icon

Problémy vo vzťahu

lanka999
6. apr 2023

S frajerom sme spolu pol roka. Kazdy sme z ineho mesta, malo sa vidime. Je taky spomalety, vsetko mu dlho trva, je malo akcny. Poslednu dobu som si na sebe vsimla ze som nejak ochladla, vsetko akokeby zovsednelo. Chodime na vylety vikendove vsetko tam bolo fayn aj on je fayn, spravnak, dobry clovek mozno az privelmi ale ja sa nejako nudim. Zatial neuvazujem o rozchode neviem ci najdem tak dobreho chlapa co by mi aj modre z neba dal ale zas na druhej strane mi na nom zacali prekazat hluposti ako napr jeho smiech, vkuse sa smeje ja nieco poviem vobec to neje vtipne a on sa rehota ako keby nasiel 1000e. Neviem nestalo sa mi nieco take. Zo zaciatku to bolo skvele aj iskra bola ale nejako...Co robit?

Strana
z2
deti95060810
6. apr 2023

ešte chvíľu by som počkala... ak tieto pocity budú aj naďalej, značí to že to nie je pre teba ten pravý...

marca12
6. apr 2023

@lanka999 ak to takto pojde dalej a budes mat aj nadalej tieto pocity,tak to nema zmysel. Co z toho,ze je dobry,ked ho nemozes ani vystat. Porozpravajte sa, povedz mu,co ti vadi. O problemoch treba diskutovat,nech aj on vie,na com je. Lebo potom bude zrazu v soku,ked mu oznamis rozchod.

cyberk
6. apr 2023

Ruzove okuliare opadavaju a ty si zacinas vsimat nedokonalosti… pochybujem, ze sa cez toto budes vediet preniest, ale ked budete kecat mu aspon uprimne povedz, ze ti vadi, ze je malo akcny a ze sa v tomto vztahu nudis. A ak sa zacne smiat na nevtipnych veciach, tak sa ho normal spytaj, ze co je na tom smiesne… 😅

zmrzlinka2021
6. apr 2023

@lanka999 iskra bola ale neprišla láska

liz_lemon
6. apr 2023

nudíš sa, pritom by si si mohla poriadne slovenčinu zopakovať, možno toto mu je také smiešne

bennn
6. apr 2023

Potrebuješ takého čo na teba zahrá divadlo, vydrží to mesiac dva, a potom bude chodiť opitý, netelefonovať ti kde je, bude ti motať medové motúzy a sny o budúcnosti, ty budeš odchádzať a hádať sa on bude chodiť ťa odprosovať každý druhý týždeň...

Maš perfektny vzťah a ja som nezaujato pohoršený z toho, že si ho nevážiš. Zistila by si, keby si zrazu žiadny nemala, čo to pre teba znamenalo. Smutné, že si to neuvedomuješ, keď ho máš.

melanta
6. apr 2023

Ste spolu pol roka, aj to iba cez víkendy a nudíš sa a vadia ti na ňom veci. To asi nebude ideálny partner. Po polroku ešte má byť človek v eufórii, má byť nadšený. Ja som so svojím druhým mužom pár rokov, máme dosť po 40tke a ešte stále neopadlo to prvotné úžasné obdobie. Neviem si predstaviť byť s niekým, kto ma po polroku nudí.

svetlonos
6. apr 2023

@lanka999
Ahoj, my sme s prvym priatelom mali vikendovy vztah koli skole. Ked som bola uz v poslednom rocniku, objavila som ako poctivak caro nechodenia do skoly 😂 To ale boli tak 4-5 dni v roku a nie po sebe.
Aj po pol roku sme sa na seba tesili velmi a to sme spolu abi nespavali este. Tajze u vas to nema zmysel. Aj kamoska mala dobraka a prd z toho, ked ju prestal pritahovat, mala ho rada ako cloveka, no vzdy ju bolela hlava... Vies co myslim? A to uz boli manzelia. Mala mikencov. Naco trapit seba aj jeho. Najdete si pasujucich partnerov. Ty si akcna, on pohodak, to tazko zladis.

