Priateľka nepoužíva jazyk pri bozkávaní
Dobrý deň. S priateľkou sme 7 mesiacov. Vadí mi že pri predohre nepoužíva jazyk počas bozkávania. Normálne bozky si doprajeme cez deň dosť často, jej jazyk mi vtedy nechýba ale pri sexe by to bolo asi normálne a z mojej strany žiadúce. Na otázku prečo nepoužíva jazyk mi povedala že to pociťuje ako nejaký cudzí predmet...zopárkrát sa pokúsila vystrčiť jazyk počas milostného aktu ale slabota...podotýkam že nie som olizávač a slintoš, idem na to jemne a s inými ženami som taký problém neriešil. Jazyk má pekný a dlhý - videl som ho pri lízaní zmrzliny 🙂 Na začiatku vzťahu nemala problém ani s tzv fajkou 2x..., potom už nechcela ale to mi nevadí až tak ako nepoužívanie jazyka pri bozkávaní . Neviem čo si mám o tom myslieť?
@lucia7933 Na otázku prečo nepoužíva jazyk mi povedala že to pociťuje ako nejaký cudzí predmet...
@sirtoudword ano uz som si precitala,prepac...no tak asi sa s tym budes musiet zmierit..Nie kazdej zene to je prijemne a paci sa jej to
mam skusenost, ze su aj taki ludia. ak to ona nechce zmenit, lebo je jej to neprijemne, tak sa s tym bud zmieris, alebo to bude pre teba neprekonatelna prekazka.
ale nemozes ju nutit do niecoho co ona sama nechce 🙂 Proste to musi chciet tak sama.
@deedol Niekedy si kladiem otázku či ten jazyk používala resp. nepoužívala pri predchádzajúcich partneroch.... kolega mi povedal že asi sa jej hnusím...ale to je asi blbosť
@sirtoudword asi ste mlady par, ale pokial sa v sexualnej oblasti uz teraz rozchadzate, neskor to bude este horsie. Kazdemu sa paci nieco ine a je len na tebe, ci je toto pre teba neprekonatelna prekazka…
Pre mna je kvalitny sexualny zivot zaklad, samozrejme aj ine veci su dolezite, ale bez tohto nie je cesta…
@sirtoudword no co mam info z okolia, tak ked nepouzivaju, tak nepouzivaju s nikym, nezavisi to od partnera, takze toho by som sa nebala, ze sa jej hnusis 🙂 proste to tak ma. podobne ako to maju ludia s oralom, analom a dalsimi x praktikami.
Mňa zarazila formulácia "jazyk má pekný a dlhý, videl som, ako lizala zmrzlinu",
Brr.. To mi znie samo osebe čudne, až proti srsti
Dlhý jazyk, mne to pripomenie scénu zo Scary Movie.
A čo sa týka toho "problému" nuž tak nemá rada jazyckove bozky, vadí jej to a hotovo. Nie každá žena to ma rada, ja osobne tiež to nemusím, našťastie ani manžel. Proste normálne bozky. A nijako to v sexe neprekáža
@petricka22 Máme po 40ke. Ona je veeeeľmi čistotná, upratuje každý deň, nesmú byť omrvinky ....žiadne špinky....nikde! Jej dcéra sa ani len nenapije z flaše keď som pil z nej ja....má to asi po nej zdedené. Veľakrát rieši čo je BIO, čistota na prvom mieste a zdravotná nezávadosť 🙂 asi si zoženiem certifikát o zdravotnej spôsobilosti🙂) naslinený prst dnu nechce ale vylízať sa nechá....no neviem neviem keď jej to poviem či bude chcieť byť ešte niekedy vylízaná 🙂
@jaskolka z jazykom je to lepšie...a neboj sa nie som úchyl 🙂 na verejnosti si dávame suché bozky
@sirtoudword pre koho ako je to s jazykom lepsie. Ja to tiez nemusim a moj priatel to nastastie chape a nenuti ma do toho.
Tiež nemám potrebu takých jazykových bozkov 🙃 Nevadí mi to, nie je mi to nepríjemné, ale nepotrebujem to k životu... 😁
A inak... tiež sú mi tie formulácie viet od autora také, že brrrr..🥴🙈
@sirtoudword to je individuálne, nie každému to vyhovuje a je to lepšie. To máš ako s inými praktikami, niekto ich ma rad a iný neznáša.
@sirtoudword tak ked ju milujes, tak to prijmi, ze sa jej to nepaci. Natlakom nic neurobis, len ona sa stiahne. Bud sa s tym zmier, alebo si najdi inu.
Ach to nevidim dobre, ty si zdravy myz s normalnymi poziadavkami (bozkavanie, oralny sex) a ona asi pri sebe potrebuje Monka 🙈
@sirtoudword tak to uz mas dost rokov na to, aby si vedel, co v zivote chces 😀 Kazdy sme nejaky, ja by som s takymto sterilnym clovekom nemohla zit, lebo by bol proti vsetkym sexualnym radovankam. Ale co je dolezite pre mna, nemusi byt dolezite pre teba…
@sirtoudword ja by som sa tiež nenapila z flase po frajerovi mojej mamy... Ani po mame a otcovi.
@petkasaurus fuj ja tiez nie, mam problem aj po vlastnim muzovi a dietati, proste to nemam rada. Tak isto nemam rada sliny😀
@sirtoudword niektore zeny sa bozkavaju technikou tzv kapor. Chapem ze poriadny vasnivy bozk chyba.
@greywolf boze, to je hrozne 😂😂😂 ja som zas poznala takeho, co len vyplazil jazyk 🤦♀️😀
@kiwi3 mám 47 a som vdovec, so ženou som žil krásny život 26rokov spokojný so všetkým...pred ženou som mal 2 partnerky. Po jej smrti iba súčasnú partneku ,,,mám ju rád ale spokojný nie som. To znamená že nemám veľa skúsenosti v tejto oblasti...
Tiež pri bozkávaní s priateľom nepoužívam jazyk, lebo mi to príde nechutné...
Nenúť ju do niečoho, čo ona sama nechce...