aj kolegyne s týmto nickom a nechcem, aby vedeli o tom, čo idem riešiť. zatiaľ je to čerstvé ale...
...mám nového priateľa. dajme tomu, že sme spolu naozaj čerstvo ako pár a keďže sme sa už nejaký ten čas ako kamaráti poznali, skúsili sme spolu sex.
Ešte aj keď to píšem tak sa mi červenejú líca 😀 jeho penis má tak 23 cm a viac, nič podobné som nevidela. veľký a hrubý 🙊..mňa to extrémne bolelo, skúšali sme rôzne polohy. nešlo nič. nakoniec som aj zakrvácala. na druhý deň zasa, išiel na to pomaly, potom sa rozbehol ale zasa bolesť jak keby mi niekto do krčka zaživa Ďobal (aj ďobal vlastne 😀)
Ja ho ľúbim, veľmi. sex je pre mňa dôležitý a verím že nájdeme spôsob, ako ísť na to, aby to nebolelo.
a tu nastáva otázka: prosím baby ktoré máte skúsenosť a žijete s mužom, manželom s nadrozmerným penisom. dá sa to nejak vytrénovať časom ? poznáte možno polohy v ktorých je to slasť ?
nemusíte mi písať do diskusie svoje skúsenosti ak je to osobné, len mi napíste do komentu slovo "správa" a ja sa Vám ozvem pod svojim nickom do správy. ♥
baby toto som ja ešte naozaj nezažila a preto potrebujem seriózne rady ♥ Ďakujem Vám každej
@anita6666 inak viem ze netrepes až tak z cesty... nemusím byť tá, ktorá robí zenacom matrac, ale vidím to všade okolo... každý každého podvádza a niekedy sa dozviem také nechcené informácie, že je tomu ťažko uveriť. Ale áno, je to tak.
Nerada by som tu verejne rozoberala naše praktiky, ale mam zopár rád, ako sme začínali.
Hej, no podla anitky by bol môj Casanova 😂
Strašná hlúposť, podľa veľkosti penisu súdiť charakter muzov🙈😆
@simona20201309 tak mne o tie rady ide 🙂 možem ti napísať poštu ? kludne sukromne.
Ano, ved som ti to pisala hneď na začiatku, aby som tu nemusela verejné pisat veľkosť môjho mm🤣
Ahoj.. no tak môj má nejakých 18 cm a ja som celá taká maličká.. meriam 158 cm a aj dole som strašne úzka a aj ruky mám take malé detské.. no proste som malička😀😀partner je úplny opak mňa on meria 197 cm a úplne je obrovský ale tak našťastie ma tých 18 a noe 23 ako tvoj😀ale k téme.. tiež na začiatku to bolelo ako keby do mňa nožík pchal určite vieš o čom vravím.. ale už je to v poriadku.. ako vravia aj ostatné baby.. treba sa poriadne uvoľniť, dať lubrikant a hlavne trénovať!! Časom to bude v poriadku.. my sme sa raz nevideli mesiac a po mesiaci ma to zase strašne bolelo ako na začiatku ale potom na druhý deň už to bolo v poriadku už som sa zase roztiahla.. takže kľud neboj sa zvládnete to😊len to chce čas..
@natyreggae fiha, tak vy ste super výškovo 😂 to je paráda, ze máš takúto pozitívnu skúsenosť. Ja ti ale poviem, ze cca 18 cm mal aj môj ex ale to je fakt oproti tomu, co ma môj terajší rozdiel. Nezdá sa to, ale tu výraz "hore dolu 5 cm" nieje na mieste 😂😂😂😂😂 No uvidíme, čakám ho. Veľmi sa teším ale aj... 😂
Pani prosila o radu neprišla sa chválit. A to ze má dve deti, na tom nieje žiadna hanba
@tomas115 co? Tebe preskočilo? Co to ma s tým ze mam po dvoch deťoch chlapa s veľkým penisom? Ty máš medzi nohami asi arašíd, cítim tu frustráciu 😂😂😂
@retatka samochvala? Co vám všetkým preskakuje z toho tepla? 😂 Véd píšem že to nieje príjemné ale zasa to ako ten muž vyzerá - to je samozrejme moja chvála a nehanbím sa to povedať. Ty si asi tiež smutná ze? 😂🙈
Skúste to odzadu. A bystrí sa v páse. Inak nesmie ísť nadoraz. Lenže to je ťažké tomu odolať v najlepšej chvíli.
