icon

Randenie s mužom zo zoznamky

19. jan 2023

Neviem kde začať, randim s niekym mesiac a niečo, stretávame sa aspoň raz za týždeň. Nikdy som nechodila na rande tak je to pre mňa nové. Muž sa snaží, vždy vymýšľa aktivity on, záujem asi má, aj ma predstavil svojmu okoliu. Včera sa medzi nami schyľovalo k niečomu viac, ale v poslednej chvíli som to zastavila. Neviem vôbec či je 7 týždňov dosť na sex, doteraz každý vzťah mi začal hneď sexom lebo sme sa roky poznali už predtým a tu som to takto nechcela. Problém nastal, že dotyčný sa menej ozýva a neviem či som sa ho nedotkla tým, že som ho odmietla takmer pred začatím. Mrzí ma, že som to pokazila. Zatiaľ sa ozýval prvotne len on, na poslednú správu mi neodpisal, ale nebola to nejaká dôležitá správa. Mám ho pozvať von ja a snažiť sa, či ani nie?
Mám veľmi silný pocit, že nie som jediná a tým, že sme sa spoznali na zoznamke tak o to viac sa toho bojím. V minulosti ma partneri podviedli a nerozisli sa so mnou bežným spôsobom, ale začali sa menej ozývať, mať málo času. Kvôli tomu sa viac obávam ak niekto je online, prečíta moje správy a neodpiše niekoľko hodín či dní.

Strana
z2
autor
19. jan 2023

@rony2255 Dám mu čas do večera 🙂

autor
19. jan 2023

@rony2255 ozval sa a dal racionálne dôvody prečo sa mu nedalo. 🙂

autor
27. jan 2023

Rozuzlenie u nás je také, že sme sa zopár krát stretli a vyzeralo to nádejne kým som neprišla na to, že stále spoznáva ďalšie nové ženy cez zoznamku. Záujem opadol z mojej strany a prestala som vyvíjať snahu a on to asi pochopil a nesnaží sa. Ďakujem vám všetkým za rady.

Strana
z2