Priateľ sa nevedel spraviť
Ahojte stalo sa nam to prvy krat ...rano nadrzany vsetko ok a po chvile ze mu treba strasne cikat a on sa nevie spravit ... je to mozne ze sa koli tomu nevedel spravit? 🙄
a ty si sa vedela? 🤦♀️
@mikadooo pokracovanie uz nebolo. Musel ist pracovat ...len to mi nejde do hlavy ze ked tak strasne treba na wc tak idem hned nie pri sexe zrazu mi treba ... 🤷♀️
Tak ja ho nepoznám a jeho telesné procesy. Ale divné, že potom odišiel pracovať. Potom mi to príde skôr ako výhovorka, asi ťa nechcel uraziť a už to chcel ukončiť? Neviem...
Ja neviem, takáto vec sa stane prvýkrát a hneď z toho robiť veľku vec na MK? Normálne si asi myslel, že vydrží, potom musel ísť na Wcko (mne sa teda párkrát stalo, že muž musel bežať, asi to je nepríjemné "za pochodu", nvm, nemám penis) a potom sa mu už nechcelo alebo sa cítil blbo.
Načo to pitvať?
Je to normalny fyziologicky jav. Vies o tom, ze chlap ma jednu trubicu - mocovu, tade ide moc aj spermie. Je proste tazke aby jedno drzal a druhe pustil. Normalne sa ma ist najskor vymocit aby mal "normalny" sex. Sa cudujem, ze to zeny neviete. A neplati to len rano.
A ty keď nebudeš môcť ďalej pokračovať, bude on písať niekde o tom a robiť okolo toho haló?
stáva sa to... však uvidíš či sa to bude častejšie opakovať....ak áno - potom to treba riešiť s odborníkom.
@ella_price nebuď taká prísna... niekto sa sem prišiel len ráno pekne zabaviť a ty ju/ho hneď tak sprdneš 😀
@ella_price však sa len autorka opýtala , nerobí žiaden rozruch... čo je na tom zlé.
Ved sa opytaj jeho, co my tu mozeme vediet o sexualnych problemoch tvojho priatela?
A ty sa spravis vzdy? Rano sa muzi casto zobudia s erekciou aj bez potreby sexu. Preto vseobecne maju radsej sex rano a zeny skor vecer, v klude, bez nahlenia. Neznamena to, ze ho rano aj vzdy potrebuje. Skusi, nejde, necha tak. Ziaden problem.
Takze to zhrniem kedze ako pozeram som tu teraz najhorsia .. toto je forum kde si vedia mamicky aj poradit. Neviem preco sa tu vzdy najdu take co hned utocia.. Raz tu budete potrebovat pomoc aj vy. Nepytam sa na seba a na moj orgazmus pri sexe. Moja otazka je ci sa chlap nevie spravit koli tomu ze mu treba na wc. Ci ste to zazili pri svojom muzovi aj vy. sme spolu viac ako 7 rokov.. nikdy sme takyto problem nieriesili. Ale par mesiacov do zadu som bola na potrate koli VVCH plodu ,co bolo pre mna psychicky tazke a stale aj je...(pre nas oboch) este som sa s tym nevyrovnala... musime si davat pozor kedze min. Pol roka nesmiem otehotniet. Antikoncepciu neberiem, a kondom nepouzivame.
Ponaučenie. ...doprajte si, keď na to budete mať kooopec času.
Tak asi to zle odhadol.. Myslel si, že vydrží a zrejme ho to rozptylilo a potom už nemohol a ponáhľal sa do práce.
Antiku neberies, kondom nepouzivate
Cize ejakuluje von
Ako ti uz bolo povedane, a isto to sama vies, chlapi maju len jednu trubicu
Takze logicky:
Bolo mu treba cikat
Zaroven keby pokracoval dokonca, asi by ejakuloval
Co myslis, ako mal zadrzat moc a "urobit sa" ??
Takze dve moznosti:
Ukoncit akciu a ist na wecko
Pokracovat a ocurat si frajerku
@spadnutaslivka
@deti95060810
A zas sa ozvali tie najcitlivejšie 😃😃 Veď autorka dosť, že tu nevyšiluje a ja som sa len opýtala, ako by sa cítila ona 😃 Ježiš, mali ste už kávu aspoň? 😆
@ella_price ja si robím srandu 😀 skús si môj komentár prečítať ešte raz 😉
@spadnutaslivka Tam sa úplne stráca akákykolvek sarkazmus 😃 Tak si to skús prečítať po sebe ešte raz ty 😆
@ella_price už len tým, že poukazujem na to, že autor(ka?) si prišla ráno robiť srandu.
Mne sa dost casto stava ze rano mam chut na sex.Tak pomilujem zenu ona sa spravi ale mne to za nic na svete nejde.Skusam rozne polohy a stale nic tak sa na to radci vykaslu naco to silit.Mozno sa ani on nemohel spravit a proste sa vymluvil ze musi cikat.Nerobme z toho vedu stalo sa to predca raz 😁
@ella_price ale veď v pohode, v podstate je to jedno. Ak je to real téma, tak sa dostalo autorke dosť odpovedí, aby pochopila, že sa to proste stáva (a ešte sa im to pravdepodobne aj viackrát stane) a ak je to vymyslené len pre pobavenie, tak nech sa baví.
Jesus však normálna vec 🤷♀️🙏 netreba ti -) máš sex -) treba ti. Xkrat som odbehla počas sexu na wc. Niekedy som sa vrátila niekedy nie. 😂 Tiež sa neviem sústrediť keď mám plný mechur
Tak hlavne ze nesmies otehotniet ale kondom nepouzivate, antiku neberies, ale riesis taketo pixoviny na fore, a vy ste dospelí ludia? Ťažko
Mam taky problém ze keď sa idem milovať z mužom mojim a už je zrušení a ideme už na to tak ma trápi prečo mu klesne penis pred tím a nechce sa mu postaviť prosím hlúpe komentáre nie poraďte mi co to môže byt
@pusinka2479 a to sa mu stava casto ? Sem tam sa mi to stane tiez.Vacsinou vtedy ked mna nieco trapi a myslim na to.Potom sa nemozem sustredit .Vo vasom pripade to nemusi bit nic vazneho.

No ono veľa robí psychika. Asi bol z toho nervózny, čo keď sa otvorí nesprávna klapka a bude prúser... Však sa mal ísť vycikať, umyť a šup pokračujeme, či?