Priateľ mi klame ohľadom fotiek žien z minulosti
Priateľ mal uložené nahé fotky žien s ktorými si písal ešte predtým ako sme sa vôbec spoznali. Mal ich kadejako v priečinku. Tvrdil, že je to minulosť, že na to zabudol. Neriešila som, bolo to z obdobia, keď sme sa nepoznali. Triedil teraz súbory. Tak mi napadlo, že sa pozriem, či to vymazal. Na prvý pohľad áno. No v skutočnosti to roztriedil do priečinku a ten schoval. Riadne ma to sklamalo. Mám ho s tým konfrontovať? Že som mu znova lustrovala veci, aj keď som sľúbila, že to už neurobím? Alebo sa len opýtať, či pri triedení to vymazal? A keď povie, že áno, mám sa mu priznať? Mám v sebe hrozne pocity. Neviem, ako sa zachovať.
no ja by som mu to normálne povedala, že som sa na to opäť pozrela a požiadala o vysvetlenie. nech skáče, koľko chce, že si sa mu hrabala, ale najprv nech zodpovie on tvoju otázku. potom nech vyskakuje, obaja máte právo na hnev..
pytas sa tu dokola, ci ho mas konfrontovat, alebo sa tvarit, ze o tom nevies.. to si nevies sama odpovedat? dokazala by si s nim dalej zit, ako keby sa nic nedialo a tvarit sa, ze o nicom nevies? bola by si s tym ok?
pozri, je v poriadku, ze ti vadi, ze si odklada nahate fotky cudzich zien.. a je uplne jedno, co si o tom myslia ini, ci je to normalne alebo nie a preco to robi.. tebe to vadi, tebe to ublizuje, tak mas pravo to s nim riesit.. on ti to vysvetlil, ze je to minulost, za ktoru sa hanbi a ktoru by najradsej vymazal, s cim ale vobec nekoresponduje to, ze si tie fotky nechal.. takze ti vlastne klamal.. a ty sa tu zamotavas do toho, ze nechces, aby sa tebou citil kontrolovany? to ti ide viac o jeho city, ako o svoje? ty sa kludne budes citit ponizena, hlavne, ze on sa nebude citi kontrolovany? keby nebolo za co, tak ho asi nekontrolujes.. cela ta vec s kontrolovanim je iba presmerovanie pozornosti z tvojho problemu, na nejaky iny.. ale ty ries v prvom rade to, co trapi teba..
otazka je ale, ci to vobec chces riesit.. alebo ti pride lepsie tvarit sa, ze sa vlastne nic nedeje a vsetko je ok
Ja som si zažila podobné a aj po 5 rokoch chodenia stále tie isté klamstvá a klamstvá....len ja som stratila 5 rokov života ..
No bolo mu asi ľúto sa tej zbierky naraz vzdať, stálo ho to more času sa k tým fotkám dopracovať🙄nemusí to vôbec nič znamenať..narovinu sa spýtaj, či už tú zbierku cudzích tiel vymazal a že dúfaš, že pri najbližšej príležitosti opäť na ne nenarazíš a nechaj mu nejaký čas na rozmyslenie 😊 niekto zbiera modely áut, niekto známky a on ako panic zbieral toto💁♂️

Zatriedil ich aby si ich mohol pozrieť v budúcnosti. Nie zajtra ale niekedy v budúcnosti. Aby ich našiel. Možno raz za rok sa na ne pozrie pohoní a potom si ani nespomenie. Je to pre neho niečo podobné ako pre ženy vibrátor, nič viac. Ak ti to ale vadí tak veľmi tak možno si si nie istá sebou. Máš právo na to aby ťa nezraňoval. Povedz mu to a nech ich pred tebou vymaže alebo nech ti ich dáš bude sa na nich robiť spolu s tebou alebo pred tebou. Len sa môže stať, že skôr ho stratíš, keď mu ich vezmeš ako keby si mu ich nechala. No, ak by ťa kvôli tomu nechal tak nestoji za nič, ale minimálne si v jeho hlave nazbieral veľa zlých bodov a bude mu nejakú dobu trvať kým sa to výrovná. Samozrejme teraz ma on zle body u teba. A možno mu to nebude až tak vadiť tak nech to zmaže.