Priateľ potrebuje veľa sexu
Ahojte. Mám priateľa ktorý je odomňa o dosť starší a je rozvedený . Sme spolu dva roky z toho pol roka bývame spolu. V poslednej dobe(cca 3 mesiace) potrebuje extrémne veľa sexu akože aj predtým sme sex mali celkom často keďže sa navzájom dosť priťahujeme ale teraz je to naozaj veľa 😄 veľa krát prídem z práce a on chce ísť na vec aj keď som unavená stále hovorí že má na mňa chuť a že ho vzrušujem lenže ja niekedy naozaj nevládzem ale nechcem ho nechať len tak "o suchu" 😂 je to preto lebo som dosť zmenila výzor schudla som plus zmena farby vlasov ešte k tomu som začala nosiť okuliare a odvtedy neviem čo s ním 😄 chcem mu to nejako jemne vysvetliť že nemôžeme mať sex niekoľko krát za deň ale nechcem aby to vyznelo tak že nemám na neho chuť lebo mám iba to niekedy nejde 😄 trochu vtipná téma ale tak hádam mi niečo pomôžete vymyslieť 😄 prípadne máte niektorá podobnú skúsenosť a ako dlho to bude trvať? 😂😂
@dema4016 no možno sa mu páči plnší typ ženy. Každého muža priťahujú rôzne typy žien.
A to fakt by ho veta, ze to nepotrebujes tak casto mohla ranit?
@martina1201 neviem len dovtedy kým som bola plnšia tak mu vadilo, že mám schudnúť tak som schudla a aj tak sa mu vždy niečo nepáči, tak asi tak
@dema4016 prepáčte len mi napadlo keď to čítam...neverila ste si predtým viac v týchto veciach? Neužívala ste si to viac s ním vtedy? Možno to ani nie je o vzhľade ale o tom čo z vás vyžaruje.
ťažko povedať
Autorka! Teraz som sa trošku zamotala. 😅 V tvojom prípade je situácia taká, že si dosť výrazne zmenila výzor .... píšeš, že asi preto chce furt sex.
Deme 4016 píšeš, že možno to nie je o vzhľade, ale o tom, čo vyžaruje.
Tak u teba možno tiež bude o tom, čo vyžaruješ asi. 😅
Inak tie posledné 3 mesiace sa vysvetliť nedajú.
A nemáš náhodou farbu vlasov červenú?
@eva112014 myslím to v jej prípade 🙂 v mojom prípade viem že je to o zmene vzhľadu 🙂 prečo červené?
@eva112014 a myslím si že keď niekto vo veľkom zmení svoj vzhľad automaticky sa zmení aj jeho vyžarovanie.
Farba vášne.
Muži majú o mňa záujem ale ja chcem len toho môjho
@eva112014 majú taký nádych do červena trochu 🙂 ale nie veľa
rozmyslam ci sa to da aj inak povedat, ako len, ze to klasicky nepotrebujes 20 krat denne 🙂
Teraz som si všimla, že ste spolu 2 roky, z toho pol roka spolu bývate, takže tu nie je čo riešiť, potom sa nad tým pozastavovať, keď budete spolu aspoň 20rokov, a bude mať rovnaký apetít, teraz je to úplne normálne, nevie sa nabažiť
@dema4016 Ja neviem, voľakde som čítala, že my ženy máme tendenciu hľadať si povahovo rovnakých partnerov. Keď je to pravda, tak autorka bude mať aj o 20 rokov tento istý problém. Prečo?
Lebo teraz je od nej o dosť starší ten pán. Možno o 20 rokov už žiť nebude. A keď si nájde nového ....
P.S. srandujem

@number19 cíti veď jasné že keď mu poviem že som veľmi unavená tak nič nie je...iba chcem radu ako mu mám povedať že to nepotrebujem tak často aby som ho neranila nejako