icon

Riešenie frustrácie vo vzťahu: Potreba na milenku?

vampir00
29. sep 2024

Ahojte dievčatá, chcel by som sa zdôveriť a hádam si aj nechať poradiť - žijem sporiadaný život s manželkou, ktorú naozaj aj po 9 rokoch manželstva strašne milujem a máme spolu 2 deti. S manželkou si rozumieme hodnotovo, osobnostne, pri výchove detí a dokonca aj v sexe. Sme vnímaví jeden k druhému. Ale deti (7r a 5r) sú strašne naviazané na manželku a často s ňou spia v posteli - tým dosť trpí náš sexuálny život. Mne sa so všetkými v našej (hoci aj veľkej) posteli spí veľmi zle, mám ľahký spánok, deti spia na "hviezdicu" skoro vždy v noci kopu a často sa zobúdzam na úplnom okraji postele tesne pred spadnutím - nevyspím sa dobre. Často rezignujem a idem spať do detskej izby - ktorá je paradoxne prázdna. Vinu kladiem na manželku, že nevie rázne deti odrezať a zanechať ich v detskej. Na druhej strane mám potrebu na sex 1x denne, maximálne 1x za tri dni. Ale manželke stačí 1x za týždeň a častejší kontakt nepovažuje za dôležitý. Keď k tomu dôjde, tak je to super. Ale je to pre mňa málo, strašne tým trpím a som frustrovaný. Keď boli deti malé, tak som to chápal a snažil sa to nejako prečkať. Ale deti už malé nie sú a mňa to rozožiera vo vnútri. Mám šialené myšlienky a chcem/potrebujem sex. V poslednej dobe mám čierne myšlienky na iné ženy. Viem, že je to nesprávne, sám som z toho nesvoj, lebo máme vzťah založený na dôvere a určite to nechcem takto primitívne pohnojiť. Ale neviem si pomôcť ... tie myšlienky vychádzajú z môjho vnútra a aj keď mi moje rácio hovorí, že to nie je správne ... neviem si pomôcť. Je to čim ďalej tým neúnosnejšie. Naozaj nechcem aby to zle dopadlo a celý život by som si to vyčítal. Čo by ste poradili? Vzťahovú komunikáciu máme na dobrej úrovni - manželke o svojom nedostatku so sexom hovorím opakovane - ona už to ani nechce počúvať. Som bezradný.

dharmasanata
29. sep 2024

@vampir00 pozri deti môžu len toľko, koľko im dovolíte. My sme nikdy u našich nespavali, iba keď bol otec pracovne preč. Tu chýba poriadny rozhovor so ženou.. už prebehol? Či si ticho?

lentilka78
29. sep 2024

@weronika2 nehnevaj sa na mňa, ale podľa mňa aj tvoje deti sú už dosť veľké spinkať same
Ja si neviem predstaviť nechať muža spať v spálni a ja ísť k 4 a 6rocnym deťom do detskej izby.
Pre mňa nie je nič lepšie ako sa večer pritulit k mužovi v posteli, kľudne aj bez sexu a len tak zaspať spoločne.
S nami deti spia len keď sú choré, pre istotu, aj to už len sppradicky

vevebono
29. sep 2024

Plne ta chapem. Tak veľké deti by som v posteli nechcela. Ale či ti stojí milenka za tie roky v šťastnom manželstve?

dankanka
29. sep 2024

@lentilka78 mohla by som sa na takyto vztah zvysoka :D. To je ako zvierata. On ju berie iba ako nastroj na ukojenie svojich tuzob. A ked jej o tom denne hovori, necudujem sa, ze si tie deti do tej postele da. Toto by ani mna nebavilo

vevebono
29. sep 2024

Tiež nemám každý deň náladu, sú dni totálne na chuja. Ale napríklad aj keď mám muža doma malo, robi maximum pre domácnosť a rodinu. Postará sa okolo domu, doma, navarí, nakúpi, decká obriadi. A to je kľúč k tomu, že ja nie som frustrovana, strhaná. Čiže keď decká zaspia, sme tu jeden pre druhého.
Lebo nech tu píše kto chce, čo chce, aj žena to potrebuje
Čítam, že u vás logistika funguje, čo je super. Treba zamakať na tom, že keď o ôsmej zavelim spať, tak ľahnú do svojich postelí a zaspia bez hovadin. Ja som používala, keď boli chalani malý, že pssssst vonku chodí ujo s vrecom a zbiera deti co nechcú spať. Takže ležali a báli sa pohnúť. Hnusné, ale fungovalo to.

