icon

"Romantický" manžel - je to len obdobie?

10. jún 2021

Ahojte baby...
Pojdem rovnou k věci, od doby čo som porodila sme mali s manželom sex len párkrát. (vobec sa mě nechce, nemám chuť ani náladu) už tomu trvá 16 měsacov...
No manžel si myslí, že keď večer zamnou dojde a opyta sa "dame sex?" a urazý sa z mojej odpovědě odejde spát... celý den pomalu nepromluví žádné milé slovo jen čučí do telefonu a hrá hry, nepomazlí ani nepolíbí. (povětšině dojde z práce otrávený, zničený... je mrzutý na malou s tím že si chce odpočinout a spát - to stejná i o víkendu keď nepracuje...)
Když si sním snažím promluvit, že chci aby mě trošku dobýval... pčinesl semtam květ... možná bych kněmu byla přítulnější... No on sa ohradí tím, že před malou jsem nic takého nepotřebovala... (jenže on předtím taky takový nebyl alá romeo "dame sex?")
A vážně sa mi nechce dávat len tak na požádání keď nechcem...
Myslíte, že to je len období alebo to tak už bude stále?

Strana
z2
deti95060810
10. jún 2021

no asi stále... líbanky už prešli.
ale však tiež sa sem - tam premôž a dopraj mm sexu lebo po čase si to môže rozmyslieť a budeš mať problém...😉

777januska777
10. jún 2021

Myslím si, ze on to s tebou vzdal. A pri slovách možno by som k nemu potom bola pritulnejsia mu ta snaha o to ani nestojí, lebo je tam len to možno. A áno bude to tak vždy až kým jeden z vás sa trosku nepokori a neurobí prvý krok. Ten by si mohla urobiť aj ty a dat mu sex a on po sexe zas bude pritulnejsi k tebe. Ked ty nenapĺňas jeho potreby, tak sa nečuduj ze on nebude napĺňať tvoje potreby.

masinka
10. jún 2021

no najprv "dajte" a potom s nim skus o tom pokecat....a bud sa to z jeho strany zlepsi, alebo aj nie... ale ked ho ty odbijes, on sa ofuci, tak to 100% k nejakemu zlepseniu nepovedie

autor
10. jún 2021

no párkrát som sa překonala... a jeho choování je stále také isté. Nehodlám sa překonávat do něčeho co sa mě nechce keď to nemá žádný výsledek...
Akorat mám pocit že se mi víc tím sprotivuje.

unicornlady
10. jún 2021

Ako sorry, ale už tá jeho otázka "dáme sex" je strašne asexuálna až budiaca automaticky znechutenie.
A ak inokedy ani pusu nedá, ani nič.
Veď skôr tou pusou má začať, objatím a možno z toho aj ten sex bude (možno nie vždy, ale ako začiatok a možno aj masáž k tomu, to navnadí na viac.)

livka283
10. jún 2021

Jaj viem o čom točíš, náš malý má 5mes., a teraz po pôrode ma len strčí do rebra, to mám pochopiť, že chce a žiadna pusa nič, takže tvoj s otázkou dáme sex je ešte pre mňa vrchol romantizmu. Nemáš nejaké kilo navyše? Môj sa raz preriekol, že keď naspäť schudnem bude to iné :/

szdan
10. jún 2021

@livka283 to vážne myslíš? Fuu😔

lindous
10. jún 2021

No teda ja chcem mať sex so svojím partnerom preto, lebo ma priťahuje, lebo mám chuť, nie preto aby z toho bol nejaký výsledok a kvety, takže asi by som okrem iného riešila aj to, prečo sa musím k sexu premáhať ... a tiež by som spravila prvý krok asi ja, po 16 mesiacoch sa mu nečudujem, že už sa ani nesnaží ... nehovorím, že ten prvý krok má byť "premáhanie sa" a sex, ale napríklad skús navodiť tú romantickú atmosféru ty ... neviem či máš možnosť dať niekomu postrážiť dieťa a vybehnúť na rande, len vy dvaja, znova oživiť tú iskru ... alebo skúšala si sa k nemu len-tak pritúliť ty, že ako reagoval ?

