icon

Rozchod po 20 rokoch: Úľava alebo ťažké rozhodnutie?

23. jún 2024

Dnes som konecne oznamila muzovy ze je koniec.Podla vas je normalne aby vypil kazdy vecer 4 velke capovane a 4 velke vodky s kolou a rano mu nic neni a fici dalaj.Ked je pripity chce sex samoska jemu sa nedari vtedy a mne sa uplne znechutilo.Ked je pripity hulaka,opluva ma atd.aj 14 rocna dcera vidi ze to nikam nespeje.Dnes dom dala bodku za vsetkym...povedal ze chce prestat len nech ma ziska....aaale ze dnes sa ozere posledny krat s kamaratom lebo kamarat odchadza do zahran.ale ze od zajtra uz prestane(to pocuvam roky) a tak som sa rozhosla ze koniec....tak sa mi ulavilo

Strana
z2
pribinak
23. jún 2024

Držím palce

alzbeta311
23. jún 2024

👌👍 veľa sil , drzim palce

autor
23. jún 2024

Dakujem😊necakal to alemne sa uavilo.Odisiel 11 do obeda a este staleho niet...co vam poviem...cele zleee....premna zamna ne uz zivot nicit nikto nebude.

enmery
23. jún 2024

Fúha, neskoro, ale predsa...on si možno myslí, že len blafuješ. A taký alkoholik si vždy nájde dôvod, prečo začne až od zajtra. Sú len 2 scenáre. Úplne s tým sekne alebo do toho spadne ešte viac!Nič medzitým. No Tebe to už môže byť jedno. Držím prsty!Si silná žena.

autor
23. jún 2024

@enmery oooo on uz spadol....vies kolko razy som pocula ze,dnes posledny krat a zajtra nic.Uz ked dcera ho nevie vystat.Nech si robi co chce...ale bezomna.Mam 39 a zivota este vela

enmery
23. jún 2024

Tak to si mladá ženská ešte!Vieš čo, jemu to dôjde, kde ostane úplne sám a bude chlastať ešte viac. Čím Ti vlastne iba potvrdí, čo je v jeho živote na prvom mieste-chlast. Neostanú mu ani tí kamoši. Tebe prajem z celého srdce nech si šťastná a milovaná! Zaslúžiš si to za všetky tie roky.

oli18
23. jún 2024

Dobre robis, si mlada, este stretnes dobreho muza. Drzim pslce 🍀

alickapusinka
23. jún 2024

Držím palce a gratulujem že si sa odhodlala odísť od alkoholika aj s dcérou bude vám lepšie samým bez neho. Si mlada baba ešte zažiješ lepši život. Vyser sa na neho nie ON neprestane nikdy .Never sama si sa presvedčila že je to o ničom roky sľubuje čosi podľa mňa na proti alkoholické liečenie nepôjde. Ale to TY už určite vieš držím TI palce že si to dokázala. Aj ked po 20 rokoch ale vždy lepšie ako by si ho trpela dalšie roky.

jaass
23. jún 2024

Autorka tlieskam. Tiež by som takto nedokazala žiť. Mame predsa len jeden život. A treba ho žiť pozitívne a nie takto 😞

kvetka404
23. jún 2024

Držím palce na ceste k lepšiemu životu a vzťahu pre teba. A posielam veľa síl🤞

lindusss2016
23. jún 2024

Drzim ti palce, ja som ored rokom urobila podobne rozhodnutie, sice "len" po 10 rokoch, ale situacia u nas bola velmi podobna. Budes stastnejsia, uvidis 🙂

anjelicek26
23. jún 2024

Koniec vzdy znamena novy zaciatok. Moze to byt uz len lepsie, zivot pred tebou... drzim palce.

luccija
23. jún 2024

Vyborne rozhodnutie dúfam, že ťa neobalamuti.Zasluzite si krajší zivot

victoriab
23. jún 2024

Len skoda, ze je tam dieta, ktore si (okrem teba) bude tuto traumu niest do dospelosti a platit terapeuta. Kiezby takychto osudov bolo menej...

vladkokotny
Odpoveď bola odstránená
lily246
24. jún 2024

Dúfam, že to myslíš vážne, pôjdeš za právnikom a vyplníš žiadosť o rozvod. Lebo zatiaľ píšeš iba to, že si mu povedala o konci manželstva. Mnohé ženy sa nechajú 100x ukecať alkoholikom, zostanú aj s deťmi až kým nevyrastú, zničia im detstvo a narobia traumy na celý život. Držím palce, aby si to naozaj dotiahla do konca.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
24. jún 2024