barborachors
29. sep 2024

@vampir00 Nie ste kompatibilni. Aj pred detmi bola taka? Razne to usekni ty a decká vyprac do ich izieb. To kde sme. Po stole si buchnut nevies, ale vajcia by si vyprazdnoval. Sa ani necudujem, že ta nechce, ked si taky mäkký. Zena chce poriadneho chlapa, samca, muza, co ma rešpekt. A ty si co? Ked si vlastne potomstvo nevies dat do richtungu. A ani vlastnú zenu nie. Ona aj podla mna sex chce, ale nie s tebou.

iv1rozali
29. sep 2024

No a skús sa zamyslieť nad tým....že keby si si našiel milenku, ako by to fungovalo. Nerob si ilúzie.... 99 percent mileniek ....ide do vzťahu s tým, že po čase chcú byť manželkami a prípadne mať aj deti....takže si ....sám odpovedz....kam by si sa s týmto riešením dostal...

anketkarka
29. sep 2024

@jozeffezoj tu ide o celkové Tvoje nastavenie k sexualite ženy. Áno, sú také ženy, ale ich percento v populácii je malé. Neodpovedal si, či vám to v tejto oblasti klape. Ja by som si tipla, že nie. A dôvod je Tvoje nastavenie k partnerke. Možno aj iný. Ale podľa Tvojich komentov aj tento.

jozeffezoj
29. sep 2024

@anketkarka nechám ta hádať viac krát. Co je podla teba nastavenie? Čiže ak som dnes popral, navaril, urobil poriadok, venoval sa malej, tak večer mam očakávať sex zákonite? Lebo podla niektorých komentárov by mala byt dnes oddychnuta a bez starosti tak ak mala zaspí o 21:00, vecer....
Ja tsa ta pýtam ci vám to funguje v posteli? Moz o ty si myslíš ze áno. A možno kebyže sa spýtam kolegov tvojho muža tak mi povedia niečo iné.
Tu ide hlavne o to, že on nevie znížiť nároky a ona sa nevie premôcť

top_manazerka
29. sep 2024

Deti musia, nekompromisne, spať vo vlastných posteliach. My sme na tom trvali a už od bábätka to máme takto nastavené.. a je to nielen kvôli sexu, ale aj kvôli komfortu spánku, vlastný priestor, súkromie, atd.

anketkarka
29. sep 2024

@vampir00 keď sa rozhodnete dať deti do detskej, tak by ste si mali za tým pevne stáť aj keď v noci pribehnú. Je dokázané, že deti si tým budujú sebavedomie, že dokážu spať samé. Sú to citovo odolnejší jedinci a v dnešnom svete sa im to veľmi zíde.
Keď máte taký pekný vzťah a s komunikáciou nie je žiadny problém, tak by si mal vedieť aj manželk stanovisko k vašemu partnerskému a sexuálnemu životu. A ona by mala vedieť o Tvojich potrebách. Z toho čo píšeš mi fakt pripadá len to, že sa upla na deti a partnerský život fláka. Možno nechápe mieru Tvojej intímnej potreby. Dá sa jej to aj citlivo povedať. A zaujímalo by ma čo by ju motivovalo k častejšej chuti.
Podarený film išiel teraz na joj cinema
https://www.csfd.sk/film/1114635-ako-spravit-ze...
Koľko ľudí, toľko chutí 😀

anketkarka
29. sep 2024

@jozeffezoj nastavenie k partnerskému sexu. Ja si vôbec nemyslím, že sex je o tom, čo doma urobíš či neurobíš, alebo ako je odychnutá. Pre každú ženu je motivácia iná. Je smutné, ak by človek nebol úprimný vo vzťahu a pri kolegoch by si vylial svoje ,,sračky". To je nefunkčný vzťah a ubližuje si tým len sám človek. Kolegovia mu ten vzťah nezlepšia, takže tú informáciu nepotrebujú a ten kto ju potrebuje si myslí, že je všetko ok.
On znížil nároky, lebo nemal na výber a čakal kým deti podrastú. A ona sa nemá prečo premáhať. Obaja musia zapracovať na tom, aby mala chuť častejšie. Premáhanie je cesta do pekla, ktorá fungovať dlhodobo nemôže. To by si mohol povedať, nech sa premôže aj on a nech nesníva o zlepšení.

tilly
29. sep 2024

7 a 5r sú už dosť veľké a rozumné deti. Keď im nastavíš hranice, pochopia.
Alebo keď už spia v tej posteli, ty aj žena viete odísť a rozdať si to v obývačke. Alebo aj počas dňa sa viete zamknúť v kúpeľni a dať si rychlovku, kým deti pozerajú vecernicek. Keď sa chce, dá sa

