Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
Hajzel,vynucovať sex od ženy je to posledné .Však ti ten sex on zhnusil .Ja by som ho ešte poslala za milenkami /u mna by tie trápne vyhrážky neprešli /a nie aby som po ňom skákala.Je to manipulátor a narcis.Kde máš sebaúctu ?Kde chodite na takýchto magorov ?!
@izabelus mala som kamaráta, veľmi dobrého, no on má ľúbil, ja som chcela len kamaráta. Neskôr som mu teda dala šancu, ale nebolo to ono. Kamarát bol super, ako partner mi nevyhovoval. Chcela som sa s ním rozísť v dobrom, veď sa môžeme stretávať, ísť vonku, ale už nie za ruky. On to zobral zle, zrazu zmizol, nikto o ňom nič nevedel, jedného dňa mi napísal, že on stojí na moste a ide skočiť, že on bezo mňa nebude. Ani som mu neodpísala. 😱
O pár rokov, ja už vydatá, som ho stretla vo vlaku.
"Ahoj, ty žiješ? Neskocil si, mala výška? " ....-"nie, radšej som hodil dole mobil" 🤣🤣
@zoro9836 ja som za rovnoprávnosť a rovnováhu vo vzťahoch. Každý má do vzťahu dávať a brat len toľko co vie, môže a chce. Každý má do vzťahu brat
a davat toľko, aby rovnováha narušená nebola. Co je rovnováha je už na dohode tých dvoch, ale nikdy by nemal jeden ťahať za kratší koniec, alebo byť do niečoho nútený.
Sebevedoma žena si na prvom rande platiť nenechá, a rovnako zo seba nenechá spraviť matrac.
A len taky drobný detail, muž sa nestará o matku na materskej, on sa stará o celu rodinu aby fungovala. Na materskej ma matka svoj príjem a potom už môže mať príjem tiež, že ostáva na rodičaku a stará sa o ich spoločné dieťa neznamená, že sa na mužovi prizivuje a on chudák na ňu musí robiť.
@monuska112 dla opisu autorky,čo je,samozrejme, velmi malo,toto nie je narcista
Ja nemyslím opatrovateľa, ze sa ma mladší starať o dieťa teraz. Ja hovorím, ze tvoj mladší syn ma právo na vlastnú rodinu a deti. Nemanipuluj s ním, ze raz, keď bude dospelý, musí sa zas o brata starať on. On ma v živote právo na vlastné šťastie.
A áno, ako písala @dadis, tebe príde normálne s malými deťmi riešiť problémy vás dospelých? To prečo mu hovoríš, ze budete musieť predať domček alebo sa starať o staršieho syna? Veď detský rozum, uvažovanie je úplne iné ako dospelého, prvá reakcia bude strach, ono si veci nevie vyhodnotiť ako dospelý človek. Veď už používaj rozum konečne pri všetkom, čo robíš, (a nie to medzi nohami, vidíš sama, že to nie je žiaden svätý grál) nezaťažuj deti svojimi problémami, vysvetlíš im veci, keď nastanú, primerane ich veku a nie niečo, co ani nie je realne. Lebo realne všetci vieme, ze muza neopustíš. Deti strašíš ale ozvať sa tam, kde treba to nevieš.
@anita6666
Ale on určite iné má tiež a jej povie, že ide akože robiť na stavbu. Geniálna výhovorka.
@zoro9836 What? 1k1? Akoze absolutna spravodlivost vo vztahu medzi muzom a zenou? To nikdy nebude 😀.. co poznam vztahy v okoli, vacsinou zeny tahaju vo vztahoch za kratsi koniec..ale par vynimiek tiez poznam..ak to nie je vyrazne na ukor jedneho z partnerov, tak to je akceptovatelne..ista rovnovaha musi byt..ale aby zena chodila do prace a starala sa o deti, domacnost sama a este aj o muza (lebo povedzme si uprimne, muzi to maju radi) - tak tam tu rovnovahu nevidim ani za podmienky, ze zena zarobi menej penazi..
@zoro9836 Asi poznas len jeden pohlad. Lebo ten chlap ti asi nepovie, ze zena musela ist na skrateny uvazok, lebo ich dieta ma zdravotne problemy, alebo cokolvek..ze ta zena, hoc odvadza viac neplatenej prace nez ten muz, tak v dochodkovom veku bude mat nizsi dochodok kvoli tomu...