icon

Riešenie dilemy - milenec verzus partner

2. okt 2025

Toto bude chulostiva tema ale verím, že budeme ku sebe slušní. Mám partnera a mám krátku dobu milenca. Partner je takmer dokonalý muž, vo všetkom až na sex. Sexuálne spolu nežijeme, on nemá žiadne libido. Na tomto sa nič nezmení, nemusíme preto stracat čas riešením tejto veci-iné to už nebude. S milencom je veľká vášeň ale zaujíma sa o mna aj ako o ženu celkovo. Myslím, že ma dokonca miluje, aj keď to trvá len krátko. Mám dni, kedy ma to veľmi baví, cítim sa že môj život ma farby a potom príde úpadok, kedy som uplne naviazaná na partnera a najradšej by som sa vrátila v čase, a celé toto nezačala. Lenže to tak jednoduché nie je, keďže to je clovek a nie vec. Partner si toto nezaslúži ale zároveň sa o tuto oblasť života vôbec nezaujíma, ani o mna čo potrebujem v tomto ja. Stále premýšľam, čo je teda správne, partnera opustiť nehodlám, vyznie to možno ako paradox ale nakoniec vždy aj tak vidím, že on je ten naj v porovnani s ostatnými. Či sa mám teda navždy vzdať sexu? Alebo žiť takto? Bojim sa aj chvíle, kedy milenec príde na mna s tým, že chce nieco viac. Mám ho rada, je to dobrý muž ale viac od toho nechcem. A zároveň nechcem o neho prísť, ak mu poviem že sa nič nezmení a nebudeme v žiadnom kontakte. Ani neviem ako by som to stopla ak by som definitívne nadobudla ten pocit, že to musí skončiť.

anonym_537e60
2. okt 2025

Viem, ze toto si riesit nechcela , ale poviem ti moju skusenost. Ked sme skusali s manzelom prve dieta, bolo to ok, i ked sme nakoniec sli na umele oplodnenie. Pocas tehotenstva mal blok, a po porode chcel on, ja nie,lebo som sa davala hormonalne dokopy 6 mesiacov co je ozaj vela. No a potom sa sex takmer vytratil... ja som velmi chcela, dostala som tak max 1x mesacne. Druhe dieta by sme mozno i splodili,keby sme sexovali.. tak sme sli zasa na umele. Potom mu i prestal fungovat, ledva sa mu postavil, hrozne,dokopy asi 6rokov takner bez sexu. Uz som zvazovala milenca alebo rozvod. Zlakol sa. Nasledovali vysetrenia, kde mu zistili takmer nulovy testosteron, ktory akonahle mu zacali pravidelne pichat, je z neho iny muz. Zaujima sa o mna viac, zvadza ma, je pritulnejsi, nadrzany, a i kludny, viac vladze, ma viac energie...
Nemyslis, ze by to bolo podobne i u vas?? Bola by skoda opustit ho pre to, ak sa to da riesit. Na druhej strane, ty si ho i napriek laske dokazala podvadzat.. prekrocila si mantinel... a asi ani vycitky nemas, ci to nebudue pre teba taky unik k nejakemu milencovi vzdy, ked bude vo vztahu nejaky problem...

anonym_019bd5
2. okt 2025

Mala som niečo podobné v mladom veku, vydržala som 1,5r ani neviem ako. Potom počas toho vzťahu neplánovane, nečakane prišiel niekto iný a prišlo k nevere. Zobrali sme to vlastne z opačného konca, najprv sex.. úžasný.. a potom to prerástlo do vzťahu, manželstva, rodiny. A aj po rokoch s prepáčením š......káme jak za mladí 😁😁😁 Tiež som váhala či mám inak dobrého chlapa opustiť kvôli zlému sexu, ale vlastne môj už muž je lepší chlap a nielen v posteli.. Neľutujem tú neveru.
Raz som kdesi čítala, že dobrý sex je 20% vzťahu, zlý 80%. Tak asi tak.

earlgrey
2. okt 2025
@morpheuss

@anonym_autor pozri, je to jednoduché... zostaň so svojím partnerom a užívaj si milenca tak dlho ako len bude on ochotný túto úlohu prijať. Keď začne vymýšľať, môžete sa s milencom rozísť a lúsknutím prsta si nájdeš iného - ideálne takého, čo má tiež záväzky a nebude ťa chcieť mať len pre seba... Ja už mám síce všetky termíny vybookované na mesiace dopredu, ale aj tu na koníku by sa určite našlo kopec záujemcov...

