icon

Priateľ mi lezie na nervy (sex)

8. jan 2023

Baby už neviem ako dalej.

Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.

Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.

Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .

Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem

autor
8. jan 2023

@basska_b viws koľko krat som mu to povedala 🙄 že či si mysli že mi da pusu a bude dieťa hneď . Nedá si to vysvetlit študuje vsetko mozne cely deň strávi čítaním a takúto banálnu vec o tom vie hovno veď už len to že na druhý deň po styku si mysli že mi test ukaze pozitívny keby som bola v tom :DD akože smiat aj plakat sa mi chce ozaj meviem čo s nim

bolarazjedna
8. jan 2023

Ešte ma napadlo, že by mohol dat pod viazať semenníky. A bolo by vyriešené. Ak bude chcieť dieťa, dá sa to napraviť.

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna aktualne nemôžeme som po operácii preto 4 týždne nič. A ja po 4 týždňoch som tak nadrzana že odmietam aby sme robili sex len orálne akurát má to vyhovuje a budem nasrata že ho nechce : D nepochopiteľne viem ale proste už keď mám ten sex konecne po 4 týždňoch mat tak ho chcem riadny

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna dobrý napad asi to navrhnem a uvidime čo povie. Aj som mu povedala že nech si nemysli že budem brat dozivotne hak že si pôjde spravit vazektomiu on a bude klud ale už mu krútilo usmev

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna nieje to vsak trvale?

bolarazjedna
8. jan 2023

Inak, pripúšťa on, že ma prehnaný strach, alebo podľa neho je to úplne normálne, čo robí? Lebo ak uzná, že to nie je úplne ôk, mohol by vyhľadať psychológa a zistiť prečo sa tak boji a pracovať na tom, aby odbural ten nadmerný strach.
Ak zvažuje kvôli tomu rozchod, a zároveň ho miluješ, dala by som mu taky ultimatum - bud vyhľadá psychológa alebo sa rozideme.

marca12
8. jan 2023

No mas to tazke. Neviem,co by som robila. Mozno by vam pomohol sexuolog,ak sa da na take nieco nahovorit.

autor
8. jan 2023

@bolarazjedna priznáva to že je to prehnane aj sam mi povie že sa mi nediví že mi to lezie na nervy ale že to inak nebude že on to proste tak má a bodka. Skúsim s nom hodiť rec ohľadom psychológa nemyslim si vsak že bude za ale za pokus to stoji. Ja hlavne som zena čo sex potrebuje veľa a často :D a ktorá nemieni s partnerom riešiť že on sa boji a že teraz nebudeme mat sex lebo teraz sa to nehodi. Lezie mi na nervy aj to že keď napr číta večer o 22 knihu a ja ho pridem pootravivat po tom čo 4-5 dni nemáme sex nie raz mi povedal že on pracuje že teraz nie no viete ako sa cítim! Čo by za to iný chlap dal :(

autor
8. jan 2023

Jedine asi vyhľadať odborníka nepride mi že je v tomto v hlave v poriadku a úplne má tým odrádza akože keby som bola tak zla tak po tých 6 týždňoch keď to na mna skúsi ho poslem do riti že teraz nechcem ja :D ale mne sa až plakat chce že máme mat tak dlho bez

nnnuuunnn
8. jan 2023

Baby, kde na takých kretenov chodíte? Však to je choré úplne. Určite by som HAK nebrala pri kombinácii kondóm+prerušovaná, na čo? A kvôli takému chlapovi už vôbec nie. Veď si neužiješ ani len ten sex s ním. A veľmi pochybujem o tom, že on raz bude chcieť mať deti. Lebo vek už ma taký, že keby sa šmyklo, nemala by to byť tragédia. Ale s takým partnerom by to veru tragédia bola.

domak2
8. jan 2023

Mne sa tu vždy paci ten dvojaký meter 😅 Keď je téma o nezelanom tehotenstve tak mali brať antiku, kondóm a nesexovat a teraz je to naopak a tiež všetko zle 😂 Neporadim, sama asj vieš conje pre teba najlepšie

nnnuuunnn
8. jan 2023

@bolarazjedna podviazat semenníky? A ty si ako myslis, že pre tohto typka by to bola dostatočná ochrana? 😂 Pridal by to k ostatným trom spôsobom ochrany, ktorý už používajú 😂

nnnuuunnn
8. jan 2023

Dúfam, že je taký úžasný v iných oblastiach, lebo ako len to čítam a mám ho plné zuby, vôbec by sa mi s ním nechcelo oštarovať.

autor
8. jan 2023

@nnnuuunnn tak tak ešte dva kondomy a dvojo hak do toho a moznooo by si bol na 50% ísty ako neviete si ozaj predstavit ako má to zere už si ja pripadam ako krava keď do neho výskocim že sme mali prerušovaný a hak a ešte si mám test robi a keď má posle po ten test dva dni po sebe 🙄

autor
8. jan 2023

@nnnuuunnn už má pár krat fakt tak nahneval že som do neho vyskocila že sa ani bozkavat nebudeme lebo vsak aj z toho sú deti 😭 o to ide že fakt mame na to vek byvame vo vlastnom mame obaja dobre prace zarábam cez 1300 € priatel cez 1500 ako z finančnej stránky by sa malo babo dobre ale čo z toho keď on sa na to neciti . Už to fakt vzdavam s tým že by si má nedaj boze mal niekedy zobrat tomu tiež neverim .. úplne má to hneva

janka_01
8. jan 2023

Som na tom rovnako ako tvoj priateľ. Určite sa s ním o tom normálne porozprávaj, ten strach z niečoho pramení. Z vlastnej skúsenosti vravím, že za tým niečo je. Nemusí to vôbec tým, že to s tebou nemyslí vážne.

