icon

Robíte svojmu milému striptíz?

8. jún 2020

Holky robíte svojmu milému striptiz? 💜💜💜

maca1984
8. jún 2020

aj by som ti odpovedala,keby si sa nepytal-a ako anonym....

autor
8. jún 2020

@maca1984 aha. Nevedela som, ze je v tom velky rozdiel ak som sa dala ako anonym

maca1984
8. jún 2020

je...Lebo sa pytas celkom sukromnu info.Ty uvidis kto ti co odpoveda ale my nevieme komu piseme.

ajka0207
8. jún 2020

@maca1984 cely ten anonym by mali zrusit, fakt kazda druha tema anonym a my piseme sukromne info.

maca1984
8. jún 2020

@ajka0207 presne

teuflerin
8. jún 2020

milujem tieto zalozene diskusie s delikatnou otazkou, autor je anonym ale chce od ostatnych clenov aby odpovedali pod svojim nickom

0silvia0
8. jún 2020

Tak zacni anonym ty, ty pod ruskom anonymity mozes prezradit, nie? 🙄

klarik707
8. jún 2020

aj ja suhlasim s tym, ze ten anonym by mali zrusit! sa tu zaklada este viac takychto tem ako predtym a to je cista katastrofa!

petkaaa
8. jún 2020

A vás niekto núti, aby ste anonymom písali súkromné info? Veď ak to napíše anonym, tak nereagujem a už vôbec nezverejňujem súkromné, citlivé alebo intímne informácie. Bolo to vytvorené za tým účelom, keď sa chce nejaká užívateľka, ktorá je známa medzi ostatnými spýtať na vec, za ktorú sa možno hanbí, alebo možno má nejaký chúlostivý problém a nechce, aby všetci vedeli, že je to ona.
Ale ak niekto funkciu anonym zneužíva na takéto somariny, tak naozaj nevidím dôvod na odpisovanie a zverejňovanie takýto informácií.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
8. jún 2020

Presne! Točia sa tu neustále tie isté ,,múdre,, osoby,, ktoré hneď lustruju, či daná autorka už niečo založila a potom ju zhadzujú ako sa len dá. Ten anonym bol založený kôli kráčam, ktorých tu je zopár a tie Nicky už aj na spamät viem .. a čo má ešte zaráža, že je tu dosť takych, ktoré sa aj rýchlo ucia

daganov
8. jún 2020

@katarinka89 tak ja ti zase odpoviem, ze ked sa tu niekto v siestich diskusiach na tridsiatich stranach pyta na jednu vec, kopa zien jej venuje svoj cas, poskytuje rady, casto odborne, posiela linky a ona sa o rok, potom o dva znova pyta to iste a stale robi tie iste chyby, tak skoda drat klavesnicu

daganov
8. jún 2020

@nikolka1986 nevytahujeme za ucelom sikanovania, ale preto, lebo autorka zamerne neuvedie vsetky skutocnosti a potom aj tie odpovede su k nicomu. Lebo ta diskusia nesluzi len jej autorke, ale cita ju kopa inych zien s rovnakym problemom.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzkaz91
8. jún 2020

Nerobím.Zo mňa št*tak nebude 🙃

daganov
8. jún 2020

@nikolka1986 tak ked sa niekto nudi, s tym neurobime nic. Ci uz z nudy zaklada nezmyselne temy, alebo z nudy pozera kto co kedy napisal. Moznost pisat ako anonym bohuzial v tomto case zakladaju aj decka, ktore sa nudia, tiez s tym vela nenarobime

0silvia0
8. jún 2020

@daganov suhlasim, ak niektoru otlka chlap, pyta radu a 10 zien jej venuje svoj cas a energiu a napise jej rady, prida linky na organizacie, doda dusevnu oporu a pytajuca sa ani nepodakuje, neda vediet co a ako a o dva roky napise ten isty problem este viac otlcena, zbita, tak akoze naco ma kto znova plytvat energiou a este raz vsetko pisat?

viestta
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
8. jún 2020

Nie,nestrapnujem sa.

leuchtturm
8. jún 2020

pre anonyma: a nie je to jedno, co robia ini? Sa zariadte podla seba a hotovo.

evica01
8. jún 2020

Tieto odpovede predsa nikdy nebudu sukromne ked su verejne na webe. Je uplne jedno kto sa pyta 😁

daganov
9. jún 2020

@katarinka89 keby som sa riadila v téme Moje manželstvo ide dolu vodou, do ktorej si aj ty prispela, tým, čo napísala autorka v úvodnom príspevku, tak by bola moja odpoveď úplne iná. Ale pamätám si ju z iných diskusií, preto som tam link aj na jednu dala a myslím, že skutočne nemalo zmysel písať ďalej a rozoberať to na ďalších 15 stranách.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
10. jún 2020

@daganov nepatrí to síce k tejto téme, no stručne sa k tvojmu komentáru vyjadrím: ja ju tiex podľa Nicku poznám, preto ten komentár ale nemala som potrebu kopírovať jej témy.

sandrika1986
10. jún 2020

Preco ta to zaujima..?
Najprv ty povedz...pochval sa nam 😀

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená