Priateľ si pozerá zadky iných žien
Ahojte baby/ženy. Mám problém asi sama so sebou. Poslednú dobu som si začala viacej všímať, že môj priateľ sa pozerá na zadky iných žien. Nejakým spôsobom to neviem tolerovať a vždy mu to poriadne vykričím i keď mi x krát hovoril aká som pekná a aký mám ja ten najkrajší zadok. Fakt je ten, že pred rokom som takéto veci absolútne neriešila. Schudla som, začala som aktívne cvičiť aby som sa páčila ja sama sebe. No opak je pravdou. Začala som si na sebe všímať viacej nedokonalosti, obzerať sa v zrkadle a dokonca sa aj porovnávať. Ako ste alebo ako by ste riešili tento môj problém, že mi neskutočne vadí ak sa môj partner pozrie na zadok inej ženy. Cítim sa strašne ponížene a menejcenne. Cca asi pred týždňom sme sa boli prejsť, sadli sme si na drink. Priateľ mal na sebe slnečné okuliare aj keď slnko už nesvietilo. Ja som ale jeho oči videla aj cez okuliare. No čo čert nechcel tak okolo nás chodili samé babenky a môj priateľ sa pozeral na každú jednu...Príhoda v obchode - vyberali sme potraviny a ako mi ukazoval produkt prešla okolo nás nejaká babenka a jeho oči smerovali jej na zadok. Ja sama oceniť dobrý a pekný zadok báb viem, takže to tu vôbec nehrá rolu. Len sa strašne blbo cítim ak vidím, že oči môjho priateľa venujú pohľad nejakej inej žene namiesto toho aby sa pozeral na mňa.
@naobedbuduspagety povedala, avšak stále je to herec, spevák, ktorého šanca vidieť je nulová. Na druhej žene by ho nemalo zaujímať predsa nič nie, pokiaľ ho zaujímam ja ako hovorí?
@naobedbuduspagety veľmi by som chcela aby mi to bolo ukradnuté to, že sa pozerá lebo s tým asi neurobím nič. Ale chcela by som sa posnažiť to aspoň eliminovať v mojej prítomnosti.
@mychaellaa to, že ho nemôžeš reálne stretnúť nie je podstatné. Povedala si o ňom, že je atraktívny? Povedala. Prečo keď máš priateľa, má byť pre teba atraktívny on.. Takto ty rozmýšľaš, rozumieš tomu?
@naobedbuduspagety Povedala som, že je pekný nie príťažlivý. Aj on na herečku povedal, že je pekná. Tomu chápem veď je to herečka. Len proste mi nie je moc príjemné ak to robí v mojej prítomnosti. Pokiaľ to nevidím to mi nevadí ale ak je somnou a pozrie sa tak ma to strašne dehonestuje
@mychaellaa pekný, príťažlivý, atraktívny.. Veď je to jedno a to isté... Máš dve možnosti naučiť sa to tolerovať alebo po ňom zakaždým hulákať keď sa pozrie.. Je to na tebe. Ale ver mi, ten druhý spôsob zväčša k ničomu pozitívnemu nevedie.
@zdenkastanka ona žiarli, takže čokolvek ten chlap spraví, ju naštartuje. Ty si nikdy nepovieš na druhého chlapa, že aha, toto ma zaujalo, alebo je to na nom pekné?
@danielahamar nie😊odkedy mam deti musim sledovať hlavne tie kde idú a co robia a ano idu vsade so mnou, hlavne mladsi. Cize pozerat po inych chlapoch ani nemam kedy, a ani to nevyhladavam ,staci mi moj😊
A zase sa budem opakovat... je rozdiel pozriet sa ked ide okolo zena a je rozdiel vykrucat sa az za nou ked prejde... to druhe mi ok nepride...
Veď každý chlap pozerá na zadok inej ženy 😀.
Ten môj tiež pozerá, keď sa naňho pozriem, tak sa zasmeje a pozerá na mňa 😂😂😂
ženy, ja vám závidím, že vám to vôbec neprekáža 😒
@mychaellaa ale my netvrdíme, že nám to neprekáža 😁🤭
@mychaellaa mne by to teda vadilo.. a chvalabohu nic take nezazivam.to ze sa pozrie ked niekto prechadza okolo ved ok.ale aby si isiel krk vykrutit to vobec.a uz vobec nekomentuje ze videla si ten zadok ?
@zdenkastanka Ani môj priateľ sa vyslovene, že neotáča ani nevykrúca, no vždy keď ide pred nami nejaká žena tak vtedy jej čumí na zadok :D a mne sa otvára nožík vo vrecku a hneď ma ťaží kameň na hrudi. ale asi mi teda neostáva nič iné ako si len zvyknúť alebo začnem pozerať aj ja a snaď si to uvedomí, že všetkého veľa škodí :D
@mychaellaa moj robi presne to iste
Ked sme sa zoznamili tak som si myslela ze mozno si to len namyslam ale postupom casu som sa uistila ze to naozaj tak je.
Zvykla som si
Je skvely otec, pomaha mi a mozem sa nanho vzdy spolahnut tak som privrela oci nad tym ze je zadkofil… aj ma to este zamrzi niekedy a zamyslim sa, ci som urobila dobre, ze som sa rozhodla to ignorovat. Tazko povedat
@kkkkapa1111 presne tak!