autor
8. jan 2023

Neraz som mu to vytkla že načo si hladal vzťah keď nechce rodinu že mi to mal povedat hneď a nemusela som s ním začať zit

autor
8. jan 2023

@janka_01 no prameni veru z toho že sa boji že by mal teraz fieta že by sa mu zrútil svet

bessie12
8. jan 2023

nedokazala by som zit s takym clovekom. Vdaka bohu, ze mam normalneho chlapa a nie paranoidneho blazna. Keby som ostala tehotna, tak by sa k tomu postavil ako rozumny dospely clovek. A nie, nepouzivame ziadnu ochranu od zaciatku nasho vztahu.
Vsetko sa zacina v hlave, tak nech zajde za odbornikom. Mozno mu to pomoze.

autor
8. jan 2023

@bessie12 práve s jedným partnerom sme 2 roky nepoužívali nič a to sme boli v školskom veku. So zvyšnými dvomi toez niekoľko ročne vztahy som brala hak a inak sme to neriesili a bol klud toto zazivam prvý krat a úplne mi to znechutilo aj ten sex už keď ho mame :( pretože cítim že sa nevie uvoľniť že furt na to mysli kedy ho vytiahne a spol úplne mi je do placu z toho :(

bessie12
8. jan 2023

toto je uz chore. Zachadza to do extremov. Uprimne.. vies si predstavit s nim buducnost ??

autor
8. jan 2023

@bessie12 uvažovala som aj nad telieskom dlho a potom som sa na to vykaslala keď mi povedal že aj tak by sme mali minimálne prerušovaný a ja by som dala do seba pchať niečo a aj tak koli nicomu na 5 rokov napríklad :( Ach neviem ozaj neverim že sa chlap da nejak presvedcit a najhoršie že ho ani nemám chut presviedčať keď by mal sam od radosti hopká po 4 týždňoch že môžeme mat sex a nie mi ešte povie že dobrovolne pockame ďalšie 2 kým budem mág nasadenú hák som ozaj zrelá na pohar vina

autor
8. jan 2023

@bessie12 v tomto veru nie :( samej mi to trvalo si to priznať preto som mu povedala že má posledný rok na to aby sa rozhodol a povedal mi či to mysli so mnou do budúcna vrátane rodiny vazne pretože niesom ochotná plytvať čas s muzom ktorý mi potom po x rokoch vzťahu povie že na rodinu manzelstvo a spol môžem zabudnut .. vydrzim to nejaký čas a keď sa to nezlepší žiaľ nebude iná moznost

bessie12
8. jan 2023

daj si ten pohar vina a poriadne popremyslaj nad tym ci ten clovek ti za ten chlap za to vstko stoji. Co by iny chlap dal za to, ze konecne si moze, napisem to trosku surovo, vrznut a ten tvoj chce este cakat. Rozum mi to neberie.

autor
8. jan 2023

@bessie12 Ano práve to má najviac hnevá že mna ide porazit už keď týždeň sex nieje že pracuje alebo čo ja aj po 8 hodné a 2:30 v posilku by som ho ešte pretiahla :DD a vidis ozaj si pripadam niekedy ako chorá ale stále to hovorím že CHLAP CHCE ŽENU ČO MÁ RADA SEX KÝM NEMÁ ŽENU ČO MÁ RADA SEX potom ich to akosi všetkých prejde :D idem na to vino.

A hovorím si že ešte sme ozaj mlady mali by sme si uzivat a čo budeme riešiť o pár rokov keď už teraz toto riesime :(

bessie12
8. jan 2023

ja uz pisem ako hotentot. Oci sa mi uz zatvaraju, tak ani neviem co pisem. 😀 Nie, ty nie si chora, ale on ano. Zenie to az do extremov. Daj si to vino, porozmyslaj nad tym a potom sa s nim uprimne porozpravaj. Som zvedava co ti na to povie

ahhola
8. jan 2023

Ach, všetci sa bojíme vojny za humnami, rakoviny, havárie a tvoj umelec sa bojí, ze sa jeho presibana spermia nájde s tvojim saboterskym vajíčkom...
To je aká fóbia, ešte som o takej nepočula...
On sa teda nechce množiť, nikdy nechce deti?
Ako dobre poznáš jeho rodinu, ak ti na ňom ešte záleží,
tak urob dôkladný prieskum hniezda,
z ktorého to ranene vtacatko vyletelo.

autor
8. jan 2023

@ahhola rodinu poznam velmi dobre práve preto má to aj mezi že by to malo skoncit mame skvele vztahy naozaj. Mamka má má za dceru veru velmi ich mám rada trávime u nich veľa casu tak si dovolím povedat že ich poznam dobre . A co sa týka deti sam priznáva že vlastne nevie či bude rodinu chciet dala som mu ultimátum tento rok má na to aby sa rozhodol nebudem cakat kým sa chlap spamata

autor
8. jan 2023

@bessie12 tiež som na to zvedava veru. Keď sme sa o tom bavili cca dve hodky soat tak mi povedal že jednoducho sa bavit so mnou o tom nebude že cez to vlak nejde že proste žiadny sex kým nebude hak a bodka tak som mu povedala že nebude vôbec nech ide do .. 😀

gertrudaosem
8. jan 2023

Skús sa s ním porozprávať, ten jeho strach musí mať dôvod.