Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
@zoro9836
Ja sa ťa skôr opýtam či si si niekedy v živote zažil aspoň jeden deň s autistickými dieťaťom. Ja hej a veru všetky tie zeny majú môj obdiv, to si nevieš predstaviť, tam bezne situácie, ktoré malé dieťa urobí za minútu sa s autistom treba natahovat aj 20 minút. A s kľudom a bez nervov. Do toho zvládať ich výstupy, ktoré prídu kedykoľvek, trápne pohľady ľudí… no ktorá by po takom dni mala chuť na arogantného blbečka?
@katkami123 priznali mi 608€ ten vyšší nakoľko bol manžel minuly rok živnostník keď budeme na budúci rok priznávať plat tak mi to asi o 100€ ponizia kvôli jeho prijimu. Synček je ešte v škôlke. Snažila som si najst prácu aspoň na 3,5 hodiny keďže raz má do nej posielal že mám ísť pracovať nech viem aké to je a inokedy mi povedal že čo vymýšľam že kto bude s deťmi keď budú choré a že kto má zamestná keď musím stále chodiť so synčekom po terapiach. Do školy do ktorej pravdepodobne nastúpi od budúce roka sa nás pýtali či môžem ostať že majú skúsenosti že občas musia volať rodiča aby si po takéto dieťatko prišiel hlavne zo začiatku. Manžel učiteľkám povedal že to nie je problém aby som ostala doma a nechodila do prace. Neustále si vycitam že som predala svoj byt. Mali sme navýšiť hypotéku o tu sumu a byt prenajímať.
@katkami123 tak tak, ma trápenia aj bez chlapa, ešte aj ma možnosť dom predať a nazad ísť do bytu, ja by som to využila.
@zoro9836
Zažil si si autistické dieťa?
Ten kkt ešte od nej chcel dosky brúsiť. Toto je už presnejsie vyjadrenie. Chlap bol vychcany od začiatku. Videl vidinu bytu a ľahko získaných peňazí. Aj sa mu to podarilo.
Tieto príspevky v návale zlosti na sociálne siete by som zakázala.. všetci si tu do tvojho muža prídu len kopnúť pritom s ním nezažili ani sekundu času, pre mňa je tato dehonestácia osobnosti - rovnajúca sa facke - úplne neprípustná.. keby moj muž v návale zlosti napísal všetko zle, čo som mu kedy urobila, čo som mu kedy povedala a pred pôrodom všetky tie nadávky.. tak si tu všetky prídete kopnúť do mňa nie? Áno, rodila som, ale ani to ma neospravedlňuje! Psychická bolesť je častokrát omnoho silnejšia ako fyzická.. tvoj muž ma na pleciach všetky materiálne stránky tvojho života a života vašich deti, za to že ma tvrdšiu výchovu, nemyslím si ani, že by bol zlý tatko.. snáď sa ti tu aspoň uľavilo, že si si do neho kopla s polovicou koníka, nechápem ako sa jeden druhému viete pozrieť do oči.. on po tých rečiach a ty po tom ako ho verejne ohovaraš.. problémy medzi vami riešite úplne najhoršie ako môžte.. keď to neviete, obráťte sa na odborníka
@zoro9836
A autorka nestrada a nie jej upierané? Čo je ten debil pupok sveta? A na ňu myslí kto? Tak nech ide za kur*vami, potrebuje každý deň skákať.
@nadazdi 🙄 a to za to, že všetko je na mne, platenie, dom, záhrada, variť, hrať sa...sa mi musí muž podvoliť a urobiť ma, lebo ho ináč prefackam, či ako si to myslela?
Lebo či mám dobrý deň, či zlý, či neviem v akej ťažkej situácii budem, nemám právo udrieť toho druhého, nemám právo vyžadovať sex keď ten druhý nechce, nemám právo sa vyhrážať, že keď mi neurobí po vôli, pôjdem hľadať iného.
Keď som psychicky na dne, musím sa dať do poriadku, oddýchnuť, vypnúť, predýchať a konať keď mám čistu hlavu, tak isto keď má niečo bolí, musím sa vyliečiť, až potom môžem fungovať znova.
@tosomja čerpáš z príspevku ktorý je písaný v hneve a je tam do pár viet zhrnutych niekoľko rokov života.. ja ta po pleci tlapkat nebudem že máš pravdu.. keď jej toto povie jej kamarátka, ktorá jej muža pozná, beriem to ako objektívne hodnotenie, toto je čisto tvoje subjektívne hodnotenie jej aktuálnych a tiež subjektivnych pocitov.. nejdem s tebou diskutovať absolútne 🙂 pokopali ste si do neho, pokopte kľudne aj do mna, moj muž by toto v živote neurobil, môžem byt v klude
Autorka a prečo mu nepovieš, nech ti teda vráti všetky peniaze za tvoj byt, ktorý ste predali, keď podľa neho nenosíš žiadnu korunu? A potom mu povedz, ze si môže ísť kde len chce….
