Problémy v sexe
Ahojte obraciam sa hlavne na tie ženy ,ktoré to majú podobné alebo si takým niečim prešli a vedia mi poradiť.Samozrejme som za každú radu,skusenosť a aj kritiku to ja ovplyvniť nemôžem takže k veci.Mám 24 rokov môj manžel má 27.Máme spolu úžasnu dcéru ,ktorá ma 1rok.S manželom sme spolu chodili 8 rokov a keď som mala 22r.tak sme spolu začali bývať asi po pol roku sme spolu mali prvykrát sex.Bola som panna.Môj teraz manžel bol v tomto veľmi ohľaduplný netlačil na mňa.Možno si myslíte tak určite mal okrem teba iné.Nemal určite nemal.A viem to no ale s manželom si akokeby nerozumieme v sexe neviem to vysvetliť áno máme spolu dcéru a neskutočne ich oboch milujem no neviem sa počas sexu uvoľniť a uspokojiť tak,ako by som chcela.Mali sme určite aj dni keď to bola naozaj úžasné ale môže to byť tým ,že ma niečo trápi som v strese a tak proste nemám ani chuť na sex.Manžel ma priťahuje chodí pracovat na týždňovky takže sex máme len počas vikedu a naozaj sa na ňho tešim ale ako náhle príde hodina sexu😀 no som ako zarezaná neviem sa uvolniť a myslím na niečo úplné iné.Vždy si vravím ,že za tým musí byť niečo viac a nechcem aby sa nám kvôli tomu rozpadlo manželstvo lebo citim ,že náš vzťah sa zmenil aj kvoli tomu aj keď on je podľa mňa spokojny al ja nie some ja niesom.Čo mám vyskúšať
@lenkakravcova ja som to nikdy neskúšala sama.Možno som divná a uvedomujem si to ale naozaj sa to nedá ani nemam potrebu si to robiť sama.Manžel ma vzrušuje uz len tým ,že ho vidím lebo ho milujem ale ako som napísala v prispevku proste niečo mam v hlave asi zablokované a je to od tej doby od kedy apolu spávame.Boli dni keď som sa naozaj uvolnila a uspokojila no neviem uz čo sme v tedy skúšali (akú polohu).Inač manžel o ničom neviem .Niekedy aj orgazmus predstieram.
Základ je komunikácia. Aspoň sa porozprávajte o tom, že chceš, aby to bolo lepšie... Ale veľmi by pomohlo aj keby si sama zistila čo, kde a ako sa ti páči.
@tanyan roprávame sa o tom ale ako píšeš ja sama neviem čo mám rada a čo mi robí dobre.
@zoro9836 ako?😀
Mne niekedy tiez behaju myslienky kade tade a neviem sa na to sustredit. Mam pocit, ze to je take zenske, stale nad niesim rozmyslat a nevediet “vypnut”.
My si obcas po uspati deti dame vinko a to pomoze, aby som sa viac uvolnila a nepremyslala tolko 🙂
"Ja sama neviem čo mám rada a čo mi robí dobre"
To bude tym, ze si to nespravis sama😀
Mala som to rovnako. Tiez som sa zo zaciatku nevedela uvolnit, hoci som manzela milovala a citila sa s nim super. Ale akonahle prisiel cas sexu, tak akoby nejaky "blok" alebo co... tiez som mala 21, ked sme mali prvy sex a tiez ako ty som si to nikdy nerobila sama, nemala som nikdy tu potrebu, tiez som teda zo zaciatku nevedela, co by sa mi pacilo atd...takze vyzera, ze sme si dost podobne😂😂
Manzel bol vzdy velmi ohladuplny, vzdy sa ma snazil uspokojit.
No a casom sa to u mna veeelmi zlepsilo. Okolo 28-30 to zacalo byt super a dnes, v 37, je sex skvely, lepsi ako kedykolvek predtym.
Myslim, ze je to celkovo hanblivou, prudernou povahou...+ vychova...
Verim, ze aj ty k tomu postupne dospejes😊 chce to cas, manzelovu (aj tvoju) trpezlivost a lasku...a pride to😊
To nie je o potrebe si to robiť sama ale o tom, že keď sama nevieš, čo všetko ti robí dobre, tak nikdy nedôjdeš do bodu, kedy bude tvoj manželský život na 100% naplnený.
S tým predstierajú orgazmu - to je cele zle. Načo to hráš? Radšej sa nauč čo tebe robí samej dobre a potom to nauč manžela.
@autorka a nemas ty tak nahodou v hlave sex spojeny primarne iba s plodenim deti? A ako uz bolo spomenute, prudernost, vychova… dlhe odkladanie, nepoznanie samej seba, po porode sa problem zintenzivnil. Skus sa zamyslier, co si ty realne myslis o sexe. Bez ohladu na to co si myslua iny, ako ho vnima spolocnostvs pod. Nepovazujes to niekde hlboko v sebe sa nieco zle, neciste? Ono si sex ani len nezacala a uz si skoncila s dietatom. Ziadna faza ucenia, skusania, objavovania… nikto mudri z neba nespadol, aj sexu sa treba naucit.
@kayyaa tiež by si mala pravdu.Potrebovala som take povzbudenie ďakujem ti😊🥰
@hankm no spavali ame spolu cca.2 roky kým sme mali malú.A nevnimam sex ako plodenie len prodenie detí pretože ďalšie ešte nechcem to len pre info. Myslím si ze si sa vôbec netrafil/a (podľa nicku neviem určiť pohlavie)do môjho problemu.
@zoro9836 😀😀😀

Máš problém sa uvoľniť i keď to skúšaš sama, alebo len s manželom?