@autorka ano vsetci sme frustrovani a smutni. Len ty si nad vecou, uplne v pohode a uz 4 strany tu pises o adonisovi. Ako chapem, ze ak si doteraz mala v posteli len skarediakov s malym penisom tak si z toho unesena, ale predstav si ze my ktori patrime k tej krajsej a inteligentnejsej casti populacie nemame taketo stavy, lebo chodit s niekym atraktivnym povazujeme za normalne a nepotrebujeme o tom zakladat 4 stranove diskusie na koniku. :D
@tomas115 tak ja ako psychológ ti môžem z odborného hľadiska ukázať jeden príklad a hoci pochybujem, že ti západnú kolieska, verím v zázrak.
Celé 4 strany normálne diskutujeme a za 4 strany ani jeden človek neprišiel s teóriou, akou si prišiel ty. Všetky baby až na nadrzanu Anitu mi poradili a dali mi radu.
Zlatko si jediný ktorého to irituje. A vieme prečo ze? Kľudne sa môžeme osobne stretnúť a posud, ci som škaredá ja a ukážem ti aj fotky mojich ex aby si posúdil ci oni sú škaredi.
Irituje ta táto téma lebo je nejaký chlap predierany na piedestál a ty si zjavne už roky nikoho v tvojom okolí nezaujal k ničomu. A áno aby si vedel táto diskusia je moja, pretože som ju založila a keď budem chcieť, poviem aký je ten muž s veľkým, veľkým, naozaj veľkým penisom krásny aj 20x a to, co si o tom pomyslis ty mne bude tak strašne jedno😃😃😃
Autorka, a on o tomto tvojom probléme vie? Alebo je len taky neohľaduplný ze ide nadoraz zakaždým aj keď vie ze ta to boli? Úf... Akoze to nechcem rýpať.. Len sa zamýšľam,ze keď ste len na začiatku a on si ide bezhlavo a potom sa cuduje ze ho predchádzajúce partnerky nechali kvôli tomuto.... Asi sa im ani nečudujem.
ahoj.. prečítala som celú diskusiu.. viem, ako sa cítiš.. ja som tiež musela ísť zo 3x na gynekológiu, lebo som krvácala a strašne ma to bolelo, vagína, brucho.. môj expriateľ ho mal 22cm :(
Suhlasim s vyssie napisanym, tvoj partner pri svojej velkosti si nemoze dovolit ,,stratit zdrzanlivost" lebo ti ublizi, co zjavne sa uz asi stalo, ked potrebujes ist na gynekologiu. Tam nie je problem v penise ale v niecom inom
@dori92 no, určite tam uraduje aj to, ze on si ide podľa seba lebo sak on on. Takto to bol naučený. Včera keď tu bol som mu povedala ze to nedám, ze ma to boli. Takže sme ani nezačali, najedli sme sa a rozprávali. Povedala som mu o možnostiach ktoré ste mi dali vy všetky ❤️ za co vám ešte raz ďakujem a povedal ze keď ma to prestane bolieť tak začneme odznova a tak aby ma to nebolelo, co ma moc potešilo ❤️
@30ericka no ja som včera proste povedala nie.... som ho odmietla 😃 on ze divím sa ze ma ešte vôbec chceš vidieť. Je to milacik, cítiť ze mu na mne záleží aj na tom aby to klapalo. Ja to mam už dnes o trochu lepšie ale o naozaj mini trochu.
to je najdôležitejšie, že na teba berie ohľad. Môj expriateľ bol sebec. Ja som mu stále vravela, že nie nadoraz, no on si išiel svoje. Ja som normálne revala pri sexe. Preto je už aj expriateľ.

Nech toľko nepriraža a nedáva ho na doraz. Jedine riešenie. Zvyknúť si nezvykneš 🤷♀️