Rozdiel v sexe
Dnes som sa zamýšľala, ze sa mi už viac krát stalo, ze je sex lepší s manuálne pracujúcimi mužmi, napríklad taký automechanik. Ti muži robili všetko spontánne, jednoduché a príjemne. Potom taký inžinier napríklad všetko také neohrabane, fake kamasutra, asi nad tým veľmi premýšľal, až sa vytratila ta spotannost a iskra zo zážitku. Nebudem ich menovať všetkých, ale mohla by som v tomto duchu dať aj viac prikladov. Všimli ste si niektorá to iste? PS. Nie som uchyl
no to mas naozaj pestry zastup ex sexualnych partnerov,ked si mozes dovolit hodnotit - nezavidim
Neviem, po 20+ rokoch sexuálneho života sa už našla istá vzorka 😀 boli zaujímavejšie aj nudnejsie časy počas tých rokov
Posledná veta hovorí za všetko. PS: nie som úchyl 🤔😀 naozaj?
@walentina7 nezamestnaný nie je typ človeka, to je iba dočasný stav. A teda permanentne nezamestnaného so nikoho nespoznala
@walentina7 alebo naopak, ved ma cely den cas trenovat... 😀
A ja som sa tak práve zamyslela, že som vlastne nikdy nemala manuálne pracujúceho partnera 😂 ale na môjho inžiniera sa nemôžem sťažovať....
@lindous študentské časy, Erazmus, južná Európa, človek spozná ľudí aj mimo svojej bubliny. Teraz po milión rokoch som spoznala znovu takého a zas sa mi to raz potvrdilo
@maranta_leuconeura ja čo si pamätám hľadať prácu vždy stalo viac energie než pracovať 😂
Iné faktory sú rozhodujuce...skôr sa domnievam, že to si takto sama v sebe skatulkujes a vyhodnocujes...no, nemyslím, že ideš na to správne 🙂
My sme sa zas nedávno s babami bavili, že ti najskúsenejší, čo mali veľa partneriek, stoja za 💩. Ovládajú kadejaké techniky, ale nie je to milovanie. Najlepší sú muži, čo mali pár dlhoročných partneriek.
Ja som študentské časy aj stáže prežila ako zadaná, takže toto ma obišlo... možno to bude tými južanskými typmi teda 😂 ale teda myslím, že v jednej aj druhej kategórií budú skvelí, priemerní aj zlí milenci, v akom zastúpení si netrúfam povedať, ale áno je možné, že pri mentálne vyťažených prepracovaných ľuďoch je častejšie, že im v hlave na pozadí beží stále niečo iné a nevedia sa tak uvoľniť, ale ja by som to nezovšeobecňovala a nehádzala do jedného vreca
@grof_monte_christo na tom môže niečo byt, ano
@lindous to je jasne, že výnimky sa nájdu v oboch skupinách alebo to môže byt aj náhoda. Zas nebolo ich 1000 🤪 len to možno akurát tak vyšlo
Hmmm… s mojim inžinierom je to parádne už 20 rokov 😁 Včera som bola prezuť auto a v pneuservise samí bradatí chlapi, sympaťáci v montérkach vyžarujúci testosterón, urobili mi to rýchlo a kvalitne (tie pneumatiky 😉), ale iné neviem odhadnúť. Podľa mňa sa to takto nedá zovšeobecňovať.
Nebude to tym, ze pri robotnikovi sa nehras na damu? 😉
@maria1989 zaujímavá myšlienka, naozaj sa cítim v takej spoločnosti celkom super, návštevu autoservisu by som si užila a posrandovala s nimi takým humorom na ktorom by sa v mojom okoli nikto nesmial. Neviem, či sa hrám na dámu, ale mám dosť reprezentatívnu funkciu, tak sa naozaj musím väčšinou snažiť 😀
Je logicke, ze ak je niekto fyzicky zdatny a aktivny, sex bude lepsi.
Ja mám len jedného a poznám ho od 16 sme už spolu 32 rokov a vermi netreba striedať často postačí jeden jediný
@rebrambora pekne povedané 🙂 💪 nemôžem nič iné len súhlasiť
Ja by som to zhodnotil inak
Zacala si s remeslami tak to prirovnam ....zensky svet
Predstav si ze sex je kolac a chlap cukrar ty konzument ....podla teba je lepsie ked kolac pecie murar pekar cukrar ako ekonom pravnik ci inzinier v telekomunikacich.
Za mna je to skor o tom ako to ma clovek nastavene v hlave dusevne nie o tom ci pracuje a rozmysla manualne. Skor je to o tom aky ma cit pre chute aby kolac bol spravne sladky. Cize jak kolac moze dobre napiect kolac clovek za pasom tak isto aj inzinier v telekomunikacicach
Je to len o jednej veci aby chlap bol bonvivan a doprial maximum pozitku zene a nesmie byt egoista ze si cukor zakladnu ingredienciu ktory mal ist do kolaca necha len pre seba a neda ho do kolaca
Takze skor to je o mentalnej vybave ako o povolani ...
Za druhe
A samozrejme idealne ked ma chlap nejake tie skusenosti s pecenim lebo ked ste piekli prvy kolac isto nechutil tak ako ten co ste piekli po stosiesty krat. Ale zaroven nieje vylúčené ze sa vam ani ten prvy nepodari upiect chutne...len to je aj trocha o stasti. No opakovanie robi majstra.
Hlavne v tom treba najst potesenie a vasen ....idealne si uzit pohlad na partnera ako si vase pocinanie uziva
Moj kamos je vyuceny strojar robi hasica a za mna pecie najlepsie torty....to len pomimo🤣
Hadam som bol zrozumiteľný
@walentina7 viem že téma je o mužoch
Napr. U nás v bytovke, dve nezamestnane baby na PN a poskytujú služby😂 Len jednej to ide, kamarát hovoril tá druhá je drevo 😂🙈
@gipsy11 Haha, to bolo dobre. Len treba dodat, ze niekto ma lepsiu pec 😂
@marcellinomio Zaujimave, mozno nemaju vychadzky, tak presedlali na navstevy :D
Všetci moji ex a aj môj manžel sú IT a každý z nich bol iný.. zovšeobecnovanie nemám rada 🤪
@gipsy11 pečie najlepšie torty - bol si s nim v posteli a je najlepší? či ako to mam chápať
kecy. Ale vyskúšaj ešte viac povolaní a napíš, ako bolo, nech sa zabavíme

Nevšimla som si. Nastriedala som chlapov ako ponožky 😉