icon

Priateľka nepoužíva jazyk pri bozkávaní

sirtoudword
10. aug 2022

Dobrý deň. S priateľkou sme 7 mesiacov. Vadí mi že pri predohre nepoužíva jazyk počas bozkávania. Normálne bozky si doprajeme cez deň dosť často, jej jazyk mi vtedy nechýba ale pri sexe by to bolo asi normálne a z mojej strany žiadúce. Na otázku prečo nepoužíva jazyk mi povedala že to pociťuje ako nejaký cudzí predmet...zopárkrát sa pokúsila vystrčiť jazyk počas milostného aktu ale slabota...podotýkam že nie som olizávač a slintoš, idem na to jemne a s inými ženami som taký problém neriešil. Jazyk má pekný a dlhý - videl som ho pri lízaní zmrzliny 🙂 Na začiatku vzťahu nemala problém ani s tzv fajkou 2x..., potom už nechcela ale to mi nevadí až tak ako nepoužívanie jazyka pri bozkávaní . Neviem čo si mám o tom myslieť?

Strana
z2
mirage
10. aug 2022

@drimonna cize len take - pery na pery - Jane Austen style? To sa da?

greywolf
10. aug 2022

@petricka22 rozmyslam co je horsie. Takí dvaja sa doplnia teda . 😀

mikadooo
10. aug 2022

@sirtoudword skús si pred sexom umyť zuby. Možno to pomôže. Ale neviem ti to garantovať 🤷🤷🤷. Môže mať aj nejaký blok v sebe, alebo byť taká povaha, ako píšu iné baby, ja som myslela, že to je automatika u všetkých, ale tak asi nie 🤷. My sa pri sexe bozkávame riadne, len keď som chorá (nachcípaná), tak vtedy nie, potrebujem aby aspoň 1 z nás bol fit kvôli deťom 😄. Nejak som predpokladala, že každý to tak má, hlboký bozk je veľmi vzrušujúci pre nás oboch.

noriska44
Autor odpoveď zmazal
ankare
12. aug 2022

@sirtoudword podľa mňa to neber osobne. Ona nemá problém len s Tebou,ona má s tým problém všeobecne. Verím Ti,že Ti francúzske bozkávanie chyba, hlavne pri sexe je to super.
Neviem, či je Tvoja priateľka vhodná na dlhodobý vzťah podľa toho, čo o nej píšeš. Je posadnutá poriadkom a zdravým životným štýlom.
Drž sa!

anita6666
12. aug 2022

Skús porozmýšľať,v akom stave máš chrup....potom nečakaj,že ti tam bude žena pchať 👅....ja keď len na ulici vidím kadejaké socky držiac sa za ruky,tak ma až strasie pri predstave,že si vymieňajú tekutiny všade možne...fuj...veľa žien a ešte viac mužov má zuby v katastrofálnom stave,ale bozkávať by sa to chcelo....je to zvratene

sirtoudword
autor
15. aug 2022

Ďakujem za všetky odpovede...môžem si vyberať 🙂

svokrinjazykmonika
28. aug 2022

@sirtoudword neber si to osobne, s tebou to určite nesúvisí. Ja napríklad tiež nemám rada bozkávanie. Pusinky hej ale hentie jazykové veci vôbec nemusím 😄 Ani pri milovaní sa vôbec nebozkávame, trochu na začiatku aby sa nepovedalo a to je všetko. Manželovi to nevadí alebo sme sa o tom ani nikdy nebavili. Vidíš dobrý nápad opýtam sa ho na to 😂 Ale sme spolu 10 rokov takže asi si zvykol.

noriska44
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2