icon

Sex 2x za večer

14. okt 2021

Snazime sa o babo. Sex mame kazdy druhy den, no za vecer ideme aj 2x. Myslite, ze to moze byt dovod, ze sa nam nedari?

sofiapp
14. okt 2021

Podľa mňa aj áno.. spermiie sa vraj nestíhajú tvoriť pokial je sexu veľa

nikca_123
14. okt 2021

my máme taký istý problém, 2 roky sa nám nedarí, a v plodných dňoch nedokážeme mať sex aspoň každý druhý deň, ale niekedy raz za deň, niekedy dvakrát za deň. Každý mesiac si povieme, že dáme každý druhý a nič... chuť je silnejšia...

autor
14. okt 2021

@sofiapp ale tak tie prve spermie by mali byt ok nie?

junova
14. okt 2021

Nemyslím si. Švagriná sa pri oboch deťoch snažila každý deň a bez problémov otehotnela.

malinoismum
14. okt 2021

Úprimne? Nám sa zadarilo keď bol mesiac preč a vrátil sa -bez sledovania ovulácie proste Len tak .. vezmi si z toho čo chces 🙂

denda007
14. okt 2021

Choďte volakde na dovolenku, na víkend dajte si saunu, večeru, víno a možno to pôjde lepšie ako s ovulacnym testom v ruke.

bejba18
Autor odpoveď zmazal
walteaa
14. okt 2021

Podla mna to dovod neuspechu nebude...my sme bezne sexovali aj 2x po sebe, aj kazdy alebo kazdy druhy den, a otehotnela som vzdy hned na prvy cyklus. A raz som otehotnela neplanovane - presne z "druheho razu" za vecer😃, sme si mysleli, ze ta druha "davka" uz nebude velmi plodna.. tak ten jeden jediny raz si muz nedal pozor ( ale boli sme v stave, ze ak nahodou sa podari, tak budeme radi😊)...a teda aj "druhy raz" za vecer bolo uspesne a je z toho babatko😁😁

bebotka
14. okt 2021

@walteaa a ako si prišla nato, že si otehotnela z toho druhého razu za večer to by som veľmi chcela vedieť, ked ani gynekologovia nevedia presne stanoviť kedy došlo k počatiu

krystofkal
14. okt 2021

vôbec to nemusí mať nič spoločné s týmto, že sa toľko snažíte, možno je problém úplne niekde inde. Často aj psychika urobí veľmi veľa 🙂

luccija
14. okt 2021

Je to úplná lotéria.Dnes, keď každý 3 muž má problém so spermiami...koľko sa Vám nedarí?po roku by som išla na vyšetrenia a spermiogram aj hneď nech viete na čom ste

viestta
Odpoveď bola odstránená
dollyzv
14. okt 2021

Ja som 5rokov nemohla otehotnieť,a podarilo sa keď som mala úraz,bola 3x na RTG panvy a hrudníka,brala som silné lieky proti bolesti a sex bol asi 3x za mesiac 😅😅

amelie2017
14. okt 2021

Tak ja som otehotnela, aj ked sme mali sex len 2krat za cyklus bez sledovania plodnych dni, aj ked sme sexovali ako kraliky aj 3 krat za den, aj ked sme mali sex len tak hocikedy.
@nikca_123 a boli ste uz aj na vysetreniach?

tramtada31
14. okt 2021

My mame obe deti splodené na prvýkrát a počas ovulky(tie dva dni) sme si to dali každý deň 2x, nech to poistime.

nikca_123
14. okt 2021

@amelie2017 ano uz sme v CAR, pricina zatial nezistena. U mna vsetko OK, partner nema najidealnejsi spermiogram, ale vraj je taky, ze neni to na uhradu cez zdravotnu poistovnu. Cize budeme samoplatcovia 😏

luciannka83
20. okt 2021

A to vam tak casto chuti? Len pre zaujimavost, nepodripujem