@morpheuss Že všetky termíny vybookované 🤣 Tak ty si iný "level" 😁

sticker
anonym_752567
2. okt 2025

@anonym_autor My v podstate nespime spolu roky. Teda tak dva krát za rok. Nikdy nebol na,sex. Vždy som musela byť iniciatívna ja ,on by nezačal za 25 rokov na jednej ruke spočítam.Viem to od začiatku .Aj keď začiatky musel oru mne,aje za 25 rokov som so zvykla. On mal vždy nízke libido.Netajil sa tým, ale ani nikdy v živote by to neriešil. A nikdy v živote som si nenašla milenca.A dúfam teda ani on.
A to naozaj od 30tky som nemala koľko by som chcela. Ale zato máme pekný vzťah a už sme si za tie roky zvykli.

anonym_752567
2. okt 2025
@modratrixie

Vzťah bez sexu nemôže fungovať … vieš ako fungujem oxytocín ? Proste sa to nedá … ja som tak dlho žila a láska opadne lebo sa na nej nepracuje … myslím že ten prvý vzťah nemá budúcnosť

@modratrixie Keď myslíš..my nespávame spolu roky. Manžel od kedy ho poznám mal nízke libido.Sam mi to priznal, že nikdy mu sex nechýba .Možno ešte keď sme boli mladý tak sa premohol a bolo to skvelé .Aj sme intímne žili, ale iniciatívu som musela ja prevziať. Žijeme vyše 25 tikov a máme pekné manželstvo a ja som si zvykla. Čo iné mi ostávalo. NIKDY BY SOM TO NERIEŠILA AKO @autorka

anonym_752567
2. okt 2025
@anonym_537e60

Viem, ze toto si riesit nechcela , ale poviem ti moju skusenost. Ked sme skusali s manzelom prve dieta, bolo to ok, i ked sme nakoniec sli na umele oplodnenie. Pocas tehotenstva mal blok, a po porode chcel on, ja nie,lebo som sa davala hormonalne dokopy 6 mesiacov co je ozaj vela. No a potom sa sex takmer vytratil... ja som velmi chcela, dostala som tak max 1x mesacne. Druhe dieta by sme mozno i splodili,keby sme sexovali.. tak sme sli zasa na umele. Potom mu i prestal fungovat, ledva sa mu postavil, hrozne,dokopy asi 6rokov takner bez sexu. Uz som zvazovala milenca alebo rozvod. Zlakol sa. Nasledovali vysetrenia, kde mu zistili takmer nulovy testosteron, ktory akonahle mu zacali pravidelne pichat, je z neho iny muz. Zaujima sa o mna viac, zvadza ma, je pritulnejsi, nadrzany, a i kludny, viac vladze, ma viac energie...
Nemyslis, ze by to bolo podobne i u vas?? Bola by skoda opustit ho pre to, ak sa to da riesit. Na druhej strane, ty si ho i napriek laske dokazala podvadzat.. prekrocila si mantinel... a asi ani vycitky nemas, ci to nebudue pre teba taky unik k nejakemu milencovi vzdy, ked bude vo vztahu nejaky problem...

@anonym_537e60 Môj muž nikdy to nechcel riesit a ani rozprávať nejako o tom a nikdy som ho nenútila ani nevyhrážala sa mu milencom či rozvodom. Mali sme vždy sex keď som bola iniciatívna ja.Ale posledných pár rokov som to vzdala. Mrzelo ma to roky, trápila som sa tým, ale zvykla som si a inak máme pekný život, veľa záujmov aj spoločných, deti dospelé..

