Priateľove (ne)hygienické návyky
S priatelom sme spolu 2 roky, pred tým sme žili oddelene ale kedže som otehotnela tak sme šli bývať spolu. Je to asi pol roka čo žijeme spolu a dieťatko sa nám už aj narodilo. No k veci, čo sa týka vzťahu všetko bolo fajn rozumieme si super ale postupom času si začínam všímať to všetko čo som nevidela keď sme spolu nežili. A vyslovene mi to extrémne vadí. Keď príde z vonku neumyje si ruky, ani keď fajčí potom ide za malou a chytá ju za tvár ide jej prstami k ústam. Za to som mu povedala že so špinavými rukami nech ju nechytá tak ho musím upozorňovať aby si išiel zakaždým umyť ruky. Keď príde z práce špinavý(je stavbar) tak sa nejde osprchovať a prezliecť ale prve čo je si lahne tak do postele. Keď mu niečo padne na zem nedvihne to zo zeme nechá to tam pokial to nedvihnem ja. Riad si nevie po sebe spratať bol by schopný to kopiť na nočnom stolíku v izbe pri posteli pokial by to nepadalo. A to je minimum z toho všetkého ide mi to hore krkom ja niesom zvyknutá na takýto štýl života a vyslovene sa mi hnusí lahnúť si do špinavej postele. Niesom zasa Monk ale podla mňa sú to základné hygienické návyky ktoré ovláda aj malé dieťa a príde mi blbé upozorňovať na to dospelého človeka stále. Cítim sa koli tomu blbo lebo neviem či som len panovačná ja alebo preháňam no velmi ma to odneho odrádza a popravde neviem ako si mám poradiť. Určite nemienim vychovávať svoje dieťa v domácnosti takýmto štýlom.

No pokiaľ ho ľúbiš a chceš s ním byť tak ťa čaká dlhá dlhá prevychovávacia cesta. Našťastie ste na začiatku. Pretože už tu písala nejedna ktorej to začalo vadiť po 10 rokoch...no to sa už ťažko prevychová. a ty je načase začať...zapojiť ho...príde víkend tak mu zadeliť čo ide robiť. a žiadne že nie lebo ja som chlap. to pokiaľ má takýto názor tak ako to môžeš zabaliť hned.