icon

Schudla som a pre priateľa už nie som príťažlivá

natalis1998
26. mar 2021

Ahojte, potrebovala by som poradiť.
S priateľom sme skoro 3 roky a vždy nám to v posteli klapalo. Problém nastal vtedy keď som schudla. Mala som vždy dlhodobo 62kg ale schudla som na 55-56kg , zo zdravotných dôvodov a zo stresu na vysokej škole. Nejaké 2kg som naspäť pribrala ale viac už neviem. Snažím sa jesť poriadne (5-6krat denne). No a problém nastal vtedy keď sme prestali spolu spávať. Najorv sa to redakovslo že napríklad nie 3 krát ale raz týždenne a teraz nespájame vôbec. Spýtala som sa ho kde je problém, problém je v tom že ho chudá nepriťahujem . Ale na druhej strane ja sa konečne cítim dobre vo svojom tele..
neviem čo mám robiť , ako to vyriešiť.. strašne má to ranilo keď mi to povedal. Viete mi poradiť?
Mám obavu aj z toho že keď raz budem matkou a že keď sa moja postava zmení po tehotenstve, že čo bude potom. Ako ste to riešili keď ste napríklad po tehotenstve pribrali / schudli viac ako ste mali pôvodnú váhu?
Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
janickacrazy
26. mar 2021

@natalis1998 tak mojej segre sa stalo niečo podobné, schudla asi 10kg a jej muž vôbec nebol z toho nadšený, naopak ju prosil, nech už nechudne, proste jemu sa páčia plnšie tvary a ona bola fakt už dosť chudá, hlavne sa zmenšili prsia a zadok a to pre niektorých mužov proste "tragédia", no stále sú spolu, on si nejak zvykol nakoniec

kristiii
27. mar 2021

Ono pri takejto nižšej váhe môže byť tých 5 kíl práveže dosť viditeľných, sama podľa seba viem, takže tie čo tvrdíte, že si to nemohol ani všimnúť, je blbosť. Chlapi sú podľa mňa založení viac vizuálne než my, ale to nič nemení na tom, že by som ho poslala do prdele, keby so mnou pre to prestane spávať a baví sa so mnou takým štýlom.

natalis1998
autor
27. mar 2021

Ďakujem Vám všetkým za odpovede, rady.
Nechcem to radikálne riešiť- rozchodom pretože po iných stránkach nám to stále klape.
Nie je to ani uplne necitlivý chlap, len je úprimný a ja som sa ho otvorene opýtala prečo nemame sex, tak som dostala takúto odpoved.
A kúsok som sa nad sebou aj zamyslela že fakt som sa dosť zmenila, čo sa týka aj tváre a hlavne že mi vidno aj rebrá a asi to je to čo je pre neho nepríťažlivé. Neviem.
čo sa týka nevery a podobných vecí to môžem na 100% vylúčiť, žijeme spolu v jednom byte a po práci ide vždy domov a víkendy trávime spolu takže to určite nie je problem.
Budem teda sa snaziž aspoň o to nech mi tie kosti netrčia, lebo asi chlapi sú stimulovaní tým čo vidia.

sszuzu8
27. mar 2021

Joj to aj môj exo - bud chudá nesmieš pribrať ani gram. Musíš mat len gelove nechty nesmieš sa ostrihať ani prefarbiť. Wtf som slobodný človek môžem urobiť čokoľvek. Dovidenia toto bola posledná bodka. Určite nebudem vyzerať celý život tak ako som teraz a keď sa mu to nepáči nech si nájde inú..

mondolina
27. mar 2021

@natalis1998
aha takže si pripustila, že si ty si na vine, že ho nepriťahuješ...tak len dúfaj, že keď priberieš na jeho požadovanú váhu, tak sa zas rozbehne. Ach jaj.

w123
27. mar 2021

@ninusa221 ja tiez jednym uchom dnu druhym von a vzdy mu na to poviem ze tak si potom najdem takeho co sa mu bude pacit moj velky zadok, alebo mu poviem ze zena bez bruska ako hrncek bez uska zasmejem sa a konec, ale tak nastastie este niesme na tom tak ako zakladatelka temy, to by ma nahnevalo riadne a asi by som spravila krik 😃🤫

licc
28. mar 2021

Akoze rozdiel 4-6kg a uz ho nepritahujes? Tak to je uplne absurdne. Hned by letel u mna

Strana
z2