S kolegom mi to vyšlo
Ahojte dávnejšie som tu mala diskusiu, kde som pisala že sa mi páči 47 ročný kolega.( Ja mam 22) Tak nakoniec som mu prejavila prvá svoje sympatie a vyšlo to, mame spolu pomer 🥰tymto prispevkom sa chcem podakovat tym ženám,ktoré ma povzbudili že to mam skúsiť 😊 veľa lásky všetkým 😍
Presne tak! Mladých nechaj pre nás.
@sudocek on si potrebuje len uzit a dovi dopo
@kvetinka75 Presne.
@kvetinka75 aj vaši muži si potrebujú len užiť preto si vás beru
Mate spolu len pomer alebo aj normalny vztah ??
A kde máš istotu že si ťa hneď ide brať?
Slovo "pomer" je take uplne ze nesympaticke... Znie ako pracovny pomer
Však ju nechajte preboha 😁 v jej veku som tiež randila s o niekoľko rokov starším a nevyslo to, no boli to celkom pekne chvíle…Nemám ani 28 a druhé dieťa na ceste s milujúcim muzom. Keď si vyskúša taký vzťah možno o rok si povie, už nikdy viac a vždy moze začať nový život a založiť si peknú rodinku. Alebo s ním ostane a povie si to o 10 rokov aj tak si moze furt založiť rodinu s niekym novým, furt bude mladá
Dobre tomu rozumiem, ze pod tym, ze Ti to vyslo, Ty chapes, ze si ho zviedla a teda toto Ti staci k tomu, aby si bola spokojna a mohla sa pochvalit na MK? No, tak to asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, no.
vela stastia a skveleho sexu zelam! drz sa!😍
@0silvia0 no, ja mam pomer spojeny s trojclenkou😀
Boze kolko to mas rokov? 😆 muz ktory si potrebuje uzit nebude sa.zenit a zivit rodinu. Dobre to mas v hlave pomotane
@zoro9836 a jeden vrchol hlavny😉
@kvetinka75 22.Tušim písala
Moja zlata ty ani len netusis o com je zivot a a manzelstvo
@kvetinka75 Tak tak.
Ja Ti prajem mne je to jedno čo na ňom je zaujímavé určite vyzeráte ako otec a dcéra. A len aby si horko nezaplakala že zostaneš v tom a da TI zbohom a potom sa TI otvoria oči. Len aby si tak nedopadla. Ja TI prajem nemusíš byť zla.MY na MK si môžeme napísať čo chceme urobíš aj tak po svojom. Len aby si nezaplakala za čas.
Bože baby, veď má 22 rokov...úplne mladá, ešte bláznivá baba, čo sa jej možno v prvej robote zapáčil 47 ročný kolega...No doma ju rodičia asi nepochvália, ale veď možno to bude krátkdobé, užijú si pár pekných chvíľ a potom si dajú zbohom...stáva sa. Nebude ani prvá ani posledná...Veď nepíše, že sa ide zaňho vydať alebo je s ním rovno tehotná...koľko mladých dievčat okolo 20tky zažijú niečo s výrazne staršími a potom si nájdu cca rovesníka, vydajú sa a na toto si s odstupom spomenú už len ako na mladícku pochabosť...a teda ten príbeh s tou mužovou kamarátkou čo tu bol aj link, ten mi to nepripomína že vôbec, autorky majú iný štýl písania...A si zoberte len to, koľkokrát tu nejaká kočka už písala, že má staršieho, chce staršieho a pod 😅😂 20 rokov je sakra veľký rozdiel do života, ale možno na to tie baby musia vžd dôjsť samy...
Ahoj ja mám 18 a môj priateľ a ktorým sme 2 roky spolu má 35 rokov a nevymenila by som ho za nič na svete😍takže vekovy rozdiel vobec nerieš hlavne že si vy rozumiete🤗a tie, čo tu riešia že 20 ročná si nemá čo povedať s 37 ročným😀😀😀 mám 40 ročného kamaráta a stále máme o čom kecať .. v živote som sa s nikým tak dobre neporozprávala😊
@sima338 ale aj kebyže to bol rovesník resp. niekto vekovo blízky aj snim sa určite rozidem,nevyjde to snim..väčšina vzťahov sa rozpadne aj s rovesníkmi tak to chodí už
Máš s ním IBA pomer , žiadny dlhotrvajúci vzťah/manželstvo/ deti takže ako som napísala nemáš sa čím chváliť. To že máš sex so starým chlapom na tvoj vek nie je šírenie pozitívnej energie skôr si iba rozkokošená že sexuješ 😁
Ja si to neviem predstaviť až takéto velké rodziely vekové.To by musel vyzerať ako Brad Pitt aby to za niečo stálo😀 A to na sk je málo takých chlapov čo aj po určitom čase teda veku vyzerajú dobre.Bud sú pupkatí alebo plešatí alebo aj aj.Napr aj naši teda moji rodičia mamina je staršia od otca cca tušim 9 rokov ale mne sa to nelubilo nikdy aj ked mamča aj teraz mladistvo vyzerá.Najlepšie je mať rovesnikov tak 5,6 ročný rozdiel

No ja poznám jednu osobu ktorá spravila toto isté. Že zviedla chlapa. Myslela si že nikoho nemá. A on doma tehu ženu.