Sex 2x za večer
Snazime sa o babo. Sex mame kazdy druhy den, no za vecer ideme aj 2x. Myslite, ze to moze byt dovod, ze sa nam nedari?
my máme taký istý problém, 2 roky sa nám nedarí, a v plodných dňoch nedokážeme mať sex aspoň každý druhý deň, ale niekedy raz za deň, niekedy dvakrát za deň. Každý mesiac si povieme, že dáme každý druhý a nič... chuť je silnejšia...
@sofiapp ale tak tie prve spermie by mali byt ok nie?
Nemyslím si. Švagriná sa pri oboch deťoch snažila každý deň a bez problémov otehotnela.
Úprimne? Nám sa zadarilo keď bol mesiac preč a vrátil sa -bez sledovania ovulácie proste Len tak .. vezmi si z toho čo chces 🙂
Choďte volakde na dovolenku, na víkend dajte si saunu, večeru, víno a možno to pôjde lepšie ako s ovulacnym testom v ruke.
Podla mna to dovod neuspechu nebude...my sme bezne sexovali aj 2x po sebe, aj kazdy alebo kazdy druhy den, a otehotnela som vzdy hned na prvy cyklus. A raz som otehotnela neplanovane - presne z "druheho razu" za vecer😃, sme si mysleli, ze ta druha "davka" uz nebude velmi plodna.. tak ten jeden jediny raz si muz nedal pozor ( ale boli sme v stave, ze ak nahodou sa podari, tak budeme radi😊)...a teda aj "druhy raz" za vecer bolo uspesne a je z toho babatko😁😁
vôbec to nemusí mať nič spoločné s týmto, že sa toľko snažíte, možno je problém úplne niekde inde. Často aj psychika urobí veľmi veľa 🙂
Je to úplná lotéria.Dnes, keď každý 3 muž má problém so spermiami...koľko sa Vám nedarí?po roku by som išla na vyšetrenia a spermiogram aj hneď nech viete na čom ste
Ja som 5rokov nemohla otehotnieť,a podarilo sa keď som mala úraz,bola 3x na RTG panvy a hrudníka,brala som silné lieky proti bolesti a sex bol asi 3x za mesiac 😅😅
Tak ja som otehotnela, aj ked sme mali sex len 2krat za cyklus bez sledovania plodnych dni, aj ked sme sexovali ako kraliky aj 3 krat za den, aj ked sme mali sex len tak hocikedy.
@nikca_123 a boli ste uz aj na vysetreniach?
My mame obe deti splodené na prvýkrát a počas ovulky(tie dva dni) sme si to dali každý deň 2x, nech to poistime.
@amelie2017 ano uz sme v CAR, pricina zatial nezistena. U mna vsetko OK, partner nema najidealnejsi spermiogram, ale vraj je taky, ze neni to na uhradu cez zdravotnu poistovnu. Cize budeme samoplatcovia 😏
A to vam tak casto chuti? Len pre zaujimavost, nepodripujem

Podľa mňa aj áno.. spermiie sa vraj nestíhajú tvoriť pokial je sexu veľa