Priateľ mi lezie na nervy (sex)
Baby už neviem ako dalej.
Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.
Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.
Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .
Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem
Ja by som išla od neho, mne to nepríde ani normálne toto.
To nie je zlý nápad porozprávať sa s jeho mamou
@gertrudaosem co s tym ma mama toto musia riesit ty co spia spolu v posteli kupelni na kuchynskej linke schodoch garazi aute lese kine ...
@gertrudaosem tak tak . Práve toez som už bola zasnubena a vycúvala som z toho . Tiež som sa spálila a keď som myslela že už konecnw vzťah keď je vsetko super tak zas toto. Beriem zw nieje žiadny vzťah 100% vsetko je o kompromisoch ale pre neho je kompromis kondom a to u mna nepripadá v uvahu neznasam ich a pokial mám partnera s ktorým zijem v jednej domácnosti odmietam mat sex s takými človekom s ktorým chcem mat deti a rodinu dozivotne s kondómom a že si ho da dole len keď sa rozhodne mat dowta
@gipsy11 niekedy žiaľ chlap da skôr na mamu ako partnerku pretože je to pre neho rodičovský vzor a možno keď mu to vysvetli zo zenskej stránky skôr to zoberie od nej
No ja mám tak prvého syna - brala som tabletky a povedali sme si že skúsime (dovtedy sme mali prerušovanú súlož) a hneď na šupu som ostala tehotná. Takže ak si je istý že nechce dieťa tak mi nepríde prehnane opatrný. Skôr je ale otázka či nechce deti vôbec alebo nechce deti s tebou. Myslím že pokiaľ sa on tak bojí tak niekde bude problém vo vzťahu alebo proste nechce deti - a pokiaľ ty chceš je to dosť vážny problém do budúcna
@fyahfox práve on nechce no raz povie že by možno aj chcel ale nevie kedy potom sa zas na to neciti …. Že len vďaka mne zacal nad tým uvažovať že by inak dieťa nikdy nechcel no neviem či to mám beat vôbec ako kompliment. A všetky baby čo poznam vrátane mojej mami a rodiny všetky beru antikoncepciu a roky majú neprerušovany ja osobne som tiež antike takto eoky verila a bez problemov. Zalezi aj od organizmu iné lieky alebo iné faktory stačia a mizu účinnosť ovplyvnit ale ja sa na nu spolieham nakoľko to mám odskusane ozaj kvalitne :D
ultimatum nepomoze. tieto veci sa neriesia ultimatom.
Máte to tam veselé..Som presne 100 komentár 🍾🍹🍷
to si si našla ultrakresťana určite :D :D ... Nerozumiem, že s ním si. :D Akože je XY problémov vo vzťahu, prečo sa dvaja ľudia nezhodnú a nerozumejú si. Ale keď to nefunguje v posteli, je to isté akoby si si našla človeka čo sa správa presne tak ako sa tebe nepáči. ... Vieš ako by ste sa s budúcim na tom dobre zabávali? ...
ano je jasne, že ak si to naozaj nemôžte dovoliť finančne... alebo si to nemôžte dovoliť, pretože ste spolu krátko a nevidíte spoločnú budúcnosť... (potom neviem ako môžte byť spolu 1,5 roka... keď raz z niečoho vznikne vzťah, tak sa ľudia najprv poriadne spoznajú a potom vedia, že toho druhého chcú a chcú s ním aj rodinu. Raz. )
Každopadne ak by to bolo na mne brať antikoncepciu by som svojej nedovolil, ak by to nebolo nutné kvôli zdravotnému stavu. Je to hnus čo rozvráti organizmus.
to už radšej alternatívy.
Neviem podla mna to nie je chlap pre teba. Jasne, bude vam to fungovať, ak sa mu prispôsobíš. Pretože on sa tebe evidentne neprispôsobí. Takže je to na tebe. Buď to skončiť skôr než to začalo... (ako "nepartneri" predsa ochranu používajú ľudia bežne) ... ale vo vážnom vzťahu v zrelom veku, finančne v pohode, a s vidinou mať rodinu... snažia sa to nepoužívať.
Treba mu asi trochu testosterónu pridať ráno do čaju pravidelne 😂
Ze ta to bavi... Vy nemate problem len s touto jeho uzkostou ale aj s frekvenciou sexu, vidno, ze si frustrovana, ze zrejme inak ako zasunut o teba neprejavuje sexualny zaujem. 4 tyzdne ste nemali sex a on je vlastne rad, lebo to su 4 tyzdne, co sa nemusel bat tehotenstva. Co robi, ked ho urobis rukou? Vyzaduje, aby si si ju potom drhla v kyseline, aby nahodou nejake spermie neprezili a nedostali sa ti tam? 🤦 Preboha.