anonym_1a7512
3. okt 2025

@anonym_autor nechutne, ukonci jeden a potom zacni druhy 🤮 chudak chlap

anonym_5e9b40
3. okt 2025

@anonym_autor tvoj partner je gay a skrýva to, nepritahujes ho

chalankozba
3. okt 2025

@anonym_autor ja to mam podobne v opacnom garde. Mam po 40 a zial moju zenu to nebavi a sex mame tak raz za mesiac. Vzdy to mala z povinnosti resp po narodeni deti sa zmenila. A myslim si ze dobry sex ked ta ten druhy chce a je aktivny je zaklad v zivote. Zial ja to mam ako popisujes s partner rovnako a to cvicim staram sa o seba a prakticky komunikacia so zenami mi vzdy isla. Nemyslim si ze robis nieco nieco zle ja by som to chcel mat rovnako ako ty. Mladsi uz nebudem deti su uz vacsie tak preco nemat z toho zivota nieco viacej. Ja mozno cakam na tu pravu kde by to zostalo iba o mileneckom vztahu a nezasahovalo by to do rodiny. Mozno sa mi to podari. Hlavne zi ten ten zivot a mysli na seba. Vsetci starneme a zivot nam uteka.

anonym_d361bf
3. okt 2025
@chalankozba

@anonym_autor ja to mam podobne v opacnom garde. Mam po 40 a zial moju zenu to nebavi a sex mame tak raz za mesiac. Vzdy to mala z povinnosti resp po narodeni deti sa zmenila. A myslim si ze dobry sex ked ta ten druhy chce a je aktivny je zaklad v zivote. Zial ja to mam ako popisujes s partner rovnako a to cvicim staram sa o seba a prakticky komunikacia so zenami mi vzdy isla. Nemyslim si ze robis nieco nieco zle ja by som to chcel mat rovnako ako ty. Mladsi uz nebudem deti su uz vacsie tak preco nemat z toho zivota nieco viacej. Ja mozno cakam na tu pravu kde by to zostalo iba o mileneckom vztahu a nezasahovalo by to do rodiny. Mozno sa mi to podari. Hlavne zi ten ten zivot a mysli na seba. Vsetci starneme a zivot nam uteka.

@chalankozba Ja mám takého milenca a nemenila by som. Je to na úrovni len čisto sexuálnej a po sexe si každý ideme svojou cestou. Len musíš vážne dobre vyberať, lebo ženy sú hrozné stvorenia a hlavne keď sa zaľúbia, zničia ti život 😉

really8
3. okt 2025

Krasne aky moralny upadok tu predvadzate. A este ste na seba pysne/pysni.

anonym_c0b790
3. okt 2025

@anonym_autor Som vo velmi podobnej situacii, len s mojim partnerom nemame sexualny problem ale iny a s tym druhym to este nedoslo k sexu. Je to blba situacia. Chapem ako sa citis. Neviem poradit ale drzim palce nech sa to nejak vyriesi 🌸

ucholacik
3. okt 2025
@anonym_537e60

@anonym_537e60 Ahoj vieš mi napísať súkromnú správu???Mám pár otázok...Ďakujem

morpheuss
3. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss Že všetky termíny vybookované 🤣 Tak ty si iný "level" 😁

chalankozba
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@chalankozba Ja mám takého milenca a nemenila by som. Je to na úrovni len čisto sexuálnej a po sexe si každý ideme svojou cestou. Len musíš vážne dobre vyberať, lebo ženy sú hrozné stvorenia a hlavne keď sa zaľúbia, zničia ti život 😉

@anonym_d361bf pls napis mi do sumromnej spravy mam par otazok. Dakujem

anonym_537e60
3. okt 2025
@ucholacik

@anonym_537e60 Ahoj vieš mi napísať súkromnú správu???Mám pár otázok...Ďakujem

@ucholacik no anonymne som pisala, v spravr jr taka moznost? Poslat ju anonymne?

anonym_d361bf
3. okt 2025
@chalankozba

@anonym_d361bf pls napis mi do sumromnej spravy mam par otazok. Dakujem

@chalankozba Prepáč, ale nenapíšem, nechcem odhaľovať svoju "identitu" na MK. Ak máš otázky, kľudne sa pýtaj verejne, nemám problém odpovedať anonymne.

chalankozba
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@chalankozba Prepáč, ale nenapíšem, nechcem odhaľovať svoju "identitu" na MK. Ak máš otázky, kľudne sa pýtaj verejne, nemám problém odpovedať anonymne.