@zoro9836 ale buran je buranom pred tým aj potom. Násilník je násilníkom pred tým aj potom. Manipulator je manipulator pred tým aj potom. Na tomto nič, ale ze vôbec nič, nezmení papier z matriky a počet rodných listov, na ktorých je napísaný ako otec. Akurát mu všetky tieto papiere dajú istotu, že už sa nemusí pretvarovať, už to má isté. A to hadam uznáš aj ty, že túto pánko ma jednak nejaké tie patogicke rysy osobnosti, jednak nikdy sa nespráva ako mujuci a chapajuci manžel, otec a všetky svoje mindraky a neúspechy si lieči vselijak ináč len nie tým, že preberie zodpovednosť. Áno, je pekne, že postavil dom, ale ten dom staval pre svoju rodinu, teda manzelku, deti a aj pre seba. Takže vyčítať žene, ktorá sa stará o ich chorého syna, že nedala do domu ani korunu môže iba a len úplný keten. Vyhrážať sa žene, že keď mu nedá, že pôjde za stetkou môže iba úplný kreten.. A kretenom sa tento tu nestal až po sobáši, narodení deti a dostavani domu. On bol kreten odjakživa, len na vlastnú smolu a smolu jej deti si toto, autorka vsas nevšimla. Keby si to všimla, tak si hľadá iného. Takto sa problémy len nabaluju, ale koreňom problémov je jeho pripečene ego a nedostatok rozumu.
@nadazdi
Lenže ľudia sú rôzny. Sú aj takí s ktorymi sa jednoducho nedá. Nerob druhým to, co nechceš, aby robili tebe.
@katkami123 sú spolu 14 rokov.. vážne 14 rokov dokážeš zhrnúť do dvoch stof? A ešte sa tváriť že je to vlastne všetko uplna 100% pravda? Odísť mala už po facke, prečo neodišla? Prečo odpustila? Prečo to vlastne vyťahuje? No preto aby keď už hádže špinu, tak vyhadzala tu najhoršiu..
@nadazdi nepíšem, že nemáš pravdu, len to, že či muž, či žena nemá čo udrieť toho druhého, či pravidelne, či len občas, či len raz, dvakrát. Je to pod moju úroveň a mám sa natoľko rada , že by som to ani nedovolila. Ja som napríklad ako školáčka ešte na strednej mala prvého frajera, ktorý v čase čo ja som sa pripravovala na skúšky, on si išiel zatancovať s nejakou starou Oravou, čo mu klacala pri nohách a držala v rozkroku, keď som ho konfrontovala, chytil ma za ruku tak silno, že som tam mala modrinu, v tom momente bol môj bývalý. A viac sa ku mne nepriblížil. A keď sa pokúšal, rázne som zakročila. A to som bola neskúsená, veľmi zamilovaná. Veľmi dlho som plakala, ale v živote by som nedovolila, aby sa má nejaký muž dotkol.
@nadazdi
Nie, len každý ma svoj strop niekde inde. Prečo sú týrané zeny, ktoré nikdy neodídu? Hm? Možno kvôli rečiam takých ľudí v ich okolí ako máš ty. Však násilníci posúvajú hranice pomaly, krôčik po krôčiku. Jeho spravanie je extrém. Ak toto tebe príde v pohode, mne nie. Neviem ako sa spravas ty k svojmu manželovi, ale ak ti toto fakt príde Ok, tak máš problém aj ty a možno aj jemu raz pohár trpezlivosti pretečie.
@mandzula všetci kopu, chcela si aj ty kopnúť, no nevydalo... 🙆♀️ Autizmus sa priklepne najskôr v 3.rokoch, dg. robi len zhruba 5.odbornikov na sk. Top tragédia je, ak je autista prvý v rodine a rodiča sú tak paralizovani, ze na druhé ani nepomyslia. Často sú to ľudia na úrovni, VS a veľká strata pre spoločnosť ak sa matka zahrabe pri autistovi, obetuje mu ziivot, keď aj tak skončí v ústave a matka s onkoochorenim...hlavne ťažší stav a chlap vezme roha. Jedine,co autorka ma, je tento druhy syn, a keby si ich nechala od toho býka násúkať do tucta, každého z vás do toho guľové. 💣
@nadazdi nebolo to písané v hneve. Ten ja k môjmu manželovi nepociťujem. A nechcem do neho kopať. Jemu keď bola veľmi ťažko išiel s kamošmi na diskotéku na druhý deň bol prítulný, obchytlaval má, bozkával, objímal a hladkal. Kým on chlastal a bavil sa inými ľuďmi ja som bola doma s deťmi a bez pochopenia a vyrozprávania sa. Keď som povedala že aj ja chcem ísť do mesta tak má prosím aby som nešla lebo že sa boji že v opitosti spravím daku hlúposť a že keď tak veľmi chcem pôjdeme spolu. Ja som ani raz nepovedala že je zlý chlap to tu píšu iný na základe toho čo som napísala a povedala som mi to aj sesternica s ktorou sme boli nedávno na chate a videli ho v priamom prenose a nechcela mi to vravieť tam ale je jej luto že mám taký ťažký život. A tiež mi povedala že keď bol triezvi tak bol v pohode.