@victoriab akych osudov? Ze Matka naberie odvahu, ze ukaze dietatu, ze takto nevyzera zdravy vztah? Moj otec bol alkoholik, ver mi, ze by to bolo jednoduchsie, keby sme zili bez neho

victoriab
24. jún 2024

@sheila121 vsak on chlasta, pluje na nu - je to jej uvodny prispevok. A terapeuta budu potrebovat obe, to je proste tak, niektore sra.ky su hlboke a musi nam z nich niekto pomoct, aby sme do nich uz nespadli

victoriab
24. jún 2024

@stanislavicenka ved ja absolutne suhlasim, moj prisepevok bol o tom, ze je smutne, ze 14 rokov sa na to dieta, zial, muselo pozerat. Mna prosgr mrzi, ze zeny musia velakrat tolko trpiet a tie rozhodnutia neprichadzaju lahko.

kristina_1
24. jún 2024

Ahoj, aj ja som sa rozisla sice po 5 rokoch ale tiez z rozumu ak chces napis spravu mozme pokecat.

autor
24. jún 2024

Dnes sme sa rozpravali,aon povedal ze uz nebude pit ze zacane normalne robit a je mu luto aj plakal no ja som mu povedala ze ja mozem uz iba priqtelstvo dat.Cita su fuc a urcite ani cas ani premena vomne city nedokazu zmenit.Ja chcem zit.A dakujem vsetkym za podporu🙂🙂🙂 padol mi balvan zo srdca

aurora33
24. jún 2024

Autorka, si veľmi silná žena. Drzim ti palce, nech si v živote už len šťastná ♥️

autor
25. jún 2024

Dnes celi den vylevy ze on sa zmeni,ze sa odbachce bezomna,ze on sa prepije ked odidem atd.Najhorsie na tom je to ze som spoznala muza,je to nas kamarat,poznam ho dlho a dokym moj muz chlastaval tak tento kamarat stal pri mne.Pred 2 tyzdnami ma operovali este aj vtedy ma doviezol s kamaratom a mal opicu Den pred operaciou som sa tak bala, a kto ma podrzal,ten kamarat....moj muz bol namol.No a dnes mu vravim ho uz nelubim a ze mam city k inemu a aj on kumne,aj ked sama este neviem co chcem.Zasa ohen na streche....cize to co teraz mam sa akoze zlutovat a ostat snim ze udsjne sa zmeni a byt nestastna alebo odist a nepozerat na jeho slzy a byt stastna.

lindusss2016
25. jún 2024

Ale prosim ta, len mu nenalet. Aj keby sa zmenil (nezmeni), tak uz by sa nezmenili tvoje city k nrmu. To s nim chces akoze zostat z lutosti? Neboj sa, on sa neodbachne, ani si nijak neublizi. Moj ex mi ukazoval lano cez okno, ze sa ide na nom obesit. Milionkrat mi pisal sms, ze ak sa nevratim, uz sa naozaj zabije a stale nic 🤷 ani tvoj si nic nespravi, len si stoj za svojim rozhodnutim

enmery
25. jún 2024

Veď mu povedz, nech sa prepije🙂Je to jeho jediná láska. Nechce sa liečiť. Jeho rozhodnutie. Že sa odbachne namiesto liečenia?Jeho rozhodnutie. Choď preč. ZA NIČ Z TOHO NIE SI ZODPOVEDNÁ TY. To si treba uvedomiť.

enmery
25. jún 2024

Prepáč.ale tie slzy sú len kvôli nemu, nie Tebe. Pretože on bude musieť platiť jedlo, bývanie, neostane na chlast. Plače nad sebou nie nad tým, źe ty odchádzaš. Toto chceš urobiť dcére?Veď už Ti dala najavo, ako to berie. Ak ostaneš, si hlúpa. Ok, ak bude tri roky čistý, verila by som, že tie slzy sú úprimné. ZOHĽADŇUJ SKUTY ČLOVEKA A NIE JEHO SLOVÁ!

autor
25. jún 2024

Oooooo nie NEOSTAVAM

autor
25. jún 2024

Ved nam ani s...x neklapal...fzrt ozraty ani erekciu nevie mat ale sapat sa vedel.po mne aj 2 hodiny...och az mi je zle kef si spomeniem.A ten chalan ten ma len pobozkala sa mi kolena podlomili.To je tak co stratis v zlom manzelstve najdes v inom

petra92
25. jún 2024

@victoriab aky terapeut?15 tokov som zila s rodicmi alkoholikmi,bitky na dennom poriadku a ziadneho terapeuta nepotrebujem,ani ja ani moji súrodenci nemame ziadne traumy. Vsetci mame normálne zivoty,vlastne rodiny.Co nam taketo detstvo dalo do zivota?To,ze vieme co nikdy nedovolime svojim partnerom a ze nikdy nedopadneme tak ako nasi rodicia,aby sme svojim detom nerobili to co oni nám. Nikto z nas neopakuje ich chyby,nepijeme...

Strana
z2