icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

michaela16
7. nov 2023

@dorinecka45 inak svätá pravda, vydatá kamarátka dostala chlamýdie a nemusíme 3x hádať kto ju nakazil...keď sa to všetko prevalilo, tak sa jej mužicek pod natlakom priznal, že si na firemnom večierku ,,nechtiac vytriasol guľky" a doniesol domov pliagu 🤦‍♂️👎

mandarinka555
7. nov 2023

@heisenberg Ja sa ti čudujem, že stále reaguješ na príspevky...Veď si musel očakávať, že na tejto stránke to iné nebude a že ťa ukameňujú. Ale keby žena podvádzala chlapa, tak hneď by argumentovali, že jej doma niečo chýbalo, obhajovali by ju z každej strany a podobné sr*čky...

pralinka25
7. nov 2023

@michaela16 niekto by ti tu na to napisal ze ich dostala v tatraandii a este by ta o tom presviedcal...🙄

pralinka25
7. nov 2023

@mandarinka555 to nie je pravda. je tu takych tem zopar v zenskom prevedeni a dostali nalozene aj zeny.

viestta
7. nov 2023

@michaela16 on vycitky svedomia nema. On sa dosiel pochvalit, ze sa mu podarilo sklatit vydatu pani

eva112014
7. nov 2023

@mandarinka555 Veď podviedla aj jeho žena. Však preto mu nakladáme. Nerobil to, čo mal. On dúfal, že príde iskra. Tak si pomohol s alkoholom, aby tá iskra zapálila jeho emócie. Lenže nerátal s tým, že zapáli aj emócie žien na modrom 🐎.

eva112014
7. nov 2023

@mandarinka555 A dávaj si bacha, sleduje ťa aj jeho známy. Varoval nás.

heisenberg
autor
7. nov 2023

No čo ovečky moje chýbal som vám? Inak kvôli vám budeme mať čoskoro 400 príspevkov!! Najväčšiu snažilku zoberiem do Tatier. 🍬

eva112014
7. nov 2023

@pralinka25 😅 Presne na Tom som sa smiala i ja.

heisenberg
autor
7. nov 2023

@mandarinka555 ale veď mne to nevadí. Treba im vyplniť voľný čas v ich nudných životoch. Zase môžu mi ďakovať že im otváram dvere do mužského sveta. Doma je to aj tak len pretvárka... A teraz všetky do mňa 😋

eva112014
7. nov 2023

@heisenberg U teba doma? 😂 To je!

h2
7. nov 2023

@eva112014 Tak to si trafila úplne presne. 😂👍

viestta
7. nov 2023

@mandarinka555 vsak pozri sem, ano, drukovali jej vsetky, ze dobre spravila 🙄
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/je-sanca-ziskat-spat-byvaleho-manzela/

heisenberg
autor
7. nov 2023

Inak vy ste mi partička, ako sa všetky tlapkáte a drukujete jedna druhej za vaše komenty. Ste ako skauti, každú chvíľku fúka niektorá do pahreby a udržiava spravodlivý oheň pomsty a večného zatratenia.

dorinecka45
7. nov 2023

@heisenberg no a jak to bolo s tou ochranou?to by ma zaujmalo ako sa to robi v tych iskrivych necakanych situaciach.

diaszoky
7. nov 2023

@heisenberg sle sak napis co cakas ake odpovede

h2
7. nov 2023

@heisenberg Tak to si na omyle, my sa tu totiž už len bavíme. 😃

mm87245
7. nov 2023

Úplne inak by sa podľa mňa niesla táto diskusia a nezatracovali by ťa keby nenapíšeš dve veci: že to neľutuješ a, že svoju ženu miluješ... 😃🤷🏻‍♀️

viestta
7. nov 2023

@heisenberg velku zabavu si tu zacal ty, uz vcera, tak zhruba pred polnocou, ked si zacal vypisovat o tom, aki ste vy chlapi zivocisni a v podstate vy s tym nemozete nic spravit, len podriadit sa vasmu atavizmu.

pralinka25
7. nov 2023

@heisenberg sak bosorky. tak i nas nazval. bosorky drzia spolu. 😀 a ja furt cakam v rade.
a zaujima ma odpoved na @dorinecka45 otazku

dorinecka45
7. nov 2023

@pralinka25 myslim ze odpovede sa nedockame, lebo bud za 1.takto do detailov ten pribeh nedomyslel za 2.pri oboch odpovediach by vysiel ako blb, alebo za 3.sa zamyslel nad nasledkami ktore ho ani nenapadli

heisenberg
autor
7. nov 2023

@dorinecka45 o tom určite nebudem písať. Skoč na pokec, tam ti to vysvetlia lokálni inžinieri 😉

heisenberg
autor
7. nov 2023

@viestta áno začal, a žije to tu vlastným životom. Nemusím tu ani byt.

viestta
7. nov 2023

@heisenberg len nas potesi, ked nas opustits. Ani nam chybat nebudes. Co sme ti chceli povedat uz vypovedane bolo, na otazky neodpovedas, takze co by si tu robil?

dorinecka45
7. nov 2023

@heisenberg cize pribeh o milujucom manzelovi, ktory zazil naozaj neplanovane vasnive vzplanutie s cudzou vydatou zenou sa nam ruca... pretoze ak zo sebou na sluzobky ci co to bolo nosis gumy, tak si jasny ;) myslel si ze sa tu roztopime nad milujucim manzelom s pribehom ako z cervenej kniznice...musim uznat ze si sa fakt snazil napisat to pekne, ale ma to medzery.spisovatel z teba nebude.

pralinka25
7. nov 2023

@heisenberg nas zaujima ako si to mal ty. preco nenapises. co to ma s pokecom zas?

heisenberg
autor
7. nov 2023

Myslím, že táto téma je už vyčerpaná a bolo by len na škodu pokračovať pretože by sme sa začali len všetci opakovať a stratilo by to ten "náboj" Z toho dôvodu končím, ale vy kľudne pokračujte, pokiaľ chcete živiť túto tému,ale už bezo mňa. A keďže som slušne vychovaný, nakoniec sa chcem verejne ospravedlniť všetkým diskutujúcim, ktorých som vulgárne osočil alebo nebodaj dotkol. V základe som dobrý človek, aj keď s chybami. Ale kto ich nemá?.... Pekný večer prajem.😘

dorinecka45
7. nov 2023

@pralinka25 zas si niekto odtrhol prilis velky kus kolaca...
@heisenberg uz nedokaze medzery v pribehu vyplnit tak, aby to davalo zmysel a zaroven by so seba neurobil blba. Pekny vecer a dakujem za zabavu. Tesim sa na buduce,snad uz to bude vysperkovanejsi pribeh.niektore sme tu totiz detailistky ;)

karolinakr
7. nov 2023

Ja som az do teraz nevedela, kto je autor "Zobudíš sa s rukou v šerbli"...je to tento?

https://www.youtube.com/watch?v=BJcufrUpiSk
pralinka25
7. nov 2023

@heisenberg bol by z teba dobry politik. no nic teda. na radu som sa nedostala, odpovede nemame uzavieram to. ty sa na zenske forum fakt hodis.

karolinakr
7. nov 2023

@mandarinka555 to zas ne..Videla som čosi podobne na mužskom fore, k styku neprišlo a ku... bolo asi to najkrajšie slovo tam..Dvojaky meter vždy, neboj 🤙