icon

Priateľ mi lezie na nervy (sex)

8. jan 2023

Baby už neviem ako dalej.

Priatel mi lezie na nervy s tým aký je opatrny. Beriem antikoncepciu mame prerušovaný sex a ešte by najradšej mal sex s kondómom. Akonáhle mi meskaju MS stáva sa to občas koli stresu tak prvé čo že si mám spravit test.

Úprimne mi tým lezie na nervy. Koľko krat mame sex a vyjde to tak že by sme sa spravili naraz a on sex preruší napriek tomu že beriem tabletky pretože má z toho paniku. Ide má vyrutit so žiadnym partnerom som v tomto nemala problem neviem mu vysvetlit že sa nemá čoho bat 🙄 nespravil by sa vo mne ani s gumou aj keď beriem tabletky je úplne paranoidný.

Aktualne sme 4 týždne bez sexu koli mojim zdravotným problémom a koli tomu som aj nejaký čas vysadila antiku. Mám ju nasadit až budúci mesiac nejak začiatkom keď mi vyjdu MS a priatel povedal že to rovno pockame dovtedy aby mal istotu keď budem mat tabletky. Nerozumiem tomu ako po 4 týždňoch je ochotný cakat ďalšie dva len preto aby bol kľudnejší aj keď mame prerušovaný .

Mali ste niektorá takýto priblem? S chlapom čo je takto prehnane opatrny pripadá mi ako male decko niekedy a má cez 30r.
Dakujem

dadis
10. jan 2023

Tak ja to hovorim s uplnou vaznostou. Absolutne mi kondom nic z prezivania styku neubera a to som vyse 5 rokov sexovala uplne bez ochrany, takze to porovnat viem..ano, ta ejakulacia muza je pre zenu isty erotizujuci moment, ale da sa vzdy inak zariadit a styk nemusi vzdy koncit rovnako a vzdy sa ten kondom nemusi pouzit od zaciatku az do konca. A ja osobne tiez nemusim nudny sex, kde 15 minut do mna chlap busi, aby som mala cas rozmyslat nad tym, ci je o desatinu stupna chladnejsi alebo akysi klzkejsi nez bez kondomu😂😂. A s tou ATK osobna skusenost - na mna to taky vplyv malo 🤷‍♀️😂

nana357
10. jan 2023

Niesi jedina.
Ja to vnímam tak isto.
Pre mna to znamená veľkú dôveru a respekt partnerov voči sebe.

dadis
10. jan 2023

@nana357 No ale ked mas skoro 42, tak aj ked mas partnera najradsej na svete a doverujes mu, tak si jednoducho tehotenstvo nechces lajznut, lebo dokopy mate deti 4 😂😂. A mame aj lasku, aj doveru, aj respekt, preto pouzivame kondom na vaginalny styk 🤷‍♀️

nana357
10. jan 2023

@dadis Ok chápem…
Verím sa kvapôčky lásky vedia narobiť balamuty.

dadis
10. jan 2023

@nana357 Ja zase chapem tu opacnu stranu. Mne byvaly manzel, na znak toho, ze to so mnou mysli vazne, po 2 rokoch chodenia sam navrhol, nech ATK uz neberiem, ze si bude davat pozor a ak by nieco, ze aj tak planuje so mnou deti a zobrat si ma... a verim, ze o takejto dovere hovoris..

nana357
10. jan 2023

@dadis Áno presne
Tiež keby že už mám deti a neplánujem ich mat viac riešila by som to takto ako ty. Ale keďže mam pred 30tkou a plánujem byt matkou tak si myslím že partner ak planuje tiež… mohol by byt ohľaduplnejší

dadis
10. jan 2023

@nana357 Ano, preto som aj autorke pisala, ze strach z tehotenstva sa moze po narodeni deti vystupnovat (aj u oboch partnerov 😀). Ze kedy by bolo jednoduchsie sa vyrovnat s neplanovanym tehotenstvom nez v stabilnom vztahu okolo 30tky u bezdetnych..

foterlotor
Autor odpoveď zmazal
autor
10. jan 2023

@dadis tak to suhlasim ale potom by sa to už asi riešilo trvalou metódou 😀 paci sa mi ako sa to tu zvrhlo🤣🤣🤣 je to sranda . Ale veru ako pises nemusí ho pouzivat cely čas akurát že moj to vyžaduje cely styk úplne proste žiadne odchýlky 😀 no proste des

sccarlet
10. jan 2023

Jaaaj no teba by môj muž nenormálne ocenil, ženu ktorá chce sex veľa a často...🤩každý sme iný. Mne stačí priemer a môj by aj každý deň chcel...

brembo
11. jan 2023

ale páčiš sa mu. To s tvojou krásou nesuvisí.

brembo
12. jan 2023

možno je to tým,že to trenie s latexom je trošku iné,tak možno preto to cítiš inak. Ale to je len moja hypotéza

sccarlet
12. jan 2023

On je jedináčik?

sccarlet
12. jan 2023

@ahhola súhlasím s týmto testom, uvidíš ako reaguje na dieťa

@ahhola aj toto ma napadlo, skús v rodine zistiť. Možno od mala nemal rád deti. Možno ich naozaj nechce a bodka.

