icon

Priateľ má nadrozmerne veľký penis

24. júl 2022

Dievčatá, jednu vec na úvod vám prisahám. Táto diskusia je real. ja som real. Chodím sem často a práve preto zakladám túto tému ako anonym, pretože ma poznajú aj kolegyne s týmto nickom a nechcem, aby vedeli o tom, čo idem riešiť. zatiaľ je to čerstvé ale...

...mám nového priateľa. dajme tomu, že sme spolu naozaj čerstvo ako pár a keďže sme sa už nejaký ten čas ako kamaráti poznali, skúsili sme spolu sex.

Ešte aj keď to píšem tak sa mi červenejú líca 😀 jeho penis má tak 23 cm a viac, nič podobné som nevidela. veľký a hrubý 🙊..mňa to extrémne bolelo, skúšali sme rôzne polohy. nešlo nič. nakoniec som aj zakrvácala. na druhý deň zasa, išiel na to pomaly, potom sa rozbehol ale zasa bolesť jak keby mi niekto do krčka zaživa Ďobal (aj ďobal vlastne 😀)

Ja ho ľúbim, veľmi. sex je pre mňa dôležitý a verím že nájdeme spôsob, ako ísť na to, aby to nebolelo.
a tu nastáva otázka: prosím baby ktoré máte skúsenosť a žijete s mužom, manželom s nadrozmerným penisom. dá sa to nejak vytrénovať časom ? poznáte možno polohy v ktorých je to slasť ?

nemusíte mi písať do diskusie svoje skúsenosti ak je to osobné, len mi napíste do komentu slovo "správa" a ja sa Vám ozvem pod svojim nickom do správy. ♥

baby toto som ja ešte naozaj nezažila a preto potrebujem seriózne rady ♥ Ďakujem Vám každej

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
29. júl 2022

@brembo Ďakujem Ti, tak v to sa ale modím, aby bol hlavne normálny ♥
vidíš ale, aký je ten život vrtkavý, kto by to bol povedal že sa raz budem modliť aby mal môj budúci menší penis 😀 všetky vždy chceme veľkého až kým ho v sebe nemáme. to potom veľmi rýchlo dospejeme a zmeníme priority 😀

liljana
29. júl 2022

Watch out, what you wish for. It might just come true. 🙂

solange7
29. júl 2022

Vsade same kekety v poslednom case. Velke, male, tenke, hrube, krive. 😀

sabina_71
29. júl 2022

@autor určite to neukonči prosím ťa. Chlapec za to nemôže a myslím, že ani jemu to nie je jedno a vidieť, že ťa ma rad. Napríklad môj prvý bol o niečo dlhši a tenší ako terajší ale môj je zase o dosť hrubší. A neviem si to vynachváliť. Ale k tvojmu problému: potrebuješ poriadnu predohru, veľa lubrikant a veľmi pomalé a jemné zachádzanie hlavne zo začiatku. A samozrejme pravidelný tréning. Môj terajší je hrubší a stále dosť veľký takze viem, ze ten tréning naozaj pomáha. Ak sa lubite tak to zvládnete, pretože treba veľa času a pochopenia. Ale ono to pôjde. Napríklad mma to neboli keď mi da pod zadok vankúš, ale zase od zadu keď sa nejako zle prehnem tak ma ide poraziť. Takze musíte to skúšať 🙂 negatívne a sprosté narážky si nevšímaj. Pochopia ta takí čo si tým prešli.

makak545
29. júl 2022

@sabina_71 V podstate to ukoncil chlapec. Nie je ochotny pomaly a jemne.

brembo
Autor odpoveď zmazal
emily_666
29. júl 2022

@brembo uplne najhorsie vsak je, ze je sprosty 🤣

sabina_71
29. júl 2022

@makak545 to som prehliadla :/

autor
29. júl 2022

@solange7 😀 to to leto 😀

@sabina_71 no tak tak.. proste chlapec nechcel pristupit na kompromis a byť jemnejší. tak snáď našiel nejaku vhodnu ovečku.. a to doslova asi dá iba ovečka 😀 neverím že existuje žena čo hneď na prvú sadne takému obrovi 😀

lowe123
3. aug 2022

K tomu rozchodu , mrzí ma to a evidentne sa ukázalo že sebavedomie a správanie k ženám vôbec nezávisí od veľkosti penisu , evidentne aj tý čo ho majú veľký sa chovajú ako kreténi , to aj k vyjadreniam niektorých žien tu . Za mňa osobne, muž čo toto povie žene je imbecil ktorého mentalita nieje ani na tých 13tich , vpratať by sa mal do kože nie do teba ....

mimka1402
3. aug 2022

Mala som obe extrémy za svoj život a poviem ti, že ex celý vzťah sa len uistoval ci som okay aj počas aktu a tiež sa stalo, že bohužiaľ som v zápale neodhadla a týždeň mala bolesti... Kto nezazije, ten nepochopí. Po ňom som stretla úplny opak.😀 To som myslela, že sa rozplačem v tej chvíli a radšej som chcela späť ex. Ale tam bola chyba, že ten druhý si neuvedomoval, že ja z toho aktu nemám nič...
Ale očividne ak ťa nedokázal rešpektovať tak otvor šampanské, každý normálny muž prihliada na pohodlie partnerky. Ja som si s ním za tie roky našla spôsoby, no nikdy to nebolo ideálne. 😀 Mne keď bolo po akte zle tak som bola obskakovana ako princezná a ešte stokrát som počula ospravedlnenie, hoc to nebola jeho vina, lebo sme sa nechali uniesť.😀 Ten tvoj vďakabohu už bývalý a ľutujem babu, ktorá príde po tebe. Lebo taky typ muža by bol neohladuplny v celom vzťahu a živote. Prišli by deti. Žena by nemala chuť, tak by letel za inou...

nevenka
3. aug 2022

@lowe123 presne tak, zamerne som si pozrela ten priemer dlzky vaginy a je to max. 12 cm, tak sa to uvadza, minimum tusim 7 cm. Tak mu teda "drzim palce", nech najde co hlada, ale bude to mat tazke. Iba ak dake masochistky submisivne s tymto pristupom...🤔

niekapitalizmu
4. aug 2022

pošli kontakt

kvietocek87
19. okt 2022

Šťastná to žena 🤣

prevsetko
8. nov 2022

Môžem sa aj ja vyjadriť,ako muž ktorý s tým má svoje skúsenosti?

prevsetko
8. nov 2022

@kvietocek87 šťastná by bola ak ho vie muž správne aplikovať aby jej neublížil..

prevsetko
8. nov 2022

@niekapitalizmu 😁som tu

ides_mi_na_nervy
16. nov 2022

@savoya čo z toho, že je miska pekná keď je prázdna.

prevsetko
25. nov 2022

0947953392

samec48
Odpoveď bola odstránená
liljana
3. feb 2023

@samec48 2,5 metra, 100kg

samec48
Odpoveď bola odstránená
samec48
Odpoveď bola odstránená
gertrudaosem
4. feb 2023

@savoya nesúhlasím

samec48
Odpoveď bola odstránená
samec48
Odpoveď bola odstránená
luka1891
25. jún 2023

Ako to s vašou fyzickou kompatibilitou dopadlo? Našli ste spôsob akým mať napriek rozdielom plnohodnotný a hlavne pre oboch príjemný intímny život? Pýtam sa, lebo mám osobnú skúsenosť, že v prípade veľkých rozdielov sa časom intímny život vytrati, čoho následkom aj ukončenie vzťahu.

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená