S kolegom mi to vyšlo
Ahojte dávnejšie som tu mala diskusiu, kde som pisala že sa mi páči 47 ročný kolega.( Ja mam 22) Tak nakoniec som mu prejavila prvá svoje sympatie a vyšlo to, mame spolu pomer 🥰tymto prispevkom sa chcem podakovat tym ženám,ktoré ma povzbudili že to mam skúsiť 😊 veľa lásky všetkým 😍
No zase Ivana, hm. Doopatrujem starsieho pana s vilou na Bertramce. Znacka. Musis to zvladnout sam. 🙂
@aurora33 ze chodi za **urvami a nema klasicke sexualne chute, takych je dost. A moze mat aj priatelku. Cim mladsiu, tym lepsie 😀
@barborachors za **urvami chodia aj ženatí chlapi,len pre tvoju informáciu 😂
POMER NIE JE VZTAH.. len tolko k tomu 🙄
Najprv som chcel nieco napisat, ale potom som si uvedomil ze mi je to vlastne jedno. :D
@wheel aj tak si napisal😉
@dskjhfdlkdjhl ano.
No dievča nemáš sa čím chváliť, a tvoje reakcie sú pod úroveň veku 22, čo je ešte horšie.
@chupakabra tu nejde o chvalenie vobec, ale o to že aj take veci moze dobre dopadnúť a nejde o vek 😊 je tu veľa negatívnych prispevkov tak treba aj pozitívnu energiu šíriť
@cocolino234 ja.nechapem cim 47 rocny ocaril 20 rocnu
Ved uvidis casom co ako dopadne
@bluka2 táto diskusia určite nieje o mne,čo si pridala
takze si spokojna, ze mate pomer? a dalej? ze si on uzije s mladou, ty sa mu davas a co mas z toho? ze ti to "vyslo"? chod vecer na stanicu a "vyjde" ti to so vsetkymi.
A čo ti vyšlo? Chuť kolegovi meniť plienky?
@janetinka27 on sa mi páčil tak som ho zviedla ,kvôli tomu nemusím byť kurva či?😅
@anita6666 prečo plienky?je to zdravý chlap,azda si nebudem užívať s mladym neskúseným
@janetinka27 a dávate sa všetky ktoré sexujete a to je jedno skym hoc aj s mužom

Fuuu tak ma 47rokov nemá ženu ani deti, kde je potom chyba?