Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
@wheel správne si to pochopil. Ja keď som bola v kúpeľoch, boli tam mamy s postihnutými deťmi, a mali voči takým chlapom akých mali úplne averziu. Presne podľa opisu, máloktorý chlap znesie pohľad na choré dieťa, tento má ku tomu ešte aj vysoké ego, pričom nebyť autorkiných rodičov, ktorí jej kúpili byt, tak možno ani ten dom nemajú.
@ahhola mam dceru PAS, takze viem, ze by som si nikdy druhe dieta nerobila. A vedela som odmalicka, ze je ina, nepotrebovala som to mat na papieri, aj bez neho som videla, ze je to narocna. Na rozdiel od autorky som si s otcom svojej dcery druhe dieta neurobila, rozisla som sa s nim, lebo mna aj dceru psychicky deptal. Tolko k tomu rozumu. A jasne, ze nas do jej zivota nic, ani by sme o nom nevedeli, keby svoj problem nevesala na MK.
Ahoj,môžeš mi prosím napísať správu...nechcem verejne😉
@nadazdi
Vieš, možno si to neuvedomuješ, ale každý takýto počin sa v tom druhom zaznamená ako v autorke. Každá jedna nespracovana vec, každý jeden extrém a rokmi sa to v tom druhom iba nabaľuje, až je z toho druhého už iba napnutý ako struna. A raz si už iba buchne za sebou dverami. A ten agresor je zrazu prepkvapeny ako to je možné, veď mu v minulosti prešli horšie veci, veď ju udrel, strašil inými ženami, manipuloval pre horšie veci a zrazu iba takáto “maličkosť” a je koniec. Ani jeden si totizto neuvedomuje, ze je to nabaľovanie, ktoré trvá aj roky. Tak ako sa to nabaľuje v autorke. Agresori majú totizto jednoduché myslenie - nerieši sa to, už je to premlčané, tak je to v pohode, možem si veselo pokračovať ďalej. No ale ono to u toho druhého v pohode nie je. Jedného dňa si to len všetko pekne zhrnie aký s ním ma život a kopne ho do ri*ti.
@annamalaga Ja som to zazil, tiez ma zivot trosku okresal a pristrihol hrebienok, no ale aby som si vynucoval sex, vycital matke ktora nam prispela na dom, stara sa o nasho autistickeho syna ze je kurva a zlatokopka tak to nech sa namna nehneva. Chalan sa zabudol niekde v puberte kde sulozil 3 cisla denne, chodil po diskotekach a este mu ta manzelka aj preda byt lebo ten trtko ani na dom nezarobi , nuti ju k oralnemu sexu wtf.. Zena mas zlatu trpezlivost.
Pozri sa, ty doma plačeš do vankúša, on tvrdí, že s tebou skončil.. ja by som ten vzťah riešila už po prvom dieťati, nakoľko bol predtým úplne iný a zjavne pre tvojho muža bol ten sex hlavným bodom celého vzťahu.. už sa to len nabaľuje a nie pár mesiacov, ale pár rokov.. keď ta udrel a ty si mu to odpustila, posunul tým tvoje hranice tak, že už sa už nedá ďalej.. lebo to je totiž úplný strop toho, čo si človek k tebe môže dovoliť.. tam niet iného východiska, len odísť..
