Priateľ nechce používať prezervatív
Ahojte, potrebovala by som poradiť, resp. vidieť názory iných žien na túto problematiku. Mám 20r, som ešte panna, študujem na VŠ, mám priateľa, ktorý má 25r.. Aby som to príliš neobkecávala, prišlo na tému prvého sexu. Ja som zásadne za použitie prezervatívu, nakoľko antikoncepciu užívať nemôžem. Priateľ má však voči prezervatívu výhrady, vraj s ním to nie je ono, atď... a nemám sa báť, dá si pozor (je skúsenejší, partnerku už mal..). Ja nechcem nič riskovať, keďže ešte študujem, školu si dokončiť chcem a ak by sa náhodou niečo stalo, tak by som na školu mohla zabudnúť a celkovo, ešte mám čas.. Keď sme sa už konečne dopracovali k tomu, ze by na prezervatív pristúpil, spraví to pre mňa, nebol z toho nadšený (a mala som pocit, že by to nevedel praktizovať dlhodobo, časom by ma začal prehovárať)... Z čoho zasa nie som rada ja, nechcem ho obmedzovať, ale bez ochrany len s jeho ubezpečením, že si dá pozor, mi to pride ako risk, nezodpovednosť..
Ako to vnímate vy, aký postoj by ste zaujali? Dá sa mužom v tomto veriť alebo radšej vsadiť na ochranu?
Ďakujem všetkým za odpovede k veci.🙂
To sa mu vobec necudujem s gumou je to onicom. Lepsie je to na ostro. Mojmu muzovi hned klesne ked ma kondom na nom a moze byt hociako vzruseny a tvrdy jak skala aj tak mu klesne v kondome. Skus iny druh antikoncepcie opytaj sa svojho gynekologa na to on ti isto poradi. Ak je to tvoj prvy partner urcite by som najprv volila iny druh antikoncepcie nez kondom. Ten moc spolahlivy nieje, aj pocas styku moze prasknut a potom vznike to co nechcete obaja.