Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
@zoro9836 kde sa stratil tvoj humanizmus, keď píšeš, že o také dieťa sa neoplatí starať? Za druhé, to dieťa si nevybro, že bude hendikepovane, je náročné, má svoje potreby. Kto iný by to mal chata a prispôsobiť sa tomu ak nie jeho vlastní rodičia? Obaja. A za tretie, otec takého dieťaťa sľuboval v dobrom i zlom. Ci to zle len do istej miery, kým.to neohrozuje jeho pohodlie? Matky takých deti zahodila všetky svoje sny a túžby, pretože vedia čo je priorita, ale otcovia majú "nárok" na život podľa svojich predstav? Taky chlap by mal byť hrdý, že napriek všetkému dokaze rodinu uživiť, že dokáže aby mali to co potrebujú a nie manzelke vyčítať, že nemá to co on chce.
Autorka ja len takú drobnosť...veľmi nepodstatnú,pretože ty mas toľko väčších problémov,že až,ries tie,ale....zapamätaj si,do budúcna,keby náhodou....sex nie je meritkom ničoho...že sa bojíš aby nešiel inam? Sú muži,ktorí majú aj denne sex s vlastným primárnym zdrojom (manželkou či frajerkou) a o hodinu sexujú s niekým úplne iným a na druhy deň zas s niekým iným. Takže si výhod z hlavy dogmy,že pôjde inam,ak nedas...pôjde,aj keď ty budeš visiet na lustri a budeš celá nazhavena na neho...aj tak pojde
@dadis
Z druhej strany, keď chceme kriticky pozrieť aj na autorku - za veľa veci si môže sama. Ak to mám trochu vulgárnejšie napísať - myslela si na začiatku ich vztahu, ze ma asi chamajdu zo zlata, pripadne jediná žena na svete, ktorá ma chamajdu a zrazu ju teraz muž z toho vyviedol, ze nie je jediná žena na svete s chamajdou a on pôjde aj za inými chamajdami ak nebude poslúchať ako on chce, ani ju nemá zo zlata, žeby jej bol verný. A autorka je nahraná, lebo nič iné ako chamajdu ako zbraň nemala. Moje riešenie : treba chytiť rozum do hrsti a uvažovať vsetkym z každej strany a nie donekočna len veriť v svoju chamajdu.
Tak v tom pripade mas jasnu odpoved co mas spravit. Ako partner pre tvoju dceru by nebol dobry ale tvoji chlapci takeho otca mat mozu? Je ok vyratst v takom prostredi? Je ok ak sa budu oni chovat k niekoho dcere tak ako sa ten tvoj sprava k tebe?
@katkami123 Vyhravas cenu za najcastejsie pouzivanie slova chamajda pocas jedneho prispevku :D
Nenechaj sa otlkat okamzite zmizni od toho magora !
@katkami123 hmm tak nejak
@ahhola ja som uz na to jednak pristara a jednak, musim sa priznat, nemam na to energiu, to je hlavny faktor. Ono fakt dieta, ktore ma nejake zdravotne problemy, da zabrat tak, ze musia byt nan dvaja partneri, aby to so ctou zvladli. Ja som mala stastie na druheho muza, to je dar z nebies. Videl, ze mam PAS dceru a aj tak do toho isiel a len vdaka nemu sme ju dostali tam, kde teraz je.
Mila autorka tvoj muz
1. nieje schopny si uvedomit vlastnu chybu za svoje spravanie. vsetko co spravi od zlej vychovy, cez jeho nestandardne reakcie az po ten sex bude vzdy tvoja vina. stavim sa ze ak sa mu napriklad v praci prestane darit, bude to tiez tvoja vina, lebo on do nej musi chodit sexualne neuspokojeny.