h2
6. apr 2023

Klasický problém "príliš dobrých chlapcov". Ja nechápem, prečo my, ženy, týchto dobrých milých nechceme, nepriťahujú nás, sú nudní, dokonca nám lezú na nervy. Keby na teba kašľal, nevolal ti, sem tam bol na teba hnusný a dával by ti najavo, že takých, ako si ty, môže mať, koľko chce, takže sa snaž, aby si ty bola dosť dobrá preňho, tak by si ho zbožňovala, chcela a bola zaľúbená. Časom pochopíš, poučíš sa z toho a možno si aj povieš, aká si bola mladá a hlúpa, ale k tomu potrebuješ istý čas a životné skúsenosti. Prenechaj tohoto chlapa tej, čo už to pochopila a choď si najprv odžiť tých zopár zlých vzťahov, nech ťa posunú ďalej.

babulkomale
6. apr 2023

@lanka999 mne keby si napisala faYn a spomalety, tak sa rehocem dva dni a iskra je tatam 😃

lindous
6. apr 2023

@bennn toto je taká citová vydieračka...neexistujú len tieto 2 extrémy (teda dobrý chlapec, s ktorým sa nudí a kretén, s ktorým sa bude trápiť)... keby bol ich vzťah perfektný, tak by sa asi takto necítila, niečo tam jednoducho nefunguje ako má a ak s ním má zostať len z rácia, lebo vie, že to je dobrý chlap alebo zo strachu, že nikoho lepšieho nenájde, tak bude nešťastná...

Autorka, ale nezahadzovala by som to hneď, normálne sa s ním porozprávaj o tom, čo ti vo vzťahu chýba, lebo keď s tým nebudete nič robiť, zachvíľu ti začne vadiť aj to ako dýcha...uvidíš, či sa s tým dá niečo robiť, keď sa budete obaja snažiť a otvorene komunikovať, ale ak nie, tak je to asi strata času, tvojho aj jeho... zažila som niečo podobné, môj posledný ex bol fajn chalan, nikdy medzi nami nebol žiadny problém, ale proste to tam nejako nebolo, nevedela som si s ním predstaviť život, radšej som začala tráviť čas sama ako s ním, neboli sme na jednej vlne, nemali sme si časom čo povedať a postupne mi začalo vadiť všetko...rozchod bol úľava... a dokonca som si nemusela zažiť žiadne zlé vzťahy, môj súčasný partner je aj dobrák od kosti a aj parťák do života, s ktorým ma baví každá jedna chvíľa...

domkakvet
6. apr 2023

@lanka999 ak ti uz po tak kratkom case na nom vadia veci zrejme to nebude ten pravy, pouvazuj co k nemu citis a podla toho sa rozhodni.

gabika0825
6. apr 2023

@lanka999 ja som bola vo vzťahu s takým a veru sa to nezmenilo. Na začiatku sa mi veľmi páčilo aký bol, veľký gentleman, slušný, ústretový mily, no len som zasla že taký chlap sa nájde v dnešnej dobe. Všetko by mi dal, pomohol, ani raz sme sa nepohádali, ale od začiatku som cítila v niektorích veciach tiež že nemá takú akčnosť v sebe. On bol aj taký tichší, skôr introvert. Veľakrát bol aj ticho tak som bola aj ja a toto ticho pretrvavalo aj pól dňa pokial som to ja nejak neprerušila. Aj keď sme hocikde išli, či už na večeru, na wellness, na vylet, nemal ako keby potrebu somnou komunikovat. A začalo mi to dosť prekážať, čakala som asi 3 mesiace či sa zmení, či sa náhodou len nehambi alebo nechce byt nejaký moc výrečný, alebo nechce mat slovo len on, že sa časom ukáže aký je. No neukázal bolo to ešte horšie. Potom este aj menil prácu tak nemal už ani cez tie vikendy čas že niekam vypadnut čo sme predtým chodili. A videli sme sa iba po večeroch cez týždeň to už mna nebavilo tak som to ukončila. On bol taká povaha, bohužiaľ nudný človek. Čiže myslím si že keď ste spolu pól roka a je to takéto, on sa nezmení, zbytocne budes čakať

apolka77
6. apr 2023

Čo robiť?
Rozísť sa. Aký má zmysel zostávať s niekým s kým sa cez víkend nudím , na ktorom mi vadí že je ako spomalený film a k tomu sa v kuse rehoce na ničom.
Ja som raz malá rande chlapík sa v kuse rehotal. Prvý x som videla takéto niečo..rehotal sa na ničom až som sa za neho hanbila a bolo mi trápne za neho..potom mi na ňom začalo vadiť už všetko ...ja v tom nevidím zmysel.
A nemyslím si že teraz je to prípad že aha dobrý chalan chudák ...si predstav že s ním žiješ to by si ho za jeho povahu zaškrtila...ak si akčná povaha ktorá vie rýchlo aj naplnit slová v skutok pri tomto sa zbláznis kým sa rozhýbe. ..radšej ho ponechaj inej..