petra9517
10. jún 2021

Baby. Ja odporúčam všetkým knihu 5 jazykov lásky. Gary Chapmen. Tam nájdete triezvy návod ako na nich.... Všetkým vám veľa šťastia ❤️

livka283
10. jún 2021

@szdan časom zvykne človek, ale keď čítam takéto diskusie, začína mi byť ťažko, to sa snažím byť aktívna, celý deň milá, príjemná a nič nepomáha v tomto smere

poopsie
10. jún 2021

Podľa mňa nieje tak problém v ňom, ako v tebe... Riešila by som problém tvojho libida... Prečo nemáš chuť na sex? Orgazmus... Veď to je pre telo veľké plus... Vyplavuju sa pri tom všelijaké hormóny... Možno máš depku z toho stereotypu 🤷‍♀️

manqua
10. jún 2021

Mozno by bolo fajn aby aj ty si sa naladila na to aby ste sa pomilovali, skus urobit atmosferu ktora by tebe vyhovovala a dozaista ho prejde aj ta jeho blba otazka 🙂

zuzanapjat
10. jún 2021

inými slovami nemáš na to chuť, ale snažíš sa to hodiť na neho, že je to tým, lebo nie je predohra. A keby zas bola dlhá predohra tak by si bola nastavená na sex? No neviem, či by ti to nevadilo ešte viac.... proste sa okolo toho krútiš, ale vina nie je zrejme v ňom. Keď ti to nevadilo pred dieťaťom, že neboli okolo toho predohry a šaškovanie, tak asi bude problém v tebe. Potrebuješ sa znova nájsť, nejaký ten svoj rytmus. Zrejme si vyčerpaná, flustrovaná, znechutená z celého bytia a žitia tak, ako je to nastavené teraz. Preto nebude chuť ani keby sa plazil.

slovakboy
10. jún 2021

Myslím že obaja máte komunikačný problém. Vymizli medzi vami nežnosti. Tam treba začať.

elizabet173
10. jún 2021

@petra9517 ak muž začína intímne chvíle otázkou - dáme sex? a okrem toho ju má po celý čas na háku, tak pomôže jedine oplieskať mu tú knihu o hlavu, inak nič

poopsie
10. jún 2021

@elizabet173 ja neviem ale ja mam naň prirodzene chuť.. A potom idem a vyriešim to s manželom.... Ja by som povedala, že tam pri tej chuti je problém... Lebo niekedy ani ja nemám chuť, keď muž dobiedza... Ale to sa dá za 7 rokov zrátať na rukách

zuvelyn
10. jún 2021

To ma pobavilo, ja som ako tvoj muž "dieťa spí,pod sexovať", alebo len "sex?" 😅 Muz zase ide rovno na vec. Ale hej chápem na každého platí niečo iné, mna by zase nenastartovalo žiadne romantické mlaskanie do uška 🙂 nuž máte dieťa,na vzťahu musíte pracovať obaja, ty akym spôsobom (ak vôbec) iniciujes spoločné chvíle bez dieťaťa?

elizabet173
10. jún 2021

@poopsie keby mi dal partner takúto otázku a celé dni mi nedal pusu, neobjal ma, moja chuť na neho by klesala závratnou rýchlosťou. Chápem, že nie každý má rád sviečky a rozsypané lupene ruží, ani ja to nemusím, ale otázka Dáme sex? na mňa pôsobí ako studená sprcha.

