icon

Priateľ ma zhadzuje za výšku a veľkosť nôh

22. júl 2022

Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.

kassandra25
23. júl 2022

@h2 ty si nic nepochopila, ale reagujes naco na mna! A robis to stale a nedas si povedat! Nepisala som, ze ked idem po ulici, konkretne ja si fotim alebo natacam rozne páry. Ale sú ľudia, ktorí to robia a potom sa zabávajú. Poznám takých, zo všadiaľ. Necítim sa byť povrchná, zato, že mne konkrétne sa nepáči niečo o 5 cm nižšieho. A pri 170 tych 165 just rezonuje. Napisala som, ze ked sa mi na zaciatku nieco nepaci, tak si s tym nezacinam. Potom vsetci ludia musia byt povrchni podla teba, lebo ked sa len o to jedná, nikto si nezacne s niekým, kto sa mu nepáči predsa! Nie? Tak potom všetci musia byt povrchní. Tvoj muz si preco s tebou zacal??? Ty si sa mu nepáčila?? Páčila? No aký povrchný bol, nie! Takisto, čo sa ty staráš do toho, keď ja vyjadrím môj názor na veľkosť nôh?? Taký istý názor ako ja, ze ta velkost 40 ku 170 mohla byt aj idealnejsia, mensia, tu bolo predo mnou vyjadtenych uz 2 - 4 x , ale znova tu reagujes iba na mna. Preco nevypisujes dalsim, ze si dovolili to iste tvrdit?? Ale pritom som pripisala ku tomu aj nejaky kontext a pokracovanie!? Mas velke problemy so mnou za to, ze dokazem nieco pisat a vyjadrit. Ja ta nesledujem a neprenadledujem a budem rada ak s tym uz konecne predtanes aj ty. Ano, ku 170 je ideal nohy 38 az 39. Mam kamosku, co ma 173 cm a ma nohu 38. Co je az proideál. Tak nebudem písať a tvrdiť, ze ku 170 je ideál 40. Keď nie je. Ale netvrdím, že za to, ako narastie, niekto môže. Zato môže ozaj niekto, že keď začne niekto vzťah s niekým, má sa mu na 100% páčiť, tak ako je možné, že za dobu iba 4 roky to tak nie je....? Niekde musí byť zrada. Nepíš mi, ked si nechapava, ako co myslim.

nwnw
23. júl 2022

Co ma komplexy z toho ze je krpaty??? Ale za to nemozes Ty ani on, iba genetika.
Ty mas uplne normalnu vysku a aj velkost topanky.

barborachors
23. júl 2022

maly Napoleon ta zhadzuje a co tak mu jednu spakruky svihnut? Tvoja chyba ze si s takym, ty si chodiaci komplex a on tiez ale on je drzejsi a ty si makka. tak vam je spolu dobre. Fuj mali chlapi, a ešte k tomu hysteriik, mat takeho co i len v mojej prítomnosti, tak sa povraciam.

zdenkastanka
23. júl 2022

Ty kks to co za hnoj mas doma?ako prepac ale sprcha za 3/4 dni?🤢🤢🤢aj v zime sa denne sprchujeme, nie to este v tychto horúčavách .

sasa1310
23. júl 2022

to ktorá žena ľahne do jednej postele s chlapom, alebo večeria pri takom chlapovi, ktorý sa sprchuje raz za 3 dni? No fuj

777januska777
23. júl 2022

@baaambulkaa taky michael j fox a jeho žena, ktorí sú spolu roky a sú fakt pekný par. On je nižší a ona vyššia a klape im to.

autor
23. júl 2022

Nemusíte sa pohoršovať nad tou sprchou deje sa to iba cez týždeň keď už naozaj zaspí pri uspavani malého skôr ako on. Nejdem ho urážať spätne lebo viem že by ho to ranilo ešte viac ako ranený je. Mne on sebavedomie nepodkope lebo viem že mu ide iba o to.
Lenže takto sa nedá žiť. Malý to počuje vidí a spoločne spolužitie začína byť nepríjemné. Je to otravné. Vždy sa ho spýtam načo to robí. Ja sa tu starám o neho a za to si zaslúžim toto? Niesom hovno do ktorého si môže rypnut.

laurita285
23. júl 2022

Akurát ti závidí že ty si vysoká a on je zasratý lilipután 😀 tak si teraz svoje komplexy kompenzuje na tebe.
Je možné že sa mi v nedávnej minulosti niekto vysmieval že je miniatúra a teraz to zhadzuje na teba aby sa on cítil trocha lepšie.

baaambulkaa
23. júl 2022

@777januska777 ako jasne že sú aj výnimky 🙂

sunshine_18
23. júl 2022

Panebože, odid od neho.. Ja by som a až hanbila..

