icon

Rozchod po 20 rokoch: Úľava alebo ťažké rozhodnutie?

23. jún 2024

Dnes som konecne oznamila muzovy ze je koniec.Podla vas je normalne aby vypil kazdy vecer 4 velke capovane a 4 velke vodky s kolou a rano mu nic neni a fici dalaj.Ked je pripity chce sex samoska jemu sa nedari vtedy a mne sa uplne znechutilo.Ked je pripity hulaka,opluva ma atd.aj 14 rocna dcera vidi ze to nikam nespeje.Dnes dom dala bodku za vsetkym...povedal ze chce prestat len nech ma ziska....aaale ze dnes sa ozere posledny krat s kamaratom lebo kamarat odchadza do zahran.ale ze od zajtra uz prestane(to pocuvam roky) a tak som sa rozhosla ze koniec....tak sa mi ulavilo

Strana
z2
petra92
25. jún 2024

Držím palce aby si to dotiahla do uspesneho konca,resp. noveho začiatku 🙏prosim ťa, hlavne sa k nemu nevracaj,nech sa aj na mihalice postaví.

victoriab
25. jún 2024

@petra92 ale mozno opakujetw ine vzorce, ktore ste videli a zazili, netvrdim, ze musite pit. Nedavno nejaky psycholog vravel, ze najviac roboty je vzdy s tymi, ktori pridu na terapiu a povedia, ze nemaju problem a mali super detstvo. Kazdy si nieco z detstva odnasame, co nas ovpkyvnuje. Mam kamosku - mala otca alkoholika, bil ich mamu, des. Dnes ma muza, ktory nepije - takze jej tuzba bola splnena, avsak je tam bé - chova sa k nej ako k handre, su uplne odlisni, ma ju len za chuderu a uz 20 rokov je v tomto manzelstve, kde ked sla s9 mnou na pohar vina a on jej volal, kde je, ona v panike rozmyslala, co mu povie, pretoze mala predsa byt doma a upratovat. Tesim sa, ze ziadne traumy nemate, v tichosti zavidim 🙂

petra92
25. jún 2024

@victoriab tak to ja rozhodne nemam problem povedat,ze nase detstvo bolo na grc,nevravim,zehocikomu len tak na pockanie rozprávam "zivotny pribeh"ale vobec nemam pocit,zeby to na nas zanechalo stopy.Ved uprimne kto by chcel byt vo vztahu s niekym kto by ho otlkal,pil,psychicky,fyzicky týral?Nikto.Na to som si dala sakra záležať pri vybere partnera. A viem,že pri akomkoľvek náznaku nejakej zmeny by som nevahala a spakovala deti a seba a dovidenia. Ako deti sme prosili mamu nech otca posle preč kym ju nezabije,ale vyriesilo sa to samo ,ked zomreli,mala som 15r a namiesto smútku sa mi uľavilo. To jedine ma na tom celom zrejme trápi/lo.Tak by to nemalo byť. Kazdy ma nejaku vnútornú silu, aj mne bolo vela x povedané, že som "kus ľadu " ,ale nie,je to proste ochrana aby ma len tak lahko nieco nezlozilo.

autor
26. jún 2024

Nie nevrstim sa...nebudem predsa niekde kde laska uz neni.A moja dcerka tiez chce nech som stastna

autor
8. júl 2024

Babenky viete aky klud prezivam od kedy som od muza odisla 🙂

Strana
z2