@anonym_d361bf cize ako to ovplyvnilo tvoj vztah ked mas milenca? Ja viem ze z nedostatku sexu som podrazdeny a nespokojny. Ako prepnes z jedneho vztahu sexualneho na ten deuhy co mas doma? Doma si aktivna smerom k sexu? Keby sa na to doslo ako to budes riesit? Milenec ma doma tiez vztah ci nie? Ako dlho to planujes takto mat? V com vnimas zlepsenie ked to mas teraz takto?

morpheuss
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
3. okt 2025

@anonym_d361bf doplňujúca otázka...
akých pravidiel sa držíš, aby ti to doma neprasklo?

ucholacik
3. okt 2025
@anonym_537e60

@ucholacik no anonymne som pisala, v spravr jr taka moznost? Poslat ju anonymne?

@anonym_537e60 zdá sa mi ,že nie je taká možnosť.....

anonym_bd7655
3. okt 2025

Sudit ta nebudem, ale nezda sa ti zbytocne ostavat v takychto ne-vztahoch? Ak som dobre pochopila, si skor mladsia, deti nemate. Rozved sa a hladaj partnera, ktory ti bude vyhovat aj sexualne. Keby si mala 60 a muz uz nechcel sex a jednalo by sa uz len o par rokov, kym by to preslo aj teba, tak este chapem , ze by si to riesila takto (aj ked ja by som nevedela zit v takom klamstve) Ale si mlada, ako dlho chces takto tahat?

anonym_d361bf
3. okt 2025
@chalankozba

@anonym_d361bf cize ako to ovplyvnilo tvoj vztah ked mas milenca? Ja viem ze z nedostatku sexu som podrazdeny a nespokojny. Ako prepnes z jedneho vztahu sexualneho na ten deuhy co mas doma? Doma si aktivna smerom k sexu? Keby sa na to doslo ako to budes riesit? Milenec ma doma tiez vztah ci nie? Ako dlho to planujes takto mat? V com vnimas zlepsenie ked to mas teraz takto?

@chalankozba Ja som vždy mala vyššie libido a môj manžel o tom hneď od začiatku vedel, ale dohodli sme sa na kompromise, že aspoň raz za týždeň. Takto nám to dlhé roky fungovalo. Prišli deti, u mňa sa chuť ešte viac prehĺbila a u neho poklesla na úplne minimum. Manžel o mojom milencovi vie. Ale keďže s milencom neudržujem žiaden iný kontakt, nepíšeme si, nevoláme si, proste minútový telefonát len kvôli tomu, aby sme sa dohodli na stretnutí a tým to končí. Vybláznime sa a koniec. Moje manželstvo to nijako nenarušuje, manžel ma rešpektuje, ja rešpektujem jeho, nehádame sa, proste je to len a len naša súkromná dohoda, že môžem mimo manželstva ale tak, aby o tom nikto nikdy nevedel, ani naše rodiny. Doma sa túlime, bozkávame, ľúbime sa. Mimo domu som divoška, ktorá ide čisto len za cieľom užiť si, s milencom sa nebozkávam, žiaden oral, proste len čisto mechanicky a živočíšny sex na uspokojenie potrieb. On je tiež ženatý, jeho žena o tom nevie a vlastne mne je to úplne jedno, aj kebyže sa dozvie, možno dostanem facku a tým to končí, moje manželstvo to nijako neohrozuje. Doma sex nemám, či on má, ma nezaujíma, keďže my sa o súkromných veciach nebavíme, vlastne skoro vôbec sa nebavíme. Som spokojná ja, je spokojný manžel, že nemá doma podráždenú a nespokojnú ženu. S milencom som už skoro 5 rokov. S tým istým. Ale musela som ho veľa naučiť a určiť jasné pravidlá, hlavne, aby jeho žena na to neprišla, lebo muži sú v tomto prosté blbci, ale vzal si mojích pár rád k srdcu a ako som spomínala, za 4 roky sa to zatiaľ jeho žena nedozvedela.
@morpheuss