liusa82
23. júl 2022

Možnože si našiel nejakú drobnú ženskú s malou nohou a teraz porovnáva a začína mu to vadiť.Ved čo iné ked to dovtedy nerobil

sixas
23. júl 2022

To fakt toto riesi? Ja mam 174 a 40 nohu..niekedy 41 .manzel 180 a 42 nohu..my sa len smejeme, ze si mozme poziciavat topanky🙈 tu bude asi iny problem

valeria_h
23. júl 2022

A čo potom ja? Výška 175, nohu mám 37-38 😅 Ale teraz k veci..si si istá, že chceš zostať s mužom, ktorý Ťa uráža?

mima172
23. júl 2022

Tak ja by som bola pre tvojho muža asi mastodont 😂 Meriam 175cm a nohu mam veľkosť 41.
Tvoj muž je proste blb (prepáč, no je to tak). Keby klesneš na jeho úroveň, tak mu môžeš vykričať, že 165cm nemeria poriadny chlap ale trpaslík a ukáž mu foto Aquamana, že tak vyzerá poriadny chlap, pri ktorom sa žena cíti ako kráľovná 😉

filipka250
23. júl 2022

Panabeka....zakomplexovany debil.
Nevonal ti nikdy, pochvalu si od neho tiez nikdy nepocula, sex o nicom...preco si s nim? A prosiiiim, nenapis, ze kvoli dietatu. 😉

derdia
23. júl 2022

Ty si uplne ok. Moja neter ma 165 cm a 42 nohy.. Kto riesi nohy? Podla mna ma on komplex je nizky... A na tebe si to odbavuje.

jovka
23. júl 2022

Nečítam všetko ale ja mám 165 a 40- 41 a čo, neriešim absolútne,ešte si aj kupujem chybný shoes čo sú mohutné je mi to úplne u chvostika,žeby toto niekto riešil..problém bude inde ako bolo spomenute

autor
23. júl 2022

@filipka250 máš pravdu...

zdenkastanka
23. júl 2022

A urazal ta aj pred dietatom?

bambibam
23. júl 2022

Tak chlapec sa zobudil, zistil, že si dokonalá a môže ťa hoci kedy nejaký fešák... odviesť na lepšie. Zistil, že už ti nemá čo viac ponúknuť a meniť sa nechce. Tak a keď on bude starý, ufrflaný, rozhodol sa, že ti zoberie sebavedomie, šarm a spravý si z teba domasedku...

autor
23. júl 2022

@zdenkastanka nie vtedy si ma ešte vážil

autor
23. júl 2022

@bambibam presne presne. On má istotu sedím doma na materskej tak sa ku mne môže správať hociako. Som zvedavá čo bude robiť keď začnem pracovať. Povedal že môžem jediné v dedine tu robiť v jednote do mesta má nechce pustiť

dskjhfdlkdjhl
23. júl 2022

Takze trpaslik Ti este chce urcovat, kde pojdes pracovat? No kopla by som ho do riti, ze by zozral u susedov koberec.

emily_666
23. júl 2022

A s tymto clovekom chces zostarnut? K....t je to, tento sa nezmeni, akurat ti bude len ublizovat a ponizivat ta.

autor
23. júl 2022

@dskjhfdlkdjhl áno. Lenže ja mám prax ako čašníčka toho sa bojí. Neviem mu nič vysvetliť už rozmýšľam aj psychológa

autor
23. júl 2022

@emily_666 niekedy mám pocít že tu nechcem byť už ani minútu ale nie je kam s dieťaťom

dskjhfdlkdjhl
23. júl 2022

Najdi si psychologa, aby Ti fundovane vysvetlil, ze mas dieta s kretenom zakomplexovanym a bez neho Ti bude len lepsie.

ummimaryam
23. júl 2022

Ja mám 164cm a nohu 39. Tvoj priateľ má komplex menejcennosti za jeho malú výšku a jeho noha je tiež maličká. Tak si to rieši na tebe
Riadne naňho nahukaj nech sa spamätá.

kamatopo
23. júl 2022

🤣🤣🤣tak to je kus vola ten tvoj priateľ. A tebe nevadí že sa sprchuje tak málo??? To čo je za prasa. Už len skrz toto by som ja osobne zvažovala byt s ním a ty sa necháš ešte ponižovať od takého tajtrlika 🤦...veď ten má tak nízke sebavedomie ako aj výšku.

kamatopo
23. júl 2022

@ummimaryam ja by som nehukala, myslím že v takýchto prípadoch škoda hlasiviek. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Tam pomôže len odchod.