icon

Sex 2 dni po menštruácii

123kika1234
1. dec 2021

Ahojte..s manželom sa pokúšame o bábätko, lenže dnes už musel odcestovať na služobku..aká je pravdepodobnosť, že som mohla otehotnieť ak sme to robili deň po menzese a potom ďalší deň, teda 5., 6. deň cyklu, môj priemerny cyklus je 25 dní. Podarilo sa to niektorej z vás podobne ?

Strana
z2
domka222
2. dec 2021

@dadis joj táto aplikácia aj mne ukazovala, že je šanca nízka a som po ovulácii. Za dva týždne rodím. Takže tak sa na to dá spoľahnúť 😃 Však je to len orientačné

dadis
2. dec 2021

@domka222 Ved hovorim, aproximativne 😅. Ja sa chranim cely cyklus, ale teda pocas plodnych dni pridavam ochranu. Aj ked ja mam 40r, tak uz ta sanca neplanovane otehotniet u mna vysoka asi nie je 😆

nicol_ka55
2. dec 2021

Ako sanca tam je, ved sama uvidis ked si potom spravis test, 🙂

janickacrazy
3. dec 2021

@dadis ale je, mnohé ženy sú riadne plodné aj v 40-tke, moja sestra tak otehotnela z jedného sexu 2 dni pred menzesom, čo mala mať úplne neplodne dni, inak celý mesiac abstinovali a takých poznám viac, čo sa spoliehali, že veď už mám po 40, no jasné

luciannka83
3. dec 2021

@123kika1234bak mas ovulaciu okolo 10 dna, tak tam pravdepodobnost je. Ale tiez zalezi aj ako dlho mas kramy.

veverickav
3. dec 2021

Ja som takto otehotnela s mojim druhym 😊👍 ja som mala dokonca den po menstruacii, este som muzovi vravela, ze ved pohoda, nech ideme naplno, len vcera mi skoncili kramy, nic sa nemoze stat. A bum... ❤ vsetko je mozne. Drzim silno palce

silviaeli
4. dec 2021

@veverickav 😃🤭💝a čo máte synčeka,alebo dcérku?

silviaeli
4. dec 2021

@bambulienka25 Ved ak jej nevies pekne odpovedať, tak jej nekomentuj a prelistuj a čuduj sa dalej🤷🏻‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
baskustek
4. dec 2021

@veverickav ako vieš, že si vtedy otehotnela? To ste spolu v ten mesiac už nespali, že to vieš takto na isto určiť, že to bolo práve vtedy? Čo ak si otehotnela neskôr počas plodných dní?

rebeka7501
4. dec 2021

@bambulienka25 fakt? Ja som otehotnela posledný deň ms

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
veverickav
4. dec 2021

@baskustek pretoze vzdy ideme s ochranou, neplanovali sme vtedy este druhe babatko, aj potom sme ju mali. My bez nej nikdy. No boli sme prec, ochranu sme nemali, tak sme sli naplno. Cize ano, presne viem den. 🙂

veverickav
4. dec 2021

@silviaeli chlapceka 🙂 prvu mame dceru 👍

Strana
z2