Problém s erekciou u partnera

29. okt 2020

Ahojte ženy idem si ku vám po radu. Je mi z toho smutno a trápne.Partner ktorý je mladý má pod 30 rokov, keď máme sex tak na začiatku ok a počas aktu mu proste zmakne.normálne je mi to trapne.Tak vždy ho musím neak znova vzrušiť rukou napr. Viete si predstaviť že z takého sexu ja potom nič nemám keď pár krát "šuchne" a už je makky.No úplne som z toho frustrovaná.Baby poraďte čo robiť. Už si namýšľam že sa mu nepáčim.pritom výzor som nijak nezmenila, ani nepribrala. Mám sexy spodné prádlo, navoniam sa, som vždy upravená pekná a aj tak. Čo robiť? Nechcem mu to narovinu povedať a strápniť ho...

autor
29. okt 2020

Začalo to keď začal intenzívne cvičit a brať rôzdne doplnky také pre športovcov.môže to byť aj z toho?

amelie2017
29. okt 2020

To je zo srandy? Jasne, ze je to z toho.

autor
29. okt 2020

@amelie2017 no ja vobec neviem. Ale neberie ziadne steroidy. Berie iba neake podporne tabletky na spalenie tuku a tak.....

pribinak
29. okt 2020

Jemu to nevadí?

amelie2017
29. okt 2020

Kazda jedna debilina, ktoru berie ovplyvnuje organizmus

autor
29. okt 2020

Neviem ako to riešiť, mne príde divné že poča sexu mu zvadne. Akože nikdy sa mi toto nestalo.. a
@pribinak neviem. On je vždy ticho, vyberie alebo zmení polohu alebo chce aby som ho trochu "rukou" stimulovala. No proste ... mne je z toho trápne. taký sex mi je o ničom.. ale nikdysa on k tomu nevyjadril.. ja mu to nechcem povedať že preči ti nestoji? Bojim sa že ho strápnim a ponižim. Vobec neviem ako to riešiť.

autor
29. okt 2020

Mne je to také ponižujúce ženy.... pritom som mladá, pekná štíhla baba... snažím sa dám si aj sexy prádlo, navoniam sa atď a proste ten pocit že aha dnes zas nič.. ja niekedy sa už otočím že poďme radšej spať a nemám orgazmus ani ja ani on. Lebo už mi je to trápne sa tolko naťahovať a snažiť keď mu ešte aj zvadne. .......

autor
29. okt 2020

Je mi veľmi smutno z toho..

dzulli1980
29. okt 2020

To od začiatku vzťahu je takto? ... ak áno, z vlastnej skúsenosti Ti poviem, nezmení sa to ... možno keby bol ochotný ísť k urológovi resp. sexuológovi ... môj nebol ochotný ísť ... pre mňa ako ženu, to bolo hodne ponižujúce ... vyzerala som dobre, bola som štíhla, sexy a aj napriek tomu, takmer zakaždým zmäkol ... zbytočné trápenie.

autor
29. okt 2020

Neviem ako to riešiť, aby som ho neponížila a nestrápnila...

autor
29. okt 2020

@dzulli1980 ahoj, nie nebolo. Toto sa začalo diať, asi tak pár mesiacmi ako začal cvicit a brať rôzne výživové doplnky. Áno ja som tiež pekná mladá baba a je mi to úplne ponižujúce.

autor
29. okt 2020

A prosím ženy ani nepíšte že som sa mu obkukala a podobné že sa nudí. Mením si objednávam si rôzne sexy spodné prádla aby vždy bolo niečo "nové" , nočné košieľky.. a aj tak nič..

dzulli1980
29. okt 2020

Tak potom buď tie výživové doplnky (môj brat tiež berie a o ženy a sex záujem nemá, je sám, bukvica nie je, predtým mal partnerky) alebo druhá možnosť, že je v tom iná ženská.

autor
29. okt 2020

@dzulli1980 iná nie je, už som mu aj mobil prezrela, nemal by ma ani kedy podviesť z práce ide hneď domov čiže tam by som to veľmi neriešila. Aj keď dnes u mužov nikdy nevieš.... ale fakt netuším čo spraviť. Už som normálne rozmýšľala že mu kúpim neaky prirodny doplnok na podporu erekcie a nenápdne mu to dám.. bože....