@katkami123 ja nikde nepíšem, že tam ma ostať, rozhodla sa tak sama, keď v tom po prvom dieťati ostala a teba je úplný šumak do toho ako bude moj vzťah vyzerať, ja som sem neprišla s tebou moralizovať ani tu do nikoho kopať.. len mi chyba druha strana príbehu, 14 rokov nebolo vždy len zle
Strasne toto všetko čítať s takého chlapa mi je na grcanie iba s toho co som tu prečítala a nie to s nim žiť a ešte mu robiť povoli hneď by som išla preč aj k rodičom hocikde kde by sa dalo ak by som mala toľko peňazí išla by som bývať len s deťmi aj ku svokre keďže vie co zažívaš ta by ta s deťmi určite privytala proste šla by som hneď úrady doktorov škôlku môžeš zmeniť ak by si išla do iného mesta radšej takéto veci riešiť než žiť s takýmto debilom co ta uráža stetkou sa vyhráža udrie ta musíš mu fajčiť potom sex no to ja by som nedala toto co zažívaš aj mi slzi stiekli po lícach pri čítaní a ak ubližuje deťom slovne barz ako a tvári sa ako psychopat nedávaj im taky vzor keď bude v robote začni postupne baliť veci odlož ich nech o tom nevie a ked si nieco nájdeš zober deti a chod uľaví sa ti aj deti budú šťastnejšie veľa síl a dúfam ze sa správne rozhodnes a vyslobodíš ľúbiť ho môžeš ale tiež sú hranice co chlap nemôže prekračovať
@tosomja áno súhlasím s tebou, ale odpustiť facku a zotrvávať v nefunkčnom vzťahu bez nejakej pomocí od odborníka je ako kopať si vlastný hrob.. neviem čo čaká autorka, že čo jej tu kto poradí.. ale celé je to písané len tak, aby si tu všetci do neho kopli, čo aj urobili.. ja by som sa po takomto verejnom prepierani mužovi nevedela pozrieť viac do oči a po tom všetkom čo jej on spravil, sa čudujem, že on sa jej do oči ešte dívať dokáže, že proste neodíde sám
@annamalaga ja som svoj byt predala a peniažky išli do domu. Synček chodí teraz do špeciálnej škôlky už 3 rok mal byt už školák od septembra ale dali sme minimálne rok odklad. Do školy má ísť do normálnej s asistentkou mame vybavenú školu kde majú skúsenosti s takýmito deťmi. Čo som rada a verím že to bude zvládať. Má šancu na normálny život. Aj keď s pomocou. Jeho brasku vediem k tomu že možno bude musieť svojmu bratovi pomahat aj v dospelosti.
@nadazdi
Aha, takze jeho spravanie je podľa teba v poriadku. Problém je, keď jeho choré spravanie vyjde na svetlo sveta. 😀 jasne, treba to drzat v tajnosti, lebo to je najvačšia hanba takýchto ľudí - ze ich spravanie bude prezradené. Kľudne by som to na autorkinom mieste vykricala do sveta. Keby dobre robil, nemá sa za čo hanbiť. Hanbia sa iba tí, ktorí vedia, ze robia zle.
@nadazdi on neodíde, lebo jemu to vyhovuje, má sex na požiadanie, má navarené, upratané, o deti postarané, a žena je ešte rada, že má násilný sex. To je môj pohľad na to celé. Ja nepíšem, že on je zlý, píšem, že on je kkt a ona neschopná urobiť ražný krok, lebo jej to zrejme takto vyhovuje a ešte ho aj ospravedlňuje, lebo áno, tak to väčšinou býva u psychicky narusenych, že urobia jeden veľký prešľap, ale potom jeden krát niečo milé, tak žena hneď v siedmom nebi z neho.
...ako jedna známa povedala:" vy našej láske nerozumiete" 🤔
@katkami123 jeho správanie nie je v poriadku, preboha jasne že nie, ale vypichnúť zo 14 rokov všetky sračky do jedného príspevku akože sorry.. rok ma 365 dni, každý deň 24 hodín, ty si po prečítaní príspevku zrazu zistila, že jej muža poznáš lepšie ako ona sama, tak super, nechceš sa k ním nasťahovať? Že by si im akože pomohla?
Zas nevychovavaj zo svojho mladšieho syna opatrovateľa. Ma právo na svoj, plnohodnotný život, rodinu a deti. Vy celkovo strašne cudne fungujete a tvoje myslenie je zvláštne.
@martinaju nie ja by som toho muža vysmykala holými rukami aby moja dcéra netrpela.
@rusalinka 🙂 nová láska vzplanie na MK zorro a viestta haha to má pobavilo
@nadazdi
Čo sa ti nepáči? Jasne, ze muselo byt aj dobre, inak by sa ho nedržala, ale to jeho chovanie neospravedlňuje, vypichla nespracované extrémy, ktoré ja nevidím do budúcna na šťastné spolužitie. Vyssie som to už vysvetlila jasne - ze sa to v nej nabaľuje. Ak si pochopila, si pochopila. Ak nie, tak nie.