anonym_1d45bb
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@chalankozba Ja som vždy mala vyššie libido a môj manžel o tom hneď od začiatku vedel, ale dohodli sme sa na kompromise, že aspoň raz za týždeň. Takto nám to dlhé roky fungovalo. Prišli deti, u mňa sa chuť ešte viac prehĺbila a u neho poklesla na úplne minimum. Manžel o mojom milencovi vie. Ale keďže s milencom neudržujem žiaden iný kontakt, nepíšeme si, nevoláme si, proste minútový telefonát len kvôli tomu, aby sme sa dohodli na stretnutí a tým to končí. Vybláznime sa a koniec. Moje manželstvo to nijako nenarušuje, manžel ma rešpektuje, ja rešpektujem jeho, nehádame sa, proste je to len a len naša súkromná dohoda, že môžem mimo manželstva ale tak, aby o tom nikto nikdy nevedel, ani naše rodiny. Doma sa túlime, bozkávame, ľúbime sa. Mimo domu som divoška, ktorá ide čisto len za cieľom užiť si, s milencom sa nebozkávam, žiaden oral, proste len čisto mechanicky a živočíšny sex na uspokojenie potrieb. On je tiež ženatý, jeho žena o tom nevie a vlastne mne je to úplne jedno, aj kebyže sa dozvie, možno dostanem facku a tým to končí, moje manželstvo to nijako neohrozuje. Doma sex nemám, či on má, ma nezaujíma, keďže my sa o súkromných veciach nebavíme, vlastne skoro vôbec sa nebavíme. Som spokojná ja, je spokojný manžel, že nemá doma podráždenú a nespokojnú ženu. S milencom som už skoro 5 rokov. S tým istým. Ale musela som ho veľa naučiť a určiť jasné pravidlá, hlavne, aby jeho žena na to neprišla, lebo muži sú v tomto prosté blbci, ale vzal si mojích pár rád k srdcu a ako som spomínala, za 4 roky sa to zatiaľ jeho žena nedozvedela.
@morpheuss

@anonym_d361bf tak ta zena musi mat velmi slabu intuiciu

anonym_d361bf
3. okt 2025
@anonym_1d45bb

@anonym_d361bf tak ta zena musi mat velmi slabu intuiciu

@anonym_1d45bb Netuším, nepoznám ju. Ale tak zase sa nestretávame každý deň. Raz za týždeň na 2 hodiny. To si myslím, že každý muž si vie nájsť nejakú výhovorku. Proste vtedy namiesto fitka sa stretne so mnou a žena o ničom nevie. Aspoň zatiaľ.

anonym_17bfb7
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@anonym_1d45bb Netuším, nepoznám ju. Ale tak zase sa nestretávame každý deň. Raz za týždeň na 2 hodiny. To si myslím, že každý muž si vie nájsť nejakú výhovorku. Proste vtedy namiesto fitka sa stretne so mnou a žena o ničom nevie. Aspoň zatiaľ.

@anonym_d361bf a prečo nie si s milencom? v čom je tvoj zákonitý "lepší"?

anonym_1d45bb
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@anonym_d361bf dufam, ze nespis s mojim, chodi do fitka 😂

anonym_d361bf
3. okt 2025
@anonym_17bfb7

@anonym_d361bf a prečo nie si s milencom? v čom je tvoj zákonitý "lepší"?

@anonym_17bfb7 A prečo by som mala byť s milencom? Písala som, že je to čisto mechanický a živočíšny sex, žiadne city, nič. Nemám dôvod byť s človekom, ku ktorému nič necítim, okrem vzrušenia a túžby po sexe. A to je málo na vzťah. S manželom som, lebo s ním byť chcem, on chce byť so mnou, máme 3 deti, máme všetko a ľúbime sa. Hoci je to paradox, lebo nevera a láska k sebe proste nejdu, ale to je s povolením môjho manžela. Dlho sme hľadali riešenie nášho problému, to nie je, že ja som poza jeho chrbát sexovala s niekým iným. On súhlasil s tým, že si milenca nájdem. A ak by on so mnou byť nechcel, nemusel by byť, mohol sa rozviesť, žiť si svoj život ale rozhodol sa pre túto možnosť, len aby som ostala.

anonym_d361bf
3. okt 2025
@anonym_1d45bb

@anonym_d361bf dufam, ze nespis s mojim, chodi do fitka 😂

@anonym_1d45bb 🤷‍♀️ nikdy nevieš 😬

anonym_1d45bb
3. okt 2025
@anonym_d361bf

@anonym_1d45bb 🤷‍♀️ nikdy nevieš 😬

@anonym_d361bf fu to by si mala problem,lebo by som ti ho hned nechala, dufam, ze nema 49 😂