icon

Priznali by ste partnerovi jednorazovú neveru?

7. dec 2022

Išlo o jednorázovú záležitosť s človekom, s ktorým sme roky priatelia, bol dlhý čas takou tou platonickou láskou, vždy sme si boli blízki, ale k aktu medzi nami nikdy predtým nedošlo, ale vzťah kvôli vekovému rozdielu a okolnostiam neprichádza do úvahy.
Urobila som to vedome, nechcem sa vyhovárať na alkohol ani nič podobné, lebo nič v tom nebolo.
Priznať sa partnerovi alebo to mať ako tajomstvo, ktoré ako sa vraví si človek vezme do hrobu?

bluka2
7. dec 2022

Zabudnúť na to iba

ankare
7. dec 2022

Nevrav mu to určite. Potrebovala si si to zažiť.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
autor
7. dec 2022

@salome123 áno, bolo to top. Neľutujem to, ale viem aj to, že opakovať sa to nebude.

autor
7. dec 2022

@jujala áno, ja som bola tiež úplne pri vedomí a on tiež. Neplánovali sme to, ale ocitli sme sa spolu na jednom mieste a už to bolo spontánne.

aaadkaaa
7. dec 2022

Nehnevaj sa, nezvyknem sa takto vyjadrovat na inych ludi, ale ty si fakt krava... ani naznak lutosti, vycitiek, nic...bolo to TOP....ale rozchod neplanujes... ja neviem, ci som aj ja naivna krava, alebo som sa narodila do zlej doby, ale tvojho partnera mi je luto naozaj...

terezka1947
7. dec 2022

Tak najbližšie,keď nejaká žena bude vyplakavať,že ku muž podviedol,som zvedavá na tie komentáre.
Bude to ok,potreboval si to zažiť,určite nech mu prepáčiť,už to opakovať nebude.
A vlastne je na vine in,že sa priznal. Mal mlcat. Veď máte pekný vzťah. A bude ďalej pekný.
Nestačím sa diviť tým chapavym potlapkavaniam po pleci.

autor
7. dec 2022

@aaadkaaa Je to môj druhý vzťah v živote, ja som bola vždy verná, keď si odmyslím toto, čo sa stalo. Neplánujem v tom pokračovať a vodiť niekoho za nos. Ja sa s tým druhým mužom nevidím pred oltárom a viem, že to tak nikdy nebude, nerobím si ilúzie.

aaadkaaa
7. dec 2022

To je akoze nejake ospravedlnenie? Ja som stale so svojim prvym partnerom a nemienim na tom nic menit ... nie je otazne, co chces s milencom, jasne, ze si ho nechces brat...otazka je, co vlastne chces od tohto aktualneho vztahu, ked si mala potrebu vyskusat nieco ine...

autor
7. dec 2022

@aaadkaaa bolo to niečo z minulosti. Ja nevravím, že som vo veci nevinná. Absolútne. Ani že nemám ľútosť nad vecou, veď preto o tom aj uvažujem a toto fórum.

aaadkaaa
7. dec 2022

Tak asi neviem citat, sorry...

panelacikova
7. dec 2022

@kitycat keby ho milovala, neurobila by to.

katy084
7. dec 2022

Nie...

autor
7. dec 2022

@aaadkaaa Nechápeš, to, že človek neľutuje ten konkrétny skutok, neznamená, že nemá ľútosť v sebe...nejdem sa o tom hádať ani nič podobné. Rešpektujem tvoj názor.

12katka21
7. dec 2022

Bohuzial mam vlastnu skusenost s parohami a ver mi
.....radsej nevediet ako sa trapit :( nezmierim sa s tym nikdy.
Nehovor mu to....trap sa s tym sama. Nic ine si nezasluzis :(

queen_mary
7. dec 2022

Naco by si to priznavala, ked to bolo jednorazove 😀 ak to na vadom vztahu nic nemeni, tak by som si ho tym nenechala pokazit.

gertrudaosem
7. dec 2022

Nevraviet nič, nechať si pre seba

veronikaszabova
7. dec 2022

@terezka1947 jasne... A potom budu komenty, podviedol ta raz, podvedie ta znova! Nebud s takym chlapom. A tu komenty - nepriznavaj sa. 🤦🤦

terezka1947
7. dec 2022

No,ale mňa by zaujímalo iba toto.
Keď to bola jednorazové,nepoviem to,ako s tým dokážem sama žiť,keď toho človeka ľúbim.
A druhá vec,keď niekoho ľúbim,ako ho môžem vedome podviesť. Ešte keby boli opití,no dajme tomu,že nevedia,čo robia. Ale viem,že idem podviesť,podvediem.
Prečo vlastne mám vzťah,keď potrebujem vyskúšať,užiť si niekoho iného.
Nejako tomu neviem porozumieť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lavinis
7. dec 2022

Nie

janetinka27
7. dec 2022

prieskum trhu a verejnej mienky 😂

simca06022011
7. dec 2022

zatlkat zatlkat zatlkat.. nepovedat. Nikomu, nikdy, nikde...otazne je ako ty dokazes so sebou potom vyjst, ci nebudes mat vycitky. Podla seba sa zariad.

maranta_leuconeura
7. dec 2022

Ak je to pre teba uzavrete a myslis, ze sa to nebude opakovat, tak mu ho nehovor. Jednorazova nevera (nie 5 jednorazovych kazde dva mesiace, pre tie, co by nepochopili) by sa partnerovi na nos vesat nemala. Do buducna ked budes mat nutkanie to urobit znova, so sucasnym sa rozid.

veronikaszabova
7. dec 2022

@maranta_leuconeura a keby teba partner podviedol, nechcela by si to vediet? Je to podla teba OK, ked sa to stalo co i len 1x? Na margo tvojej odpovede " jednorazova nevera by sa partnerovi na nos vesat nemala"...

beata_k
7. dec 2022

Vziat az do hrobu. Ak sa to dozvie, bude sa s tym musiet psychicky vyrovnat. On nespravil nic zle, tak si ten balvan okolo krku nes sama. Ak mu povies, tebe sa ulavi, ale jemu zavesis kamen na krk. Aj keby ste sa rozisli, on to bude prenasat i do dalsieho vztahu. ( hovorim z osobnej skusenosti ako osobu ktoru podviedli)

maranta_leuconeura
7. dec 2022

@veronikaszabova ano, moj muz vie, ze keby islo o jednorazovu vec v nejakom pomateni zmyslov a stale by bol presvedceny, ze ma lubi, ze to bola chyba a ze sa to nebude opakovat, nechcem to vediet 😉

rebellefleur
7. dec 2022

Odpovedam len na otazku, moja odpoved neodzrkadluje, co si o tom myslim.
Ak chces s partnerom nadalej zostat, bud ticho a nic mu nehovor.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
som_realistka
7. dec 2022

V žiadnom prípade. Ty si akože ulavis, jemu ublížis.