lanka999
autor
6. apr 2023

@gabika0825 dakujem za spatnu vazbu, ano aj to ze dokaze byt dlhsie ticho mi vadi a len pozera a nic a ked vacsinu nezacnem ja komunikaciu tak to ticho je skoro furt a k tomu ta nuda. Presne si opisala moje pocity. Zaciatky boli skvele az som nemohla uverit ze dnes este existuje taky chlap vsetko by pre mna spravil bez frflania a kedykolvek. Ma dobre aj zle stranky ako kazdy no vo mne sa nieco zlomilo z nicoho nic a neviem presne co.

lanka999
autor
6. apr 2023

@apolka77 ano som akcna a on pravy opak. Skusim tomu dat cas par tyzdnov a ak sa nic nezmeni prip. sa to cele bude zhorsovat asi bude najlepsie ist od seba...

gabika0825
6. apr 2023

@lanka999 tak jasne, kazdy má svoje zle aj dobre stranky, nemôžeme byt všetci dokonalí 😀 ale myslím si že povaha partnera je dosť podstatná vec vo vzťahu hlavne ak ho chceš nejak budovať časom. A takéto tiché typy sa nezmenia nikdy. To je už v povahe a hlavne sú to introverti častokrát a sú radšej v ústraní a malo komunikujú. Častokrát pôsobia aj spomalene, ako keby musia dlhšie premýšľať aj pri už nejakej komunikácii že čo odpovedia, alebo čo budú robiť , ak sa jedna o nejakú činnosť. Ak si akčný typ ktorý musí neustále niečo robiť, mat srandu a aktivity tak to nečakaj s takým. Buď sa s tým zmieriš a prisposobis sa mu, budeš ho tolerovať, lebo on nebude nikdy akčný, alebo rozchod. Ja som sa s takým rozišla

gejb
6. apr 2023

@bennn na to sj ako prišiel ze ma perfektný vzťah? 😄😄 z tych par riadkov, alebo s nimi chodíš na tie výlety? ...keby bol taky perfektný tak asi autorka nezvazuje rozchod...

lanka999
autor
6. apr 2023

@gejb na primitivne a premudrete komentare ja nereagujem, to nepatri teraz tebe GEJB ale hentemu. To vzdy sa taki najdu a najma "muzi" ked sa riesia vztahy. :D Mozno mi rady od ostatnych bab pomozu mozno otvoria oci ale ja sa s nim bojim o tom otvorene porozpravat lebo je citlivy a nechcem mu sposobit ujmu. Mne to pride take drsne neviem ako to zaobalit povedat tie veci ktore mi na nom nesedia...

bessie12
6. apr 2023

@lanka999 zakladom kazdeho vztahu je komunikacia. Sadnite si spolu a uprimne sa porozpravajte. Vsetko sa da aj jemne povedat. Napis si tie negativne veci o nom, ktore ti vadia na papier a porozmyslaj nad tym ako by si mu to povedala.

xeonela
6. apr 2023

no hlavne by som problemy takeho typu rozhodne neriesila rozchodom, ako to niektori mladi automaticky hned vedia a robia. nie je to zase nic, co by sa nedalo vyriesit. podla mna tiez by si mala len trosicku pockat, ako sa to vyvrbi, mozno sa este zmeni, treba sa vsak o tom porozpravat.