Aspoň budeš mať jasno

iveta1970
12. jan 2023

Kamoška ukončila vzťah kvôli podobnej veci. Keď to robili ,zazvonil telefón ona ho nezdvihla šak priateľ je dôležitejší .Keď niekto niečo chce, zavolá aj neskôr. Ale dotyčný len kto to bol a kto to bol....a bolo po sexe. A mal ešte takú fóbiu stále si umýval ruky...asi tak 20 krát cez deň. Rozišla sa s ním, lebo zistila že je úzkostlivý na viaceré veci. Už ju to potom nebavilo. Teraz má normálneho chlapa, už čaká tretie dieťa.

sccarlet
12. jan 2023

@iveta1970
Ak je vo vzťahu vec, ktorú ten druhý partner dlhodobo nedokáže tolerovať, nebude to fungovať...myslím si že keď sa doteraz bal, ako mu budú pribúdať roky môže to byť ešte horšie, možno dokonca aj prestane sexovať len aby náhodou niekde dieťa nevzniklo...lepšie to určite nebude, za ten čas čo ste spolu tak vravíš že vývoj žiadny...tento stav sa zvyčajne nazýva ako "strata času" hlavne pre ženu ak chce rodinu a deti

vecicky1805
13. jan 2023

@brembo tak ja napr ten rozdiel teda cítim

brembo
13. jan 2023

@vecicky1805 v pohode. Ja Vám to neberiem a Váš názor akceptujem. Ked to tak cítite,tak to bude tak.

zuzka6542
13. jan 2023

Ja sa mu nedivím môj priateľ skončil tak ze napriek tomu ze brala tabletky tak teraz musí ako blb platiť na dvojičky rovno...

dadis
13. jan 2023

@zuzka6542 No presne, blb. Alebo ho mame lutovat? Dufam, ze uz inej zene s tymto pristupom decko nespravi, takemuto chujovi by sa oplatilo aj na vazektomiu poskladat.

zuzka6542
13. jan 2023

@dadis taj vieš keď deti nechceš tak to tak berieš 🤷‍♀️bohužiaľ

vecicky1805
13. jan 2023

@brembo jasné, asi to takto cez net zle vyznelo to bola odpoveď na Vašu otázku že neviete ako to ženy cítia..tak som sa k ostatným pridala aj so svojou skúsenosťou, že ten rozdiel vnímam. Pekný deň 😊

brembo
13. jan 2023

@vecicky1805 ale nie,vobec to nevyznelo zle. Ja som Vašu odpoved pochopil dobre. Skrátka niektoré ženy ten rozdiel cítia,iné nie. A dakujem za názor.😀 I Vám prajem pekný den🙂

dadis
13. jan 2023

@zuzka6542 No sex je v prvom rade o plodeni deti. Takze akokolvek je zabavny, mali by nas ucit, ze ziadna antikoncepcia nie je 100% a ludia by nemali sexovat hala-bala s kde-kym, lebo ten nasledok moze byt aj tehotenstvo. Jedina 100 % antikoncepcia je celibat. Ale ak muz po 1,5r vztahu sa brani podstupit so zenou tento zavazok (ze i za pouzitia ATK sa moze stat, ze otehotnie), tak je lepsie ten vztah ukoncit..neviem, kam strkal pindura tvoj priatel, ale ak deti nechcel, nemal sexovat..

brembo
13. jan 2023
zuzka6542
13. jan 2023

@dadis tak tam he aj otázne ci ich aj brala tie tabletky keďže už má druhé dieťa s iným 😁takže asi tak... Nám sa to nestalo a to som dlho antiku nemala 🤷‍♀️

dadis
13. jan 2023

@zuzka6542 A preco si myslis, ze zeny si chcu robit deti s hocikym? Co z toho maju?

sccarlet
13. jan 2023

@nana357 áno áno súúú...to tvrdia ak cigáni, preto zriedka vidíte netehotnú cigánku. Akože už to prestávam čítať...lebo zasa ok že guma vám vadí, ale nejako sa chrániť treba. Zasa keby ste dte neplánovane čakali 4. Či piate 5. Dieťa asi by ste sa už chránili aj tromi metódi. Ja chápem tých čo sa chránia, lebo my máme deti na prvé pokusy...

vecicky1805
13. jan 2023

@sccarlet my takisto, ja to tiež chápem ale tak napr muž ich neznáša ja ich tiež nemusím našťastie mám pravidelný cyklus s odchýlkou tak cca 3 dni čiže
Fajn a za tie roky to teda funguje v pohode v plodné dávame pozor a neplodné pohoda..ale chápem že nie každý pár má také šťastie vtedy je na mieste riešiť nejaké formy, a tým pádom tá guma je zas menej škodlivá než hak aj keď nie tak pohodlná

sccarlet
13. jan 2023

@vecicky1805 presne, na ten pocit s gumou som vyknuta (beriem to už normálne) a zasa naše 2hyperaktivne deti nam dali tak zabrať že žiadne ďalšie už by sme nedali😂 a nechceme...takže my si dávame poriadny pozor. A HAK je z dlhodobého hľadiska svinstvo, toto neeee...každý nech si vyberie čo znesie,alebo nech riskuje, ale potom musí byť pripravený nielen vychovávať a živiť ale že dieťa je tu už nastálo, nie je to hračka ktorú odložite, to pochopia tie páry čo už deti majú. Tí čo nemajú nech si veselo sexujú riskujú užívajú...šak oni potom uvidia aký malý úžasný zázrak stvorili a čo to obnáša a možno potom tu gumu alebo inú metódu budú brať inak😉