2. to co on robi je sexualne nasilie. tvoj drahy si tak len uplatnuje svoju moc nad tebou a rovnako si sam sebe dokazuje ze je borec, sexualita je zjavne jeho silna stranka vzdy to bolo fajn a zrazu tebe to nevyhovuje, no slapes mu na ego (v jeho hlave samozrejme toto zmyslanie je velmi egocentricke)
3. tito muzi niesu schopni skutocnej lasky, pre nho si nieco vymenitelne, ty uspokojujes jeho potreby, ale rovnako ich môže uspokojiť aj niekto iny. jeden psycholog to raz porovnal s hrncekom na kavu. rano pije kavu so svojho hrnceka, hovori si aky super hrncek, vzdy ho tu mam posluzi mam ho rad aj si ho mojka, hrncek sa citi super, uzitocny a chceny. dopije kavu polozi ho a zazera po nom, ten hrncekmi tu len zavadzia, je spinavy este ho musim aj umyvat. pride do prace tam ma plastovy poharik, super posluzil, mozem ho proste zahodit a potom mu prinesie sekretarka kavu v jednej naozaj peknej salke a tu si zase vychutnava hovori si preco aj doma nemam taku super salku? este mi ju aj niekto umyje a aj ta kava chuti lepsie...a potom sa zase vrati domov a kedze iny hrncek nema, nakoniec vypije kavu aj z toho svojho....
4.je to jeden egocentricky blb ja ja ja moje potreby a vsetci sa mi musia prisposobit. je to jak nejake chore nabozenstvo, sekta, pri ktorej je Boh aj uctievac v jednej osobe - v nom. a chore bozstvo si ziada obete - teba, ved hlavne aby bol pan spokojny a naplneny. 4. on si mysli ze je nahnevany opravnenne, ved on pan Vsemohuci ta poctil tym ze si ta vybral a ty si NESPOKOJNA??? co to sakra? ako je to mozne? ved to mala byt pre teba najvyssia pocta a ty sa stazujes!! neakceptovatelne!
ano uhadla si, hovorim o narcistickej poruche osobnosti
@dadis Podľa mna by deti mali vedieť pravdu. A nie im pobaliť kufre a otvoriť dvere do bytu a hla toto je vás nový domov.
Vy nemáte krízu, ty si týraná žena. To len aby sme si nemýlili pojmy s dojmami. Problém bolo treba riešiť hneď po prvom vulgarizme na tvoju adresu a riešiť ho, až kým ho nevyriešite, nie ho pretrtkať a zabudnúť naň. Ja vidím teraz ako riešenie odbornú pomoc pre teba, lebo týrané ženy sa málokedy dokážu samé zdvihnúť a odísť.
Ja si nechcem predstaviť, ako sa tvoje deti musia cítiť. Moja dcéra mi koľkokrát povedala, aby sme išli preč bývať od tatika, lebo ma neľúbi a kričí, nie to že by ma bil.
Áno, deti majú poznať pravdu, ale nie takým štýlom, že poukazovať len na zlého ocka. Pretože s ním sa, neviem či bohužiaľ, či chvalabohu, bude po rozvode stretávať tak či tak. Samozrejme, v prípade, že otec bude mať záujem. Takže nevykresluj len to zle. Určite sa k deťom nespráva tak zle ako k tebe. Treba povedať, že s ockom sa nelubite, len sa hádate, musíte ísť bývať preč, ale oni sa môžu s ním vidieť, keď chcú. A že ich má rád.
Ani nevieš, ako budete spolu vychádzať po rozchode, možno si ťa začne vážiť a už nebude mať právo si dovoľovať na teba. Možno bude nadávať, možno bude plakať a prosiť. Možno ti povie, aby si ho nenechávala, lebo sa obesí. No v takom prípade by som utekala ešte rýchlejšie.
@zoro9836 Prepac, ale vobec nerozumies tomu, co som napisala.
Ja som poukazala na to, ze autorka sa neciti ukrivdena, ze ma doma idiota, ale place, lebo ju ten idiot nechce.
@karolinakr @rusalinka to určite nie. On takých ludi, obzvlášť ženy, ako ja neznáša. On si len na nich niečo dokazuje. A ja sa s ním naťahujem takto virtuálne, ale vo svojej blizkosti by som ho nechcela ani keby mi za to platili.
@dadis to máš pravdu, ženy sú, žiaľ, vychovávane k submisivite. Sebavedomá žena dostatočnou dávkou sebeúcty, je častokrát považovaná za divnu, a to si priznajme aj my zeny toto vnímame ako chybu. O mužoch ani nehovorím. Nech by mali reči akékoľvek, vychovani sú v tom, že majú hľadať ženu, ktora sa o nich postará. Aj o deti aj o všetko.

@mandzula takže máš jedináčika, ci 2.dieta s iným mužom? 1 krát autizmus neznamená aj 2*,3*,...stane sa, ze majú v rodine 1 downika a potom druhého.... 1:10 000 pravdepodobnost