melanta
6. apr 2023

@lanka999 základ každého vzťahu je komunikácia? Ako chceš v budúcnosti s niekým žiť, ak sa mu bojíš niečo povedať, lebo je citlivý? Ako budeš s tým človekom v budúcnosti riešiť naozaj vážne životné situácie ako sú peniaze, bývanie, deti, problémy ohľadom peňazí, detí a tak ďalej. Proste mu to povedz, buď otvorená a priama. A uvidíš, ako zareaguje. Ak nezvládne toto, tak potom nezvládne ani skutočný život a taký partner ti v živote bude k čomu. Neboj sa. Vzťahy zlyhávajú a trpia na nedostatku a neschopnosti komunikovať. Rieš to čo najskôr, nečakaj sa zmení sám. Ak nevie, čo ti vadí, nemá to prečo a ako zmeniť. A ak to bude vedieť, čo ťa trápi, ale nič s tým nebude mať reálne záujme urobiť (myslím skutky, nie sľuby), tak vieš, že mu na tebe až tak nezáleží.

melanta
6. apr 2023

@lanka999 ešte ma napadlo, že má dobré aj zlé stránky, ako každý. Nie, každý nemá zlé stránky. Prečo by mal mať? Ja osobne som mala vždy nastavenie, že niekoho zo zlými stránkami by som nechcela, ani by som tomu nedala šancu. Prečo? Prečo žiť s niekým, kto má zlé stránky?

h2
6. apr 2023

@melanta Ale no tak, dokonalé bytosti predsa neexistujú. Ty nemáš vôbec žiadnu negatívnu stránku? Tvoj muž nemá vôbec nič, čo by ti na ňom aspoň trošku vadilo?

babulkomale
6. apr 2023

@melanta 😂😂😂😂 tak tymto si tie svoje premudrele a povysenecke komentare uplne zaklincovala 😂😂😂😂 kazdy nema zle stranky? Ved nebavime sa ze je vrah alebo maniak ale kazdy ma aj negativa. Uplne kazdy. Hras tu formu pani dokonalej s dokonalym vztahom ale zrejme si zila s niekym, kto mal zle stranky, az take ze si ich prestala akceptovat, preto je byvaly, nie? A zila si s nim, inak by si to nezistila.
To, ze prehliadas niekoho zle stranky alebo ti vyhovuju a sedia, neznamena ze ich nema.

melanta
6. apr 2023

@h2 nie, nevadí mi na ňom nič. Prečo by muselo? To je nejak predpísané, že musí mi na niekom niečo vadiť?
@babulkomale možno som premúdrelá, ale ty si zase domýšľavá. To, že mi nič na partnerovi nevadí neznamená, že má zlé stránky a ja ich prehliadam. Mne je skôr ľúto takých ako ty, ktoré majú pocit, že každý chlap musí mať zlé stránky a ak nejaká žena má dobrého muža, tak to nemôže byť pravda. Viac na takéto úbohé komentáre nereagujem. Mier s tebou žena.

babulkomale
6. apr 2023

@h2 nie, jej muz je dokonaly, ona je dokonala, jej dcera je dokonala, jej zivot je dokonaly, garsonka na Tenerife je dokonala 😃😃😃
na jednom fore som zazila taku pani dokonalu co kazdemu radila, mudrovala o vztahoch, povysenecka poucovacka a vies co?
Jej dokonaly muz ju zacala dokonale podvadzat, zostala z nej troska a velmi prispelo aj to ze sa hanbila ako pes kolke roky mudrovala a radila a bola si ista ze jej sa nemoze stat to co tym hlupym jedmoduchym zenam ( podla nej) co hladaju rady na fore.
Mala taky prikyvovaci fanklubik, skoro sa do zeme zahrabala ked to vyslo najavo.
Ale ona mala aspon schopnost sebareflexie.

h2
6. apr 2023

@melanta Jasné, že to nie je predpísané. Ale o tom, že by niekomu niekto úplne dokonale vo všetkom vyhovoval, za každých okolností a úplne, som teda ešte nepočula. Si prvá.

babulkomale
6. apr 2023

@melanta ja mam velmi fajn muza uz roky, zatial som ho menit nemusela.
Ale ma svoje negativne stranky a ja ich akceptujem ako aj on moje.
Nie ze kazdy chlap musi mat zle stranky ale kazdy clovek ich ma. Ci to ty uznas alebo nie.

h2
6. apr 2023

@melanta Nie každý chlap. Každý človek. Žena, muž, dieťa... nikto nie je bez chyby. To, že niekoho chyby sú pre mňa maličkosti, ktoré nie sú podstatné, neznamená, že ich nemá.

Strana
z2