Ved sex nie je len o plodeni deti, je to aj rozkos a zabava, spolocne straveny cas. A on ti toto vsetko odopiera kvoli strachu z potomstva. A ano, ostatni by ti to dopriali. Je len na tebe ci ides so svojim sucasnym hladat kompromis/vyriesit jeho uzkost alebo hladat ineho
Ste spolu len rok a pol , ešte sa vôbec dobre nepoznáte . Môžeš byť rada, že tak rozmýšľa.. veľa žien tu má dieťa s chlapom po roku a potom tu vyplakava aký je zlý , lenivý ,že ho ani dieťa nezmenilo ... On ešte deti nechce, vie čo to obnáša ... Veľa peňazí, času, nervov , ešte sa mu nechce byť otrokom tohto systému... Zrejme má v okolí ľudí ktorí mali dieťa zbrklo alebo nehodou a vidí ako sa im na prd žije , a on to nechce ... Skúste partnerskú poradňu alebo psychológa , všetko a vždy je len o komunikácii
@anjelicek26 uplne rovnaky nazor, mal by to vidiet odbornik
No lebo sa boji ze budes tehu co on nevie prijat ze by sa nieco take stalo.
ako dlho ste spolu?
Ešte si s ním?
on je úplne paranoidný so vsetkymi ex mal sex tak že mal kondom prerusovany a ešte brali aj HAK
tu máš odpoved,je to v nom. Ty s tým nič neurobíš,to si musí riešit on.
Tak no myslím že sme sa zhodli že jedine odborná pomoc pretože zjavne niesom sama ktorej to príde chore. Nebolo zo tak zo začiatku aj ta frekvencia ako vsade je na začiatku iná. Mne len nejde do hlavy že mlady chlap po 4 týždňoch dobrovolne pretrpieť ďalšie dva len aby sa nemusel bat namiesto toho aby ženskú zozral aj s oblečením😂😀 a teda veriaci nieje vôbec ako ste tu spomínali ani v rodine nemaju žiadny príklad nejakého vzťahu s unáhleným tehotenstvom práve všetkých v rodine má v dlhoročných vzťahoch bez nejakého podvádzania a rozvodov všetci ozaj ukážkové manželstva a dovolím si tvrdiť že nie len na oko ako sa hovori ale naozaj. Takze podľa mna má len on v hlave že by to nezvládol
ja som muž a písal som ti to z mojho pohladu. Ale normálne to teda nie je-ani trochu. A nyvyše tie neprestajné testy-a keby bol pozitívny ,tak potom čo? Poslal by ta na potrat,alebo čo? On by na seba celého možno najradšej navliekol 3 prezervatívy a na bambusa dalšie 3+HAK atd.
@gipsy11 prečítaj si komentáre na ktoré som nadviazala svojim a nerieš tu debiliny že kde sa sexuje. Úplne od veci.
A nie je to tým, že neverí partnerke na 100%? Že sa chlapec nemôže spoliehať na babu, ak povie, že berie HAK, hlavne keď sú mladí na začiatku vzťahu.
A tento tvoj si tento odkaz nesie doteraz.
Skús sa s ním porozprávať o plodných/neplodných dňoch. Kompromis Že proste 10-20.deň cyklu ok, opatrne, ale inak môže. Ani HAK nemusí byť 100% ochrana a zvlášť keď takto berieš -neberieš a mešká Ti kvôli stresu...

Ináč toto sú fakt strašne veci... Chvíľu trvá kým sa dá človek s niekým dokopy a zjednotia sa a samozrejme by malo byť spoločné bývanie, svadba a deti. No tu ešte musí žena vyzvedat a zisťovať čo ten muž chce a kedy chce a či vôbec chce (ok, môže to byť samozrejme aj naopak) a kým sa človek spamätá má 38 a život v ri*i - u ženy väčšia smola ako u muža, lebo nenašli toho, kto by s ním zdieľal život. Jeden vzťah na prd, druhý, tretí... Vzťahy nám tiež nepadajú ako pečené holuby do úst, keďže nie je jednoduché niekoho nájsť a tiež trvá nejaký čas kým zistíme, či sa dá ísť spolu ďalej alebo nie. A potom co so životom? Celé zle ..