Sex a komunikácia
Ženy, neviem čo si o tom mám myslieť.
Spávam s jedným chlapom už asi mesiac. Len spolu spávame, žiadne kamarátvstvo s výhodami, teda nechodíme von “len tak” . Samozrejme keď sme sa začali stretávať nebolo to hneď o tom , najprv sme sa len stretávali vrámci spoznávania a neskôr sme si povedali, že teda LEN sex. Odvtedy už asi mesiac fungujeme na princípe , že sa vôbec nekontaktujeme len si napíšeme , že “Sobota?” a už vieme čo/kde/kedy/ako. Neprosím si nato názor - dohodli sme sa takto, chceli sme to takto.
No napísal mi na narodeniny, tak som sa poďakovala a on v zápätí nahodil tému. Tak som stručne odpovedala a potom to už nechala tak. Veď keď chcem to načo sa máme tak mu napíšem alebo opačne. No začal ma napomínať, že som mu dala videné, že som bola online alebo dala niečo hore predsa som mu neodpísala a podobne. Neviem čo si o tom myslieť a ako to brať ale ja vychádzam zo seba a toto som zvykla robiť vtedy ak mám o muža záujem z iného hľadiska nie len sexuálne. Ak ja chcem niekoho len na sex tak mňa nezaujíma, že mi nepíše, či to videl, s kým je atď. Čo si o tom myslíte?
Osobne si myslím, že to u neho prerástlo asi do niečoho väčšieho ale len občasné stretká. No mali by ste si to ujasniť, lebo tvoj postoj sa zdá byť nemenný a on by si asi zaslúžil vedieť ako to je
No zrejme to vníma trošku inak ako ty. A to je na zamyslenie, toto si treba vyjasniť a nečakať. Lebo to len zbytočne môže nejaký konflikt vzniknúť.
Prekonaj svoju hrdosť a odpiš mu, ako sa da s niekym spavat, komu nestoji človek ani za odpoveď
Dalši vynalez, kvoli 2 vetam, ktore odpisal, ukončiť vztah - sex.A nenamyšlaš si trochu niečo čo ani neexistuje?
Ro mas ako ked ides po ulici osobu nepozdraviš, lebo ved načo a včera si zblizka videla jeho intimnr partie.Takyto ludia beru druheho ako kus mäsa a teraz ta vsetci budu presviedcat, ako je do teba zamilovany a maš to ukočit, pritom on bol ldn slusny a poprial ti vsetko dobre.A ze napisal 2 vety naviac, tak asi je ukecany..svet sa nezruti
Ja si neviem predstavit byt s niekym v tak intimnom kontakte a pritom sa tvarit,ze sme obaja nemi🙈Akoze uz aj so susedou prehodim par viet a to s nou nezdielam spolocnu postel. Ja neviem,co je na tom divne,ze ste s tebou prehodit par viet. To ako automaticky znamena zavazok? 🤔Divne zmyslanie sa k cloveku chovat len ako k handre,co ma posluzit a potom uz len drzat zobak.
Ja by som mu na rovinu povedala či sa niečo zmenilo. Ale, žiaľ moja skúsenosť je taká, že aj keď sa to zmenilo, nedostala som nikdy túto info 😂 Ja som isla podľa pôvodného plánu a časom sa to upratalo samo.
@brembo Nie, že jej vadila správa. Ona neodpísala na "chapem" - no ved, co uz by si odpisal na takú správu. A pankovi sa nepacilo, ze neodpisuje. 😄 Ja by som sa tiež zamyslela nad tým, že či náhodou sa niečo nezmenilo, keby môjmu také niečo vadí, keby sme boli na tom dohodnutí, ze si nepiseme a zraxu mu vadi, ze neodpisem na taku suchu správu.
Tak to je medzi vami ako sa dohodnete neviem ako naozry tu ti pomozu niekto ma len na sex aj s tym, ze raz za cas si nieco napisu ako sa mas alebo podobne formalne frazy a niekto len ze si pisu ktory den sa stretnu 😂 takze podla mna to ze chxe viac komunikacie je normalne rovnako tak ako to ze ty viac nechces.
@brembo a tvoje morálne zásady obsahujú aj dodatok o tom urážať iných ludi, ktorí majú iné zásady ako ty?
