"Romantický" manžel - je to len obdobie?
Ahojte baby...
Pojdem rovnou k věci, od doby čo som porodila sme mali s manželom sex len párkrát. (vobec sa mě nechce, nemám chuť ani náladu) už tomu trvá 16 měsacov...
No manžel si myslí, že keď večer zamnou dojde a opyta sa "dame sex?" a urazý sa z mojej odpovědě odejde spát... celý den pomalu nepromluví žádné milé slovo jen čučí do telefonu a hrá hry, nepomazlí ani nepolíbí. (povětšině dojde z práce otrávený, zničený... je mrzutý na malou s tím že si chce odpočinout a spát - to stejná i o víkendu keď nepracuje...)
Když si sním snažím promluvit, že chci aby mě trošku dobýval... pčinesl semtam květ... možná bych kněmu byla přítulnější... No on sa ohradí tím, že před malou jsem nic takého nepotřebovala... (jenže on předtím taky takový nebyl alá romeo "dame sex?")
A vážně sa mi nechce dávat len tak na požádání keď nechcem...
Myslíte, že to je len období alebo to tak už bude stále?
Mali ste par x sex za poslednych 16 mesiacov.....a co si robila tych 16 mesiacov. Ja ta chapem, sama mam 3 deti, tiez sa mi obcas nechce, ale....aj o tom je vztah, atmosferu mozes navodit aj ty....nie ze sa ta on opyta, ze dame sex a ty raz za par mesiacov das....to nic nezmeni...myslim atmosferu chcenia, zvadzania....
Ak by si tu napisala, ze tvoj partner od teba vyzaduje sex spôsobom, ze dame sex? Odsudila by ho tu kazda....ale ty s nim poriadne nespavas a cakas kvety...maznanie...
Mozes to nechat tak a cakat, ze sa to zmeni....nezmeni. Skôr tie kvety zacne nosit inej...
Ak ti ten vztah za nieco stoji, zacni od seba. Sama vies, co ma na tebe rad....ale na to treba prekrocit svoju hrdost a nehladat na nom chyby, aj ked ich ma... lebo po skoro 1,5 roku to bude poriadne tazke
@petra9517 aj ja som ju čítala a všetkým manželstvám vrelo odporúčam!!! Môj muž už tiež nieje romantik, ale približuje sa k tomu, keď je sex pravideľne, ked ho máme málo, tak je chladný, nevrlý.... ani pusa, objatie už ani nehovorím, tak vtedy zapnem kontrolku a púšťam sa do romantikyyyy ja. Nemôžme len očakávať, treba nájsť, čo napĺňa jeho srdce láskou... pestovanie lásky v manželstve nieje brnkačka, je to o každodennej snahe oboch strán, inak to stroskotá.... ale niekedy musíme my ženy to ich šťastíčko najprv dobiť, aby ho oni mohli posunúť smerom k nám... držím všetkým i sebe palce v pestovaní lásky❤️
@taskataska veľmi rozumne píšeš, do tej predohry patrí aj jeho správanie po celý čas. Veď keď spolu začínali, keď sa nevedeli nabažiť jeden druhého, asi to sotva bolo tak, že si ju on vôbec nevšímal a keď potreboval, tak ju použil.
nuž, asi ma ukameňujete, ale ja autorku chápem. Je si vedomá svojej hodnoty, prečo by sa mala premáhať po otázke "dáme sex?" Nežijeme v stredoveku, aby bola povoľná, lebo muž potrebuje sex. Ak ho chce, musí sa posnažiť inak, než takouto hlúpou otázkou. Zrejme sa v tomto vzťahu nakopili vzťahové problémy, ale iba sex to isto nevyrieši.

Nezmení, ja som to vydržala 10 rokov, z toho 7 rokov bez bozku, bez dotyku , bez milovania a dosť. Kričala som, prosila aj plakala nič nepomohlo, až keď už konečne pochopil ze myslim koniec vážne sa začal snažiť, ale uz bolo neskoro, moje srdce uz bolo voči nemu prázdne. Psychológ kvôli deťom odporúča vydržať z rozchodom aspoň do veku deti 6 rokov, moje majú 9 , zvládajú to úplne v pohode a konečne s novým priateľom aj vidia ako ma vyzerať zdravý vzťah medzi mužom a ženou ( myslim ako pusa, držať sa za ruku, byt ku sebe milý.....)
Držím palce ale v zázrak nedufaj.