Keď si nájdeš milenku, prídeš o manželku, deti dostaneš na krk každý druhý týždeň, žena si nájde nového muža a ty budeš nešťastný

ibajaanikiny
29. sep 2024

@vampir00 ja ta uplne chapem,taketo velke deti maju spat vo svojej izbe a vy mate zdielat ako manzelia svoju spolocnu postel,bodka. A pokial pises,ze komunikacia u Vas nezlyhava,asi by som skusila raznejsi rozhovor,ze pokial vie o tom,ze aku mas potrebu a bavili ste sa o tom,ze preco nehlada riesenia a ignoruje to. Ona nie je len matka,je aj manzelka. Avsak,nepises ako fungujete,pravdepodobne pracuje aj ona,ako mate rozdelene ulohy?pomahate si navzajom?ma dovody padat kazdy vecer na “usta”? Lebo ak si nepomahate,moze byt,ze pada od unavy a vyhovuje jej,ze ma v posteli deti a nie teba. Mozno je problem hlbsi a chce to viac zmien

mikadooo
29. sep 2024

@vampir00 hmm. Komunikáciu máme za sebou - no, nemáte.... Treba hľadať kompromis, vy ste ho evidentne nenašli, takže komunikáciu NEMÁTE za sebou... Takže znovu to otvoriť a hľadať ten kompromis. To že jej je 1x týždenne akurát a tebe je to málo predsa nie je kompromis 🤷. Tak hľadajte spolu cestu. (Mňa ináč napadol šport, ideálne dve deti vziať so sebou 🤭🤭🤭, ale nepoznám podrobnejšie vašu rodinnú situáciu, ono môže aj byť, že ten sex manželku moc nebaví 🤷, druhá vec je, že naozaj deti sú už dosť veľké, tretia vec je, že možno jej to aj vyhovuje, že si ich drží pri sebe, kvôli tomu, aby ten sex nebol častejšie, atď., celé také zamotané... 🤷🤷🤷). Čiže netvrď, že komunikáciu máte za sebou, podľa mňa máte ešte mrte komunikácie pred sebou.

zuzanita1609
29. sep 2024

A možno tam už proste nie je chuť a túžba. Muži si želajú partnerky/manželky neustále tip top,sexi,ale je to aj na opačných stranách. Starať o seba by sa mali aj páni,nie len dámy. Nejeden muž v žene očakáva chodiacu multifunkčnú osobu povolanim matka, kuchárka, sekretárka, upratovačka,plánovačka, šoférka atď atď, plus sexuálna mašina. A niektorí sú toho dojmu,že keď on zarobí,sem tam vynesie kôš,či dá prať,viac už nemusí. A áno deti treba učiť spávať vo svojích postieľkach.

weronika2
29. sep 2024

@lentilka78 nehnevam sa, je mi celkom jedno co si o tom druhi myslia 😀..pisala som aj ze muz ma dost problemy so spankom a keby chodim v noci hore dole k detom tak by som ho rusila..on je s tym tiez uplne v pohode tak ziadny problem..on chodi aj trosku skorej spat ako ja, tak mojim prichodom bysom ho tiez lahko zobudila...

fantaghiro21
29. sep 2024

@jozeffezoj vieš aký je rozdiel medzi tebou a ženami , ktoré tu píšu?
Si strašne vztahovacny mysliac,že všetky ženy majú tip top manželstva.Tak ideme ich ponížiť a dehonestovat tým,že ty vsekto stíhaš,si najdokonalejši a stíhaš viac ako ony...Aspoň tak pôsobís, keď máš potrebu sa ospravedlňovat sám pred sebou,či urobiť vizuálne záznamy,čo robis,čo si spravil....
Ten,kto si myslí,že má bezproblémového manželstvo,nemá potrebu do ničoho investovať,tak sa nebude zapájať do diskusie,ako je táto.Lebo taký človek si ničím neprišiel,na ničom nemakal a nemá pocit,že treba vôbec na nejakom manželstve makať.....aspoň si myslíme,že je to tak z väčšej miery.
Tie ženy, ktoré tu píšu,možno prechádzajú alebo prešli krízou,možno chodia do manželskej poradne,možno k psychológovi si psychiatrovi,možno majú za sebou už nie jedno manželstvo... väčšina maka na svojom manželstve, partnerstve ,aby ho zachránili(mozno iné nemakaju a rezignuu)..Tie, ktoré sa poučili z chýb,či už svojich, vedia,kde sú tie úskalia, ktoré ničia vzťah....a preto tie otázky,rady,nie že by chceli príčiny zovšeobecňovať a zaskatulkovat ,akoby mali tip top manžestva.to robíš jediné ty...(Možno aj iné, neviem,ale tie komentáre,ktoré som stihla prečítať,mi nepopadali ako nejaké zaskatulkovanie,skôr pátranie po iných príčinách..
)