@katkami123 keď som mu povedala že do domu išlo 85000€ z môjho bytu tak mi bolo povedané že vďaka nemu lebo on ho prerobil že jeho peniaze.
Ináč, synčeka s autizmom budeš dávať do špeciálnej školy? Možno keby to slo, tak by si sa po čase vo svojom byte určite lepšie mala moja. Aj keď sa rodičia možno budú trápiť, tebe sa neskutočne uľaví, vidíš, už aj sesternica ti vravela , aký je.
@zoro9836 pravda je taká, že veľmi veľa manželstiev s chorým alebo hendikepovaným deťmi krízu neustojí. A vyhráva chlap, pretože choré dieťa ostáva matke, matka prežíva, nie žije. Pretože sa stará o dieťa, nemá ani voľno ani dovenky, finančne a materiálne je na tom viac ako zle. Ti "silní" chlapi jednoducho nezvládnu to bremeno, ktoré na nich v takom pripade život naloží, slabá žena to bremeno zvládnuť musí. A ak aj sa manželstvo nerozpadne, tak najväčšie bremeno nesie žena. A ti pripecenejsi jedinci jej to ešte budú vyčítať, že ich život nie je taký aký oni chcú a cítia sa ublíženi.
No neviem ci si to chalan uvedomuje, ale keby si toto vsetko spisala (sexualne praktiky, nadavky, agresivita, autizmus syna) tak na sude si z neho aj advokat amater spravi trhaci kalendar a o ten domcek aj peniazky pride o take, ze skonci naveky v 2izbaku. Mozem povedat, ze ja som nemal s byvalou ani z 20 percent tolko problemov a v navrhu na sud zo mna moja ex (zhodou okolnosti pravnicka) spravila totalnu spodinu (nastastie ked vychladla tak to cele stiahla). Teraz mi to uz vtipne pride aky scenar sa da napisat, a z tohto co si ty tu uviedla mas take argumenty, ze na nom nitka neostane sucha.
Ano pre chlapa je extremne frustrujuce ak cele financovanie domacnosti stoji na nom a z toho predpokladam pochadza aj ta zvysena agresivita voci Tebe, ale treba mu vysvetlit ze zivot pise rozne pribehy a ked mal s niekym svadbu a deti , pripadne deti s nejakym postihnutim tak moze zabudnut na sny o kurvickach a 4nehnutelnostiach, lebo cela rodina sa tejto situacii musi podriadit a on ked si ta vzal za manzelku a ma dieta ktore ma autizmus a je jeho tak holt zivot to tak chcel a musi sa k tomu postavit ako chlap. Bud sa zacne spravat normalne alebo odides a uz sa z takej rany ze o ten domcek a alimenty na teba a aj nov asi v zivote nevyhrabe. Ste v tom dvaja a ked sa ten blb neuvedomi tak znici zivot vam obom.
Ja neviem ano možno autorka zažila aj pekné chvíle s týmto individuom ale zbil ta (raz možno dva krat alebo xkrat alebo dostala si) takže to môže prísť znova. Núti ťa k sexu, vyhráža sa ti. A ty k nemu necítiš zlosť? Ja by som sa na neho nedokázala ani pozrieť čo by mi bolo z neho zle a asi by som sa vždy dovracala ak by ma k sexu prinútil. Neviem koľko máš rokov ale teda sebaúctu na bode 0. A ty veríš že on ti je verný? Ano niekto ti tu píše že 14 rokov nezhrnieš do par viet ale čo pekné si napísala že ste spolu zažili? Veď píšeš len o sexe ktorý vam vyhovoval pred tym ako sa narodil prvy syn. To je super ale vztah nie je LEN o sexe. Za mňa aj keby ťa celý život na rukách nosí a raz dostaneš a raz ta nuti k sexu tak je to obyčajný chudák. Je jedno či to bolo v opilosti alebo nie, to že je niekto pod vplyvom alkoholu nikoho neospravedlnuje. A ty to zažívaš často. Keby máš dcéru a jej muž sa k nej správa tak ako ten tvoj k tebe bola by si s tým v poriadku????