Priznali by ste partnerovi jednorazovú neveru?
Išlo o jednorázovú záležitosť s človekom, s ktorým sme roky priatelia, bol dlhý čas takou tou platonickou láskou, vždy sme si boli blízki, ale k aktu medzi nami nikdy predtým nedošlo, ale vzťah kvôli vekovému rozdielu a okolnostiam neprichádza do úvahy.
Urobila som to vedome, nechcem sa vyhovárať na alkohol ani nič podobné, lebo nič v tom nebolo.
Priznať sa partnerovi alebo to mať ako tajomstvo, ktoré ako sa vraví si človek vezme do hrobu?
Nevrav mu to určite. Potrebovala si si to zažiť.
@salome123 áno, bolo to top. Neľutujem to, ale viem aj to, že opakovať sa to nebude.
@jujala áno, ja som bola tiež úplne pri vedomí a on tiež. Neplánovali sme to, ale ocitli sme sa spolu na jednom mieste a už to bolo spontánne.
Nehnevaj sa, nezvyknem sa takto vyjadrovat na inych ludi, ale ty si fakt krava... ani naznak lutosti, vycitiek, nic...bolo to TOP....ale rozchod neplanujes... ja neviem, ci som aj ja naivna krava, alebo som sa narodila do zlej doby, ale tvojho partnera mi je luto naozaj...
Tak najbližšie,keď nejaká žena bude vyplakavať,že ku muž podviedol,som zvedavá na tie komentáre.
Bude to ok,potreboval si to zažiť,určite nech mu prepáčiť,už to opakovať nebude.
A vlastne je na vine in,že sa priznal. Mal mlcat. Veď máte pekný vzťah. A bude ďalej pekný.
Nestačím sa diviť tým chapavym potlapkavaniam po pleci.
@aaadkaaa Je to môj druhý vzťah v živote, ja som bola vždy verná, keď si odmyslím toto, čo sa stalo. Neplánujem v tom pokračovať a vodiť niekoho za nos. Ja sa s tým druhým mužom nevidím pred oltárom a viem, že to tak nikdy nebude, nerobím si ilúzie.
To je akoze nejake ospravedlnenie? Ja som stale so svojim prvym partnerom a nemienim na tom nic menit ... nie je otazne, co chces s milencom, jasne, ze si ho nechces brat...otazka je, co vlastne chces od tohto aktualneho vztahu, ked si mala potrebu vyskusat nieco ine...
@aaadkaaa bolo to niečo z minulosti. Ja nevravím, že som vo veci nevinná. Absolútne. Ani že nemám ľútosť nad vecou, veď preto o tom aj uvažujem a toto fórum.
@kitycat keby ho milovala, neurobila by to.
Nie...
@aaadkaaa Nechápeš, to, že človek neľutuje ten konkrétny skutok, neznamená, že nemá ľútosť v sebe...nejdem sa o tom hádať ani nič podobné. Rešpektujem tvoj názor.
Bohuzial mam vlastnu skusenost s parohami a ver mi
.....radsej nevediet ako sa trapit :( nezmierim sa s tym nikdy.
Nehovor mu to....trap sa s tym sama. Nic ine si nezasluzis :(
Naco by si to priznavala, ked to bolo jednorazove 😀 ak to na vadom vztahu nic nemeni, tak by som si ho tym nenechala pokazit.
Nevraviet nič, nechať si pre seba
@terezka1947 jasne... A potom budu komenty, podviedol ta raz, podvedie ta znova! Nebud s takym chlapom. A tu komenty - nepriznavaj sa. 🤦🤦
No,ale mňa by zaujímalo iba toto.
Keď to bola jednorazové,nepoviem to,ako s tým dokážem sama žiť,keď toho človeka ľúbim.
A druhá vec,keď niekoho ľúbim,ako ho môžem vedome podviesť. Ešte keby boli opití,no dajme tomu,že nevedia,čo robia. Ale viem,že idem podviesť,podvediem.
Prečo vlastne mám vzťah,keď potrebujem vyskúšať,užiť si niekoho iného.
Nejako tomu neviem porozumieť.
Nie
prieskum trhu a verejnej mienky 😂
zatlkat zatlkat zatlkat.. nepovedat. Nikomu, nikdy, nikde...otazne je ako ty dokazes so sebou potom vyjst, ci nebudes mat vycitky. Podla seba sa zariad.
Ak je to pre teba uzavrete a myslis, ze sa to nebude opakovat, tak mu ho nehovor. Jednorazova nevera (nie 5 jednorazovych kazde dva mesiace, pre tie, co by nepochopili) by sa partnerovi na nos vesat nemala. Do buducna ked budes mat nutkanie to urobit znova, so sucasnym sa rozid.
@maranta_leuconeura a keby teba partner podviedol, nechcela by si to vediet? Je to podla teba OK, ked sa to stalo co i len 1x? Na margo tvojej odpovede " jednorazova nevera by sa partnerovi na nos vesat nemala"...
Vziat az do hrobu. Ak sa to dozvie, bude sa s tym musiet psychicky vyrovnat. On nespravil nic zle, tak si ten balvan okolo krku nes sama. Ak mu povies, tebe sa ulavi, ale jemu zavesis kamen na krk. Aj keby ste sa rozisli, on to bude prenasat i do dalsieho vztahu. ( hovorim z osobnej skusenosti ako osobu ktoru podviedli)
@veronikaszabova ano, moj muz vie, ze keby islo o jednorazovu vec v nejakom pomateni zmyslov a stale by bol presvedceny, ze ma lubi, ze to bola chyba a ze sa to nebude opakovat, nechcem to vediet 😉
Odpovedam len na otazku, moja odpoved neodzrkadluje, co si o tom myslim.
Ak chces s partnerom nadalej zostat, bud ticho a nic mu nehovor.
V žiadnom prípade. Ty si akože ulavis, jemu ublížis.

Zabudnúť na to iba