U mna je chlap, ktory si vynucuje sex, a nestaci mu raz povedat nie, uplne a totálny chrapun. Taki chlapi sa mi hnusia, len ked o nich čítam. Z tvojho pribehu je jasne, ze toto laska nie je. Mas moznost ostat, alebo odist a je na tebe ako si ten dalsi zivot zariadis. Ked odides, zaciatky budú ťažké...no po case budeš šťastná, ze si to spravila. Ked ostanes...trapenie tiez ostane. Drzim palce a prajem vela sil 🍀
@katkami123 Ano vsimla som si aj ja to, ze je na mladsieho syna nezdravo naviazana - dieta nema co riesit problemy dospelych (ze mu hovorila, ze budu musiet predat domcek, alebo starat sa o starsieho) Toto sa nema robit :( Chudak dieta. @autorka ak chces odist, tak to zacni riesit, ale deti do toho nezatahuj. Najlepsie je to detom oznamit, az ked uz budes 100 % rozhodnuta, podany navrh, budes vediet, kam pojdete a aky styk budu mat deti s otcom. Nie je nic horsie pre deti ako neistota..
@katkami123 ten druhý som až teraz prečítala, hej tam s tebou súhlasím 🙂 každopádne to, že jeho chovanie ,,to neospravedlňuje” neznamená, že autorka to chovanie neospravedlňuje 😂
@mandzula mi sme žiadne podozrenie nemali a ja som chcela maly vekový rozdiel. To že som druhý krát tehotná som zistila keď som mal prvý synček rok. A ja by som nemenila. Pomáhajú si navzájom a vďaka aj vďaka nemu nám synček rozpráva a ešte aj vďaka canisterapii.
@nadazdi
Z môjho pohladu čo tu autorka píše vidím vzťah bez lásky, respektu a úcty, založený iba na sexe s tým, ze chlap ni nabalil submisivnu ženu, ktorá sa mu iba podriadovala, aj sexuálne, problémy si nikdy nevydiskutovali. A jeho vychcanost, mal vidinu dostať sa zadarmo k bytu.
Najvacsi problem dnesnych vztahov a spolocnosti je to, ze ludia nechapu co to znamena manzelstvo v praxi. Vztahy su kratke, dostatocne neotestovane, rychle manzelstva s ludmi, ktori maju uplne odlisne predstavy o zivote. A potom sa tu pan dotycny cuduje, ze ked ma autisticke dieta ktore potrebuje starostlivost taku, ze manzelka nemoze pracovat ze je normalne, ze sa o nich musi starat. To je totiz pointa manzelstva - ze sa obaja partneri budu vzajomne o seba starat. A ked mali v zivote smolu (napisem to tak hlupo,ze chore dieta je smola) tak sa k tomu pan nevyvinuty manzel postavi tak, ze sa o manzelku a aj o syna postara bez reptania. Ak to nie je schopny nemal liezt do manzelstva a nicit niekomu zivot. To, ze sa take dieta narodilo nie je nikoho chyba a nikto za to nemoze. Zato, ze on sa chova ako dement a svojej manzelke nadava do zlatokopiek za to on moze. A to ta manzelka este aj predala byt, toto je pre mna nonsens, mne dokonca moja ex povedala ze dom si mam kupit sam ak ho chcem a sam som si ho aj musel nakoniec kupit :D A tuto pan dostane nie malo peniazok a este nadava do zlatokopiek :D
@katkami123 nevychovávam. Ani som ho nikdy nenútila aby sa hral so starším. To skôr staršieho musím presviedčať aby išiel na trampolínu za bratom napríklad. Mladší má svoje starší má svoje. Keď chcú hrajú sa spolu keď nie tak ok. Aj keď mladší je veľa krát smutný že prečo sa s ním brasko nechce hrať a tak mu musím dookola vysvetľovať to iste.
@katkami123 Lenze ta submisivita bola servirovana autorkou dobrovolne, mala som to podobne, pretoze za tou submisivitou su aj ciele (napr. poslusne dievca sa skor vyda, ma deti, nez asertivne dievca). Neda sa submisivita jedneho vycitat druhej strane. Ak by bola od pociatku asertivna, drzala si svoju hodnotu, tak by si ju pravdepodobne ten muz za manzelku nevybral..mozno ano, ale ten vztah by mal inu kvalitu

Tak si sa ho mala opýtať, či dal za tu prerabku 85 000. Ze nech ti dá doklady koľko ho vyšla prerabka, to sa odráta a zvyšok nech ti vyplatí. Nemá doklady, smola …