poopsie
10. jún 2021

@elizabet173 keby ma manžel neobjal... Objala by som ho ja... To je vzťah... Jasne, že keď ani jeden nemá chuť.. On ju má objímať aby sa odsťahovala? Keď ona nikdy nemá chuť 🤔... A ty by si ho už mlátila knihou 👏

elizabet173
10. jún 2021

@poopsie ako vieš, či to už neurobila? Píše tu v inej diskusii žena, ktorá muža pohladí, objíma, ale odozva nulová. Autorka píše, že je mrzutý, otrávený, čumí do mobilu. Myslím, že jemu ide iba o sex, ak by ho objala, pochopil by to, ako jasný signál, objal by aj on ju a šup na ňu a potom zase ignorácia. Ťažko povedať, či nechuť na sex autorky témy je príčinou alebo dôsledkom.

ajush5
12. jún 2021

Hľadať vinníka je nezmysel. Na vzťah ste dvaja. Ty sa musíš premáhať, no od neho očakávaš viac. Chceš brať no nechceš dávať. Vzťah je proces, nie jednorazová záležitosť. Ak to chceš zmeniť, začni od seba procesom, nie jednorázovým prekonaním sa. A tým nemyslim, že ho máš obskakovať a obšťastňovať. Staraj sa o seba, buď krásna, cit sa sebavedomo, uspokojuj sa sama, vyvolavaj v sebe pocit že si stále žena. Byt matkou nie je koniec sveta, nezabúdaj na seba.

nominativ
12. jún 2021

Môj je bez toho tiež mrzuty, otrávený a podobne a dosť často mi s tým lezie na nervy. Lenže beriem to tak (ale to mu nepoviem) že je to jeho základná potreba, ako potrebuje jesť, tak aj sex.

Keď ho má a nevyzeram pri tom otrávene a mrzuto zas ja, ale napr sa trochu nahodím, zahrám pre zábavu nieco typu "dobrý deň, kde máte manželku, pane? Uspava deti?" a pod.. tak mi robí raňajky, nosí kávy, chystá jedlo, 100x denne vraví, aká som úžasná, dokonalá, skvelá a urobí 5x vyše roboty než ja.

Takže z toho mi veľmi jednoduchá rovnica vychádza. 😄

petrofka
12. jún 2021

mozno on tu svoju náklonnosť vyjadruje prave sexom lebo inak sa k vam priblizit nevie. Tak mozno nejake erotické prádlo by mohol brat ako aktivitu z tvojej strany a nabuduce zas on donesie kvetinu.

ouwecka
12. jún 2021

To ja tak zvadzam manzela iba sa ho opytam a ideme 🤣🤣 keby mal romanticke reci asi ho zabijem,no kazda sme ina každopádne mu to povedz, co chces a co ta navnadi,sex je vo vzťahu zaklad

nurielka
Autor odpoveď zmazal
elizita
12. jún 2021

Ktory muz nie je mrzuty ked nema dost sexu? 😀

autor
12. jún 2021

Takže to, že dojde z práce znecucenej unavenej a zbytek dne čučí do telefona za to si můžem sama?
Dle vašich reakci...
Neviem keď žena řekne ne tak je to NE ne?
Čo som čítala tak keď žena řekne ne a muž to ignoruje a jde si dál svoje dá se to brát jako znásilnění i když je to manžel... (jen tak pro zajímavost 🙊 )

ajush5
12. jún 2021

Jasné, že si za to môžeš sama. A podľa poslednej reakcie si ani nič iné nezaslužiš.

poopsie
12. jún 2021

Tak vieš záleží aj od toho ako chlapa zapájaš o starostlivosť o dieťa od prvého dňa, nemôžeš čakať zázraky.. Ak ti teda vadí, že v ničom ti nepomaha to už je iná téma... Môj muž prebaloval od prvého dňa, doslova.. Bol so mnou v nemocnici.. Kúpal len on.. Mne moj muž veľmi pomáhal...

asenet
12. jún 2021

Gary Chapman je veľmi fajn, ale na to, čo si opísala, je ako stvorená kniha Sex začína v kuchyni (Kevin Leman). Tam je vysvetlené všetko. Zrozumiteľne, fundovane a pritom vtipne ;)

Strana
z2