Sex a komunikácia
Ženy, neviem čo si o tom mám myslieť.
Spávam s jedným chlapom už asi mesiac. Len spolu spávame, žiadne kamarátvstvo s výhodami, teda nechodíme von “len tak” . Samozrejme keď sme sa začali stretávať nebolo to hneď o tom , najprv sme sa len stretávali vrámci spoznávania a neskôr sme si povedali, že teda LEN sex. Odvtedy už asi mesiac fungujeme na princípe , že sa vôbec nekontaktujeme len si napíšeme , že “Sobota?” a už vieme čo/kde/kedy/ako. Neprosím si nato názor - dohodli sme sa takto, chceli sme to takto.
No napísal mi na narodeniny, tak som sa poďakovala a on v zápätí nahodil tému. Tak som stručne odpovedala a potom to už nechala tak. Veď keď chcem to načo sa máme tak mu napíšem alebo opačne. No začal ma napomínať, že som mu dala videné, že som bola online alebo dala niečo hore predsa som mu neodpísala a podobne. Neviem čo si o tom myslieť a ako to brať ale ja vychádzam zo seba a toto som zvykla robiť vtedy ak mám o muža záujem z iného hľadiska nie len sexuálne. Ak ja chcem niekoho len na sex tak mňa nezaujíma, že mi nepíše, či to videl, s kým je atď. Čo si o tom myslíte?
Chorá doba toto ... tr.kať, lebo chtíč ... bez citu, bez ničoho ... stretnú sa na ulici, tvária sa, že sa nepoznajú a pritom hodinu predtým si to spolu kdesi rozdávali ... och.

Hu