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
29. okt 2020

Ale tu nepomôže nič len komunikácia, ak sa radšej otočíte a pôjdete spať tak necakaj, že sa niečo zmení, my ti tu zázračné rady nedáme. Len nerozumiem prečo sa on tvári, že sa nič nedeje, podľa mňa je trapnejsie to prežívať opakovane ako sa o tom raz porozprávať. On určite vie, že to má z tých doplnkov na cvičenie, no keď su mu prednejšie a ty nič nepovieš tak vám je ťažko pomoci. Toto si musíte vyriešiť vy.

autor
29. okt 2020

@nikpa no len ako to poviem aby som ho neponížila? Nemožem mu predsa povedať že prečo ti nestoji?..

autor
29. okt 2020

Nechcem mu to povedať takým spósobom aby som ho ponížila strápnila a ešte to zhorším a bude mať blok ...

autor
29. okt 2020

@nikpa podľa mňa sa preto tvári tak lebo mu je to asi tiež trápne. Prero neviem ako mu vôbec niečo povedať aby som ho úplne nezdeprimovala

niekto2hy
29. okt 2020

Modra pilulka- alebo inej farby reklamovana v tv.... stres v praci,nevyspatie vsetko vplyva

amelie2017
29. okt 2020

Ako co sa bojis, ze pokazis? Nefungujuci vztah? Sex je dolezity. A velmi. Ak nie je uspokojujuci sex, nie je ani sex. Po 3-4 razoch by som tiez neriesila, mozno stres, vel prace. Ale dlhodobo? Ako ja sa mam obliekat za pornoherecku, kupovat pradelku a aj tak nic. Proste natvrdo otvorena debata, v com je problem, ze sa ti pri mne nepostavi. Chces inu? Nepacim sa ti? Smrdim ti? Mas toho v praci vela? Preplo ti z tych sajrajtov?
Ako chlap, ktoremu by nezalezalo na mojom uspokojeni by nebol mojim chlapom.

dzulli1980
29. okt 2020

Normálne mu to povedz ... keď nemá inú ženskú, problém bude v tých "vitamínoch" ... buď mu záleží na Tebe alebo na jeho figúre ... môj brat žil úplne normálny sexuálny život, v okamihu, ako začal cvičiť a dopovať sa "vitamínmi", o ženy stratil záujem ... sexuálny život v partnerstve je veľmi dôležitý ... nech sa rozhodne ... buď kúsok egoista, buď Ty alebo "vitamíny".

autor
29. okt 2020

@amelie2017 máš pravdu. Skúsim to asi fakt takto na rovinu. Už bolo tak, že nechcel mať biektoré dni sex a povedal že je unavený z práce musí si pospať. ( má dosť psychicky aj fyzicky náričnú prácu takže to aj teochu chápem...) Už to ma ponižilo že ani ma nechce. Tak som sa ho pýtala na rovinu, je v tom iná, už sa ti nepácim? Samozrejme povedal že nie všetko je ok.... Tak už nevuem čo ine sa opytat.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. okt 2020

@amelie2017 no podľa mňa on to nerieši lebo je mu to trápne a sa hanbi.... proste nič na to nepovie nereaguje. Alebo povie že nevládze musi si pospať atď. No mne je hrozne.

norbert007
29. okt 2020

Z doplnkov určite nie. Doplnky sú legálne a testované produkty. Ak berie steroidy tak aj to len ak vysadi tak môže mať problém kým sa mu na kopne späť prirodzený testak. Tribulus terestris pomáha na erekciu. Cvičím 9 rokov takže viem. Skôr mu na tebe začalo možno niečo vadiť alebo sa cíti nekomfortne.

janulka1802
29. okt 2020

Dala by som mu nejaký čas a ak by nedošlo k zlepšeniu, tak by som ho nechala. Neviem si predstaviť byť permanentne neuspokojená. To by mi sakra vadilo. Kvalitný sex je veľké lepidlo vzťahu. Byť
bez toho nielen v mladom veku nie je lákavá predstava.

amelie2017
29. okt 2020

Ono vies, keby nevladal raz za mesiac ok, ale nevladze tak, ze ta to trapi, tak tam je problem. A hanba nehanba, ak mu za to stojis, musi sa vediet rozpravat a vec riesit.

norbert007
29. okt 2020

Ak berie spalovac co obsahuje dmaa látku tak áno ta ma vedľajší efekt ze sa mu nemusí postaviť. Ale to sú není legálne spalovace. Podpultovka

autor
29. okt 2020

@norbert007 no on berie rôzne spaľovače tuku, ale neviem čo obsahujú. Budem sa musieť pozrieť na zloženie. A presne vtedy to začalo keď začal intenzivne cviciť a toto brať..