Sex iba s pomocou liekov
Ahojte. Veľmi dlhý čas ne/fungujeme na našom intímnom vzťahu s mojim mužom. Už sú to roky a ja neviem ci to ešte ďalšie roky dám. Chcem len aby ste mi i vy napísali,čo máte to doma tak podobne, či to i u vás tak funguje. Môj muž má už niekoľko rokov lieky na srdce,s tým prišla aj nechuť na sex . Ok...nastavili sa lieky na potenciu a keď si "naplanujeme" tak sex máme
Lenže,ženy mne chýba ten chtíč,to predchádzanie toho prirodzeneho chcenia. I keď tie lieky majú účinok niekoľko hodín,ten chtič tam nie je taký. Nepotrebuje sa ma dotýkať pred tým cez deň,nepotrebuje ma nejak i on nažhaviť.
A mne to príde všetko také naplánované potom sústredené iba na tých osr minút chvíle iba co sa zámene spálňa.
Máme doma väčšie deti,takže sex iba v spalni a to večer...lenže keď prídeme z prace poobede,nikdy nevidím túžbu,nikdy od neho prvú iniciatívu. Ľúbime sa. všetko ostatné funguje doma.
Som po 40tke. Muž je mladší pred 40tkou.
Žijete tak niekto doma za pomoci liekov na potenciu a tiež je taky muž bez toho zápalu vzrušenia?
Je to normálne?
@anna777115 rozumiem skor ma zaujima ktore su dobre ak mate skusenost
@anonym_f50488 Neviem ake lieky más na mysli a na aky konkretny problem.

@anonym_f50488 Lieky na poruchu erekcie predpisuje len lekar a vsetky tie kotvičniky a vitaminove doplnky su na dve veci...
@anna777115 rozumiem skor ma zaujima ktore su dobre ak mate skusenost