@777januska777 ak narazas na slovo “chudera” nie je to ani pejorativne, ani nijako hanlive slovo..ja si to iste myslim o autorke..takto sa ziaden clovek nesprava, ze nie je schopna ani odpisat na spravu. Da sa aspon odpovedat, ze odpisovat uz nebude. Skor ako toto, nechapem vsak sebecke spravanie autorky. Mala by si vstupit ale hlboko do svedomia, ci nefunguje iba ako stroj a nepouziva zvieracie pudy namiesto srdca.
@slniecko_12 ja nechápem prečo ma odpisovať na nejakú spravu, kde sa jej nič nepyta a ta sprava nič ani poriadne nehovorí. No a aj keby bola ako stroj, no a co? Ten chlap vedel o co ide a s kým bude, nechápem prečo sa tu hodnotí osobnosť autorky, keď ju nik poriadne nepozná. Btw. Ked je takáto podobná téma, ale ak sa baba zaľúbi do chlapa, tak je tak isto za chuderu, lebo vedela do čoho ide. Ja nechápem, prečo mužom v sexe odpúšťame viac ako ženám. Mužov, ktorí berú sex len ako ako nejaký pud sa pozeráme inak ako na ženy, ktoré to tiež beru ako pud.
že sa namotal ;)
@777januska777 u ženy by som také niečo nečakala, pretože je známe, že muži sú na to citlivejší, preto mi to príde divné..ale doba sa mení, nič s tým nenarobíme..ja autorku nesúdim..je to jej život
Nečítala som predošlé, považuje ťa alebo chcel by ťa považovať za niečo viac. Áno, ide mu už o niečo. Máš v sebe správanie "mám ťa len na sex" a to mužov priťahuje. Energia, ktorou pôsobíš je pre takých ako on veľmi zaujímavá. Aj tých najväčších sexoholikov-chlapov vie taká ženská energia zaujať. Stopni to, ak ti to nevyhovuje.
Hypoteticky aj keby ste si niečo začali, zadné dvierka "soboty" "nedele" si bude neskôr písať s inou popri tebe. To však určite nemáš v úmysle.🙂
Mna zaujima, co si tou otazkou v zavere "Čo si o tom myslíte?" chcela dosiahnut?🤣🤣🤣🤣 vies kam si polozila otazku, podla mna si reakcie urcite ocakavala stavnate😁. Mne to pride, ako by si potrebovala take verejne masochisticke zbicovanie😁 zda sa mi zatial nejake vlazne. Inak si myslim, ze skor rozumnu odpoved na toto dostanes od sexpartaka ako od roja poburenych zien.
A potom si uz nemyslim nic, ak to vyhovuje dvom, kazdeho do toho 💩, ak nikomu neublizujete
Chlapi su chlapi. Ked pretiahne parkrat zenu, caka, ze bude z neho cela hin. Teda nielen, ze oceni jeho postelny vykon, ale zacne ju to za nim tahat. Da mu najavo, ze po nom tuzi nie len sexualne. Ze on je proste ten On.
Je to inak prirodzena vec, lebo zvycajne zena ide do postele s chlapom, ku ktoremu ju viazu city. Takze ju to za nim logicky taha. A tak to chlap teda podvedome ocakava.
A ty mozno ocenujes jeho postelny vykon (neviem. Ale logicky by si s nim asi inak viackrat nespala.). Ale nic viac. Ziaden zaujem. Ziadna komunikacia.
Takze si pre neho taka mala zahada, taka enigma. A v nom sa najskor preto prebudili dobyvacne chutky.
Ze ta musi (chce) mat, lebo to vyzera, ze ta nemoze mat. Resp. dokonca teoreticky ma mozno dojem, ze ta nikto nemoze mat, ak ty nekyvnes. A to uz je vyzva.
Ked vsak zaujem prejavis, postupne zacnes na jeho snahy reflektovat, tak jeho zaujem najskor rovnako padne, ako narastal. Lebo vznikol z nespravneho dovodu.
Odporucam ostat pri tom, pri com ste a nerozoberat to. Ani jemu to nedovolit.
Ženy cit a sex by mali byť viac menej previazané. Nerozumiem, prečo to píše inym? Je to cynické. Raz v sobotu akt a žiaden kontakt?

Tak tazko povedat ci ma zaujem aj o nieco viac, ale to je len asi take podpichovanie alebo co, kasli na to alebo sa s nim porozpravaj . Co ine ti ostava.