Priateľ mi lezie na nervy (sex)
Baby už neviem ako dalej.
Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.
Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.
Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .
Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem
Urobte si kalendár na sex. Nech si tam zaznačí,že kedy budete mať😂. Možno už má i tvoj menštruačný kalendár😂😂.
Ale teraz vážne,ja si nemyslím,že je to Jeho správanie normálne. Mali by ste sa vážne pozhovárať,že prečo tak panikári.
@deti95060810 😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣
A to on je vo vsetkych veciach taky ze mysi byt po jeho? A ty sa mas prisposobit, ci len v tomto... no on tak skoro deti chciet mat nebude, ked ma taku fobiu z toho 😑 ci vobec niekedy bude chciet
A neskratis mu to ultimatum? Akoze teraz nemate ziadne dieta, mate dibry vztah, zabezpecenie. Co by to dieta take nastrbilo? Ale si predstav, ze o 5 rokov mate deti 2, tretie by bola katastrofa, mal by este menej chuti na sex (prve 2 roky je sexu najviac) a uz by si mu ani vyhonit nemohla na vzdialenost jedneho metra, lebo by sa bal..
@nnnuuunnn nemusí byť za to kreten. Môže mať nejakú formu fóbie zjavne z niečoho pramení, o čom sa nechce baviť. Aj takýchto ľudí treba pochopiť, aj keď je to na nervy. A za ďalšie, nie každý chlap je taký super ako ten tvoj. Tvoj je iba jeden na svete. Čiže ostatní už nemajú šancu. Každý sme nejaký ... Aj ty aj ja... Kadejaké vzťahy sú a ľudia v nich. Nič na svete nie je dokonalé, aj keď sa tak chce tváriť.
No, treba si vyjasniť čo chces ty a čo chce on. Prepáč ale nevidím to ružovo a ty ak chces dieťa, tak je načase si nájsť otca pre dieťa 🤷🏼♀️
Hmm, a keď tebe teraz dr povie, že zo zdravotného hľadiska nemáš ďalej brat HAK tak čo urobí?
Ja by som.ho zobrala k psychológovi alebo sa na tajy vzťah vykašľala.
A môže ísť on na vazektomiu :D
Povedz mu ze si tehotna pokusne a uvidis ako bude reagovat.... Mas to ako pohlad do vestiacej gule co ta caka do buducna :( ...v zivote by som takto nechcel mat sex ... Prerusovane ... V tejto konstalacii je to hlupak ...co by si mohol naplno uzivat
@sashabb neviem ja odmietam kondomy a tým padom jedine hak a keby som ju nemohla tak neviem
@loliku len v tomto no ešte sme mali veľký problem s kamarátkami a kavami 🙄 že sa mi nepacilo že ide s kamoskou na 5 hodín na kavicku a ešte ju vezie domov to boli vyše polročne hádky kým som mu dala vybrat že sa rozídeme ak neprestane
@gipsy11 porazilo by ho 🙄 nechapem vravím som zena čo by sex brala každý deň a neriešila takéto veci a on práve ako chlap sa cudujem že sa brani
@gertrudaosem tiež to tak žiaľ vidim :( chcem určite rodinu nie hneď ale do pár rokov si to viem predstavit
@gertrudaosem neviem Orave mi nepride že to z niečoho prameni. Z rodiny a pod… peoste pre neho nieje správny čas že chce sam na sebe estw zapracovať spravit nejakú kariéru a spol podľa mna nevie o čom je zivot a nechape že dieťa sa nedá naplánovať čo ak sa nám nebude dariť budeme sa roky snazit čo potom !?
Akoby som čítala o mojej kamoške. Na chlp presne ten istý problém. Bola trpezlivá, na môj vkus až priveľmi. A dopadlo to zle. Chodili spolu takmer 6 rokov, on jej v podstate už na začiatku povedal, že veď raz deti bude chcieť. Ale presne ako tvoj, ona brala antikoncepciu, on mal kondóm, plus praktizovali iba prerušovaný sex. Keby mohol, možno by si k tomu ešte dal aj pršiplášť a zváračskú kuklu - veď čo, ochrany nikdy nie je dosť! Ale k veci. Stratila s ním 6 rokov života, pretože on nakoniec dieťa nechcel. Takže chápem to tvoje ultimátum. Tiež by som to urobila asi tak, ako ty.
Tyzden nechce sex kvoli praci? haluz... ja by som ta uhanal aj kazdy den.
Tomu nechapem vacsina zien ma presne opacny problem....
No ved to...ja som 2 roky brala ATK,,dalsie 3 roky len prerusovany sex, potom svadba a po svadbe sme 3 roky naplno mavali sex aj kazdy den (kazdy druhy pocas plodnych dni, lebo tak to je vraj pre oplodnenue lepsie 😂) a az potom som otehotnela (tiez s pomocou iui, i ked sme ziadny zdravotny problem nemali, on mal dokonca jeden spermiogram vyse 90mil, co nechapali v centre 😂😂)...druhe dieta sme pocali po 14 mesiacoch, vtedy sme si pozor nedavali.
@katyav presne tiež mám kamarátku ktorá ro takto tahala s chlapom roky a nechcem dopadnút rovnako. Preto aj keď možno je to niekomu proti srsti tak jedine ultimátum zabralo aj na iné problemy. Uvidime snáď sa spamata a keď nie musím to brat len tak že som spravila maximum
@foterlotor Ano tal tak :D že on pracuje alebo číta knizku večer a ja cakam v posteli. A to mi tvrdil vždy aký mal problem že zeny nechceli sex no 🙄 teraz je to naopak
Ozaj si niekedy pripadam že je problem vo mne ale keď vidim ako by má iný chlapi brali nemyslim si no žene to potom začne stúpať do hlavy že nieje dost dobrá a podobne. Mne teda začalo koľko krat si poplacem že vlastného chlapa musím prosiť ..
No ale ta rozdielna chut na sex sa ultimatom nevyriesi...najdi si radsej podobneho, ved to je na cely zivot
Vieš čo, hod ešte babsku reč s potenciálnou svokrou...
Možno prídeš na to, kde je zakopaný dog. 😃
@dadis no len vies zo začiatku je každý rovnaký :D a potom ich to prejde vlastná skusenost že chlapi machruju a potom keď od nich zena požaduje viac sexu tak už nechcu :D teda zažila som to skoro vo všetkých vzťahoch že to časom tskto bolo. Ale tu išlo o iné že mi ozaj vadi ako to prehnane riesi :(
@ahhola aj nad tým som uvažovala aj on sa s mamkou bavi o veľa veciach a tiež mi napadlo že by to možno slo 😀 asi s nou hodim rec pri flaske
@dadis nevyrieši veru :( a to som si myslela že som nasla podobného😀 veru asi som sa zas raz mýlila

Je v tomto... možné tehu... úzkostlivy, ako pubertiak, aj taky by to možno vzal chlapskejsie a povedal si, no tak budem tatko... Na svete sú miliardy ľudí, prečo zrovna ten tvoj ma obavy z 3kg človiecika, jeho genetickej polovice, musí byť nejak z niečoho zablokovaný, frustrovaný... Nemáte v blízkosti na pozicaj😃nejaké batoľa, mozno je decko preňho vzdialená galaxia... strčiť mu ho do náruče, ako zareaguje, bude ho mat ako mimozemšťana, mimon. 🙆♀️