Ale mne sa zdá,že ten tvoj hnev nie je tak o tých iných ženách,ako o tej tvojej....
Spomen si ,čo si hneď prskal na ženy:
"Mne sa "paci" ako na začiatku vzťahu ženy nemajú problém mat sex hocikedy, hocikde, po práci aj po ťažkom dní,...."
Takze sa vlastne jedna o tvoju ženu.
Prečo jej dovolíš oddýchnuť si po nocnej,nechas jej dostatok odpočinku a spánku, a iné ženy nemajú nárok? Nie si tak frustrovaný zo svojho života,snaziac sa to kydnuť na iné,lebo tie sú horšie?

A čo sa týka mňa a mojich činnosti,keď ťa to tak zaujíma.
Moje pranie začalo v piatok , pokračovalo v sobotu.(3 várky denne)
Moje upratovanie začalo v piatok,s muzom sme si pomohli keď prišiel z roboty a dorobili zvyšok.
V piatok som sa 2 hod poučila ešte s dcérkou,aby sme toho nemali veľa na víkend...([Nachystala veci do školy,telesnú vyžehlila atď..)
V sobotu sme celý čas venovali zatepľovaniu základov, posledné úpravy Pur penou, nahodili fóliu,hádzali 7t strku a dali odvodňovacie rúru.
Popri 3 deťoch ,plus torta pre dcéru, nakoľko bude mať meniny.
V nedeľu väčšinou chodíme na výlet,ale keďže máme toho naozaj po včerajšku dosť,striedame sa popri 3 deťoch.raz jeden potiahne,raz druhý.dovarili sme obed,jedli,a uz len chystáme posledné úpravy na oslavu dcérky
Píšem ti, nakoľko som momentálne uspala 11m syna a ležím pri ňom..má obdobie,kedy nechce cez deň spat v postieľke . vybudovalo sa to počas toho,ako sme ho skúšali dávať na pár hodín do jasiel... takže vypínam čas tým,že buď študujem, vybavujem mail , hľadám nejaké oblečenie, darčeky cez eshop alebo.len tak vybehnem na mk a "strácam tu čas"...

Vecer ukladame spat deti staršie do 20,30 ,najmladší zaspí najneskôr o 21..ráno vstáva od 4,30 -6,30.kazdy deň vstáva v inom čase ale približne to rozpätie platí...
2-2,5 hod "žije " , niekedy uspávam hodinu ,niekedy položím a spi....vcera mal jednej z tých nestastnejsich dní a uspávala som ho 3 hod bez výsledku , zaspal až večer....
Denný spánok má od 30 minút az 45 minút , a potom zase 2-2,5 hod hore uspávanie,spánok 30-45 minút ....
V noci 2x -3x hore
Každý deň je iný,...
Podla vyjadrenia autora,jeho žena z veľkej časti sa venuje detom, škole,Kto sa s nimi hra? Číta knihy?
Môžem len zdieľať názor môjho muža,že starať sa o deti,striehnut, zabávať je fyzicky a mentálne horšie ako rúbať drevo či byt na 12hod šichte ....
Vyhorenie dosť zamáva s libidom.aj po celodennom venovanú sa deťom .tak možno partnerka autora je práve vyhorena a deti na ňu naviazane,keď otec sa až tak im nevenuje(asi)

A čo sa týka môjho intímneho života, nemáme ho nalinajkovany ,to sa ani neda. Nemáme sex ako nejaku zaslúhu,ak manžel mi da priestor na oddych...
všetko prisposobujeme okolnostiam,času, popri deťoch, práci práci okoll domu,prerabkaach,mojej škole,
2 týždňova frekvencia by bola otázka na nejaku krízumedzi nami ..
Nakolko som žena,ktorá má rada sex a tak isto aj môj partner.....
Spolu budeme 12,5 roka ....10 r manželia , výročie budeme mať v januári....i napriek vážnym krízam, bojujeme naďalej ale nie sme absolútne dokonalá dvojca a rodina
Viac ti už nemám čo k tomu dodať.

ema22270
29. sep 2024

Tak a rozprával si sa s manzelkou o tom? Vy mate asi ine sexualne preferencie. Jej to staci takto, tebe nie.

