icon

Problém pri orálnom sexe

28. apr 2021

Ahojte mam problém už sa to deje dlhší čas
Keď uspokojujem frajera orálne tak on mi rukou tlači na hlavu aby som to mala úplne v krku a aj som hrozne kaslala
A mne sa to nepáči ja nechcem aby to robil:(((

Strana
z2
tosomja
28. apr 2021

@sense veď ja srandujem. Keď sa mi niečo nepáči, poviem.

essenceee
28. apr 2021

povedz mu, aby to nerobil, že ti to nie je prijemne. Ked ma rad orálny sex, tak by možno mal byt trochu nežnejši

natyreggae
28. apr 2021

No poviem ti že presne toto sa mi stalo cez víkend a normálne som priateľovi povedala že je to strašne hlboko a nezvládam to a ešte sme sa spolu na tom zasmiali..😀 potom som dalej pokračovala v tom a už mi netlačil na hlavu a problem bol vyriešený ani nie za 10 sekúnd😉 a poviem ti že kedysi som aj ja bola hanblivá komunikovať o takýchto veciach ..ale preboha veď sme ľudia šak keď je problem sa porozprávame a hotovo.. ale keď nechceš tak ďalej trp

betty_image
29. apr 2021

@lindous Presne to napadlo aj mne, že občas keď mi to frajer pri orále urobí, tak sa mi to páči a vzrušuje ma to, ale u nich je problem a že mu jednoducho nepovie, že jej sa to nepáči :D

mareri
Odpoveď bola odstránená
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
2. máj 2021

Mňa zarazili v tvojom príspevku dve veci: kašlala si a on sa ťa predpokladám ani nespýtal či môže ďalej. A potom ten trojitý smutný emotikon na konci. Podľa mna ti nevadí to kašlanie ale to že ťa nerešpektuje. A neviem či sa ho nebojíš. Ak je vzťah normálny tak sa to diskutuje v spálni a ešte sa na tom aj zasmejete. Alebo ťa pohladká a povie: och prepáč neudržal som sa nebolo to príliš? Spomínam si ako som raz položil manželke pri prirážaní na hrdlo ruku a naznačoval som dusenie ( to pritom nikto z nás nemá rad bdsm a ani neviem čo má to napadlo). Urobili sme sa. Vzrušila má tá jej dôvera že mi to dovolila. Že má miluje. Muži to často berú ako dôkaz lásky hoci to tak nemusí byt. Niektore ženy to vedia aj zneužiť a omotaju si tak chlapa okolo prsta. Keby sa moja manželka vtedy zatvárila nepríjemne a stiahla by sa tak ja by som sa stiahol tiež.. Bral by som to ako odmietnutie takej hry. Ak sa ho bojíš opýtať, tak to je zle. Nedôveruješ mu že tá nebude nútiť alebo tá zosmiešni alebo z toho urobí problém. Môže byt však, že si mu chcela urobiť radosť a hoci ti to nerobilo dobre tak si mu chcela vyhovieť a hanbis sa mu to teraz povedať. Alebo ťa to ponížilo že ty mu robíš dobre a on namiesto aby bol vďačný ešte pritvrdí. Ty mu dáš prst a on si bez opýtania berie celu ruku. V tomto prípade si mu dala ústa a on chce aj hrdlo. Potom využi nabudúce príležitosť a pri takom sexe sa proti pritlačeniu vzopri. No oveľa lepšie je si to vykomunikovat. Potom komunikuj asi takto: si skvelý mám ťa rada aj sa mi páči pri sexe to a to... (aspoň niečo dobrè spomeň) ale ja to tak až hlboko nezvládam nerobí mi to dobre keď mi tlačíš na hlavu. Vieš to rešpektovať? A touto otázkou hodiš loptičku na jeho stranu. On sa možno spýta prečo si mu to nepovedala alebo to začne vysvetľovať. Nereaguj len čakaj na jeho odpoveď. Neurážaj ho a nespominaj nijakú kritiku z minulosti. Zameraj sa len na to čo bude a ako sa budete milovať po tom rozhovore. Ak ti odpovie že to tak musíš robiť že on to tak chce a basta tak od neho utekaj kade ľahšie. Nenechaj sebou manipulovať. Ešte jedna vec: dohodni si s ním na tento rozhovor stretnutie a nesmieš mu povedať o čo ide. Ak len cekneš alebo naznačíš tému tak to nebude mat ten efekt. Janko zajtra máš čas na pól hodinu? Dohodni konkrétny termín napríklad večer alebo na druhý deň. Ale nie hneď. Tým dáš celej tej téme vážnosť pretože pre teba to je dôležité keď si to tu napísala. Je to lepšie riešiť osobitne a nie pred alebo počas sexu. Držím palce daj vedieť výsledok.

Strana
z2