icon

Rozdiel v sexe

17. okt 2023

Dnes som sa zamýšľala, ze sa mi už viac krát stalo, ze je sex lepší s manuálne pracujúcimi mužmi, napríklad taký automechanik. Ti muži robili všetko spontánne, jednoduché a príjemne. Potom taký inžinier napríklad všetko také neohrabane, fake kamasutra, asi nad tým veľmi premýšľal, až sa vytratila ta spotannost a iskra zo zážitku. Nebudem ich menovať všetkých, ale mohla by som v tomto duchu dať aj viac prikladov. Všimli ste si niektorá to iste? PS. Nie som uchyl

Strana
z2
h2
18. okt 2023

To máš na konte koľko chlapov, že toto môžeš tvrdiť?! 😯

gipsy11
18. okt 2023

@karolinakr nie, je to kamos ja som tazky heterac a dozivotne budem cestne iskrickovske velebnosti...

gipsy11
18. okt 2023

Ano suhlasim pec je dolezita .... Ak nie najdôležitejšia

karolinakr
18. okt 2023

@gipsy11 🤣👍

zuzana9393
19. okt 2023

Nemôžeš nám to dať do tabuľky? Alebo do nejakého grafu, aby sme videli nakoľko je tvoja štatistika prepracovaná? 🤣

marseillefan
21. okt 2023

autorka, môžeš sem napísať nejaké konkrétne finty v posteli, ktoré robia tí manuálne pracujúci a sú dobré... a tie finty, čo robia študovaní a stoja za prd? Seriózne by ma to zaujímalo, nech sa poučím... sám som totiž inžinier :(

janickacrazy
22. okt 2023

No ja celkom potvrdzujem túto skúsenosť, ale samozrejme to môže byť aj náhoda, keďže vzorka mužov nie je zase taká veľká. 😂😂

autor
22. okt 2023

@zuzana9393 dobrý nápad, keď sa budem nudiť v práci, Excel vyzerá lepšie na obrazovke než Facebook či modrý konik

autor
22. okt 2023

@marseillefan mne sa zdalo, že sa s tým proste nekaslu a robia to prirodzene podľa chuti, intuície a dobre. Niečo také prírodne v tom bolo, žiadne rozmýšľanie. Napríklad raz taký automechanik v Španielsku z Maroka, mala izba, popri posteli miesto iba na jeho koberček. Využil každý m2 v tej izbe počas tej noci 😀 ja s VS by som sa počas toho asi zamyslela, že na modlitebnom koberčeku radšej asi nie. On bol proste v tom ponorený, pochybujem, že si tým zaťažoval hlavu. Už tomu bude aj skoro 20 rokov, ale príjemný zazitok ostal.
Téma vznikla na podnet posledného zážitku s kominarom. To sa mi ešte nikdy nestalo, za 30 s. sa musím premáhať, aby to neskončilo z mojej strany. Lebo u mna ma orgazmus brutálne uspávaci účinok. Akoby som si dala 5 tabletiek na spanie. Veľmi rada by som ti povedala, čo presne robí, ale nič také špeciálne neviem vymenovať. Vždy presne tak, ako sa to v tej chvíli akurát pre mna hodi. A možno sme si proste len fyzicky veľmi sadli.
Určite su aj dobrí inžinieri, možno cele náhoda

hugger
23. okt 2023

Povera o tom, že kominár prináša šťastie týmto príspevkom začína dávať zmysel 😂

h2
23. okt 2023

@hugger Hlavne, keď dobre "vymetie komín". 😂

fantaghiro21
23. okt 2023

@andrejka1974 tiez som mala v zivote len jedneho sexualneho partnera....Sme spolu 11 rokov, 9 manzelia (o 3 mesiace)
Nie je ani IT,ani automechanik....

Strasna blbost toto zamyslanie.

hugger
23. okt 2023

@h2 ked vidis kominara chyt si gombik a rozopni😁

h2
23. okt 2023

@hugger 😂

autor
9. feb 2025

Ja len, že sa mi to zas raz potvrdilo. Už som si úplne ista, že existuje nejaká takáto koreláciu

tiezjedna
9. feb 2025

ja si nemyslím, že to má čo dočinenia so vzdelaním alebo prácou...

Strana
z2