Ako povedzme si to narovinu je to chlap, vsetci chlapi sa kukaju na ine zeny bud okato alebo neokato, ale je to tak, ja sa tiez pozriem na chlapa a co na tom, tiez sa pozriem na zenu a poviem si ci je kocka alebo nieco otras, skor keby sa chlap nepozrie tak by bol za cudneho, pokial chce len teba vsak pozriet sa moze, velmi by som tymto neterorizovala chlapa tym ho moze od teba vzdalovat, ziarlive zeny su peklo :D
@mychaellaa neprežívaj to tak. Ja napríklad, keď vidím, že ide okolo baba s pekným zadkom, sama okomenujem pred priateľom, že tá mala pekný zadok. On robí detto to isté mne, keď prejde okolo pekný chlap a takto nevinne sa navzájom doberáme. To, že sa na niekoho pozerá, predsa neznamená, že sa s ním ide rovno schovať po perinu. 🤷🏻♀️ Ty sa určite pozeráš tiež.
@mychaellaa ach jo...keď ťa prejde tá naivita, zistíš, že sú v živote oveľa dôležitejšie veci... to, že ty si sa uzavrela do svojej bubliny, kde okrem tvojho partnera neexistuje nikto a nič iné, neznamená, že to musí urobiť aj on. A neznamená to ani, že to je správne
Ber to tak, ze ked nejakeho muza prestanu zaujimat zenske zadky, tak vacsinou ho prestane zaujimat uz aj ten tvoj. Pride pokles testosteronu. Vtedy pride diskusia, uz pol roka,... sme spolu nespali. Akorat by mohl prejavit trosku gentlemena v sebe, nemusel by sa spravat ako sedlak a ocumovat cudzie zadky pred tebou.
@mychaellaa neriaď sa inými názormi. Zrejme potrebuješ vedľa seba niekoho inteligentnejšieho, ľudí od zvierat odlišuje mozog a pozerať sa dá aj inak ako spôsobom burana.
@mychaellaa prepáč ale ty si isto chora. Očakávať od muža že prenho nebude žiadna atraktívna len ty.. nemám ani k tomu čo iné než že si chora povedať.
Škoda že si to neuvedomuješ a budeš trpieť ako ty, tak tvoji partneri
@mychaellaa ahoj, aj ja som mala takeho priatela. A nebolo to len, ze pozrel sa, ci otocil a hodil pohlad. To som vzdy zvladala uplne normalne. Neriesila som. Aj ja sa pozriem. Muz, zena. Prosto pozriem sa. Je to prirodzene.
Az raz, ked ma byvaly priatel zobral do Tatier na par dni, este na zaciatku vztahu, cca 3 mesiace,.... a vecer v podniku, ked mu prosto zrak neustale odchadzal za danou slecnou, a videla som,, ako,, sa nu pozera, civi, ci ziiiza.... A nie raz. Dokonca viem, ze si bol vedomý, ze ho musim vidiet. Dokonca ked sme odchadzali z toho podniku, pohlad venoval tym smerom. Bolo mi zle od zaludka. To uz bolo cez ciaru. Neprajem ani jednej zazit tento pocit. Ked muz nevie odtrhnut zrak od inej zeny. A stavalo sa to aj v lete na jazere, co som chapala a tolerovala. Tam sa tomu vyhnut neda. Ale to nebolo o tom pozriem si. Ked sme este v Tatrach mali rozhovor spolu o tom. Ako mi to nie je prijemne, a ze ja to v jeho spolocnosti nerobim. Najskor popieral, zvaloval to na zvladtne leginy,... Az teda priznal, ze ok. Ospravedlnil sa mi a povedal, ze mi nechce sposobovat neprijemne pocity.
Nie je v poriadku, ak je to v partnerkinej spolocnosti.
Muz, partner, by si mal svoje spravanie uvedomovať. Tiez neslintame nad sexi chlapmi. A pohladom ich nevyzliekame,. Vsetci vieme, ze je to zdrave, ak sa nam paci opacne pohlavie. Mne to muzi nikdy predtym nerobili. Ziadny. Ak som bola v ich spolocnosti. Sem tam sme sa bavili o krasnych zenach, ak boli nablizko. Sama sa rada pozriem na krasnu zenu. No toto ziiizanie, ak to slusne napisem a slabost si nevediet u muza povedat,.... Tak stop uz! ..... Stacilo.
Toto k dospelym muzom, partnerom, otcom. Nepatri. Ani do vztahu to nepatri.
Nuz a urobil to Znova. Pocitala som to a, ked som naratala pocet 10 skumavych pohladov na zadok, nohy, tvar, postavu... , bolo to v obchode. Dokonca si ju pozrel aj na parkovisku. Uvedomila som si, ze je to ponizujuce. Akelkovek je vysoke vase sebavedomie, ci mozete byt naozaj sexi... Dotkne sa to kazdej...
Netolerujte to. Ak muz vie, ze vas to zranuje, a nevie sa udrzat.... Nie je to spravne....

@mychaellaa však a čo ho má na tej žene zaujímať? 😃 Jej kabelka alebo vlasy?... Takže chceš povedať, že si si ani o žiadnom hercovi, spevákovi a pod. nepovedala, že je to pekný chlap?