tundra
29. sep 2024

@fantaghiro21 fuu,to je na 🏅,taka dlha odpoved.
Respekt👍

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mama_
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
29. sep 2024

@1ryba 🙃

ema22270
29. sep 2024

@fantaghiro21 wau super odpoved si dala

jozeffezoj
29. sep 2024

@fantaghiro21 no vidíš, čiže nakoniec vlastne zistíme ze nič a nikto nemá dokonale manželstvo a nič sa nalinajkivat nedá. Tak vlastne aké hodnoty majú rady ktoré mu tu dáva hocikto? Žiadne.
Kým si on sám neuvedomi veci a ona tiež. A áno aj ja mam problém a nič dokonale nieje, tak netreba hneď múdrovat a prebijat nieci názor.
A keďže si sa narobila dosť a napriek tomu nemáš problém späť s vlastným mužom, tak to potom vsetko skopíruj jeho žene. A aj tým co si myslia opak v komentároch. Pretože ak ma žena pocit ze navarila, upratala a venovala sa deťom aj s manželom pripadne ze jej manžel pomohol a navaril tak hovoriť o tom ze jenunavena na sex je len obyčajná výhovorka. O ženách co tu píšu a majú problémy mi nepíš, každý tu ma nejaké problémy. A keď rádia podľa toho ako píšeš ze su po rozvode alebo rozvádzače sa alebo akonpsies ze chodia k psychológovi tak potom nemajú co radiť. Radšej. Cele to je o pochopeni. On nechápe ze by mal ubrať a ona ze ak bude unavená 40tnicka ktorá bude mať chuť na sex menej a menej tak to potom dopadne ako 48% manželstiev ktoré sa ročne rozvedu. A o tom to je.
Ja tu dokonalého zo seba nerobím. A nikdy ani nebudem. Ani výživové ani v posteli ani v robote ani nikde. Len vas ženy treba stále len chápať a rozumieť vám a keď chce aby mu ho chytila do ruky tak najprv musí asi upratovať 4 dní byt/dom aby ona mala tu energiu na 15 minút co mu bude treba. Ak nie aj menej. Čiže tak. Ja som sa v svojom živote orkjil dosť za posledné roky obzvlášť. A ver tomu ze som si vždy čas našiel aj na rodinu aj deti aj ženu aj sex. A nikdy som žene nepovedal ze sa mi nechce alebo ze som unavený alebo ma hlava boli alebo neviem co.
Všetko je o rovnováhe ale hlavne o chceni. Lenže premôcť sa je čím ďalej tým nepouzivanejsim slovom. Pred 50 rokmi prišiel muž domov z maštale, stiahol nohavice a akurát ho tak zaujímalo ci žena celý deň varila, prala, alebo co robila. A tu sú všetky aj naše babky aj mamy. Nehovorím ze to tak ma byt. Ale už keď tu žena má po 35tke tak jej tu pomaly treba psychológa aby mala chuť na sex.

jozeffezoj
29. sep 2024

@1ryba t o dokonalosti nevrav nič. Som tu preto lebonodpisujem ja som sa tej svojej možno dnes venoval viac než ty. Také dristy mam najradšej. Tu sú dokonale hlavne skoro všetky ženy co reaguju všade ako ty. Patenty na stastne zivoty

ankare
29. sep 2024

@vampir00 kúpte do detskej veľkú postel a choď tam deti uspavat Ty. Keď zaspia, presun sa k manželke do spalne a môžete ísť na to. Ak by aj niekto z nich v noci prišiel, už budete mať aj tak po šanteni.
Uspavat deti je náročné a nečudujem sa, že manželku počas toho vypne. Tak to rob Ty.
Možno si takto zvyknú na detskú izbu a keďže budú spať spolu, ako sú zvyknuti, budú pokojnejsi.
Ja sa Tvojej žene necudujem, chce si ich užiť, kým sú ešte malí. Tieto časy sa už nikdy nevrátia. O chvíľu už budú spať len s frajerkou/frajerom.
Buď na ňu trpezlivejsi a chapavejsi, určite to nerieš milenkou.
Držím palce!

kp7333
29. sep 2024

@ankare prepac, ale uspavat tak velke deti? ved to nie su babatka. v skolke ich kto uspava? Zhasnem, pustim rozpravku na pocuvanie a dovi.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
jozeffezoj
29. sep 2024

@karolinakr ktorý presne? Lebo tu v diskusii ja nevidím zatiaľ žiadneho čo to tak berie ako píšeš...
Tých komplexov a svetonázorov je na oboch stranách dosť.