icon

Sex 2x do mesiaca

25. apr 2023

Ahojte ..píšem pre istotu anonymne ....Chcela by som poradiť..alebo ako sa vymotať z tohto začarovaného kruhu začnem asi od začiatku...S manželom sme spolu 5rokov Ako vždy na začiatku všetko krásne idylické aj sex.Chceli sme bábo ale manželovi zistili diagnózu a malo testosterónu. Problém nastal hneď po svadbe keď sme sa dozvedeli,že dieťa prirodzene nemôže mať.Od vtedy začali problémy.Je milujúci manžel ale ...spáva so mnou Max 2x do mesiaca a teraz už len 1xdo mesiaca.Trvá to už 3roky.Rozhovory nepomohli..stále len výhovorky buď na robotu,alebo je unavený alebo stresy alebo všetko možné len nie mať so mnou sex.A keď sa už aj k niečomu odhodlá príde mi to ,že len preto aby bol kľud a mal odo mňa pokoj v tejto oblasti.Ja mám 31 rokov a začínam mať toho plné zuby.Nepodvadzá má to viem určite.Skúšala som aj sexi prádlo aj kadečo bez výsledku....Som zúfalá...Nie som tučná .55kg starám sa o seba ...len neviem kde je chyba

Strana
z5
autor
27. apr 2023

@karolinakr Nechce sa rozviesť....to len včera od zlosti povedal ....Ale keď to nespraví on tak papier na stôl dám ja . Nech sa spamätá už zo všetkého...

karolinakr
27. apr 2023

Prajem ti pevne nervy
Vy evidentne nemôžte byt ani spolu ani od seba 😅

ladybird81
27. apr 2023

Držím palce, keď ho už toto neprebudi, tak potom nič.

zdeno43
27. apr 2023

Hlavne si daj pozor aby si s ním neotehotnela. Každopádne dačo tam smrdí, návrh na rozvod rozviri vodu

katkazuz
27. apr 2023

Milá autorka, súcitim s tebou, je naozaj nesmierne ponižujúce sa ponúkať vlastnému mužovi.
Môžeš ešte napísať, ako ste vlastne vyriešili problém s otehotnením? Vyšlo teda, že má malo testosterónu,
nedostal žiadne odporúčania? Ako sa teda k tomu postavil? Že teda deti nebudú? Rozprávali ste sa o tom čo ďalej? Nemá aj toto vplyv na jeho zmenu?
Škoda, že k tebe nie úprimný.

54tinka54
27. apr 2023

A po hádke odišiel z domu a nebol doma celú noc? Ak hej tak kde bol? Nemá on fakt nejakú milenku náhodou?

bezmena7
28. apr 2023

@top_manazerka ty si s tych ktorym chuti 😉

Strana
z5