icon

Sex mi zničil manželstvo

30. aug 2022

S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…

autor
31. aug 2022

@tosomja ja nepoukazujem na zlého ocka. Vie byt s nimi aj sa s nimi blázni aj hra. Keď nekričí tak s ním chcú chlapci byt. Keď manžel kričí tak mi mladší povie že chce ísť bývať k babke a inokedy keď ja na neho trosku zvysim hlas tak mi povie napríklad že ja pre neho nie som vzor že on chce byt ako tato( že vie všetko spraviť), že tato je šikovnejší a ja neviem robiť chlapské veci. Ja deťom vravím že aký je tatino šikovný aj všetko a aj keď im povie niečo zle tak ich upokojujem že to tatinko tak nemyslel. Ja na neho pred nimi nekydam ale nebudem im ani klamať keď sa má opýtaj že prečo spi tato v pracovní tak som im povedala že sme sa pohádali a že tatino je smutný a ja tiež.

wheel
31. aug 2022

A ja zas co tu citam @zoro9836 aj @viestta si myslim ,ze obaja maju v pohode nazory len viestta rozprava veci ako jej "huba narastla" a zoro ma klasicky muzsky pragmaticky pohlad ktory je udrzatelny v zavislosti na tom aku zenu najde :D Nema zle nazory, dokonca su spravne a logicke ale su typy zien, ktore by mu to rychlo okresali a su typy zien ktore take nazory beru v poriadku lebo v reale aj tak clovek vzdy spravi ustupok.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
wheel
31. aug 2022

@zoro9836 pozname. Alebo ako hovori stare anglicke prislovie. Life is like a penis. Simple, soft, hanging freely...then woman comes and make it hard. :D

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bluka2
31. aug 2022

Nečítala som 9 strán. Asi ti to už napísali.ak chces, aby tvoji synovia boli takí primitívi ako on, tak pokračuj v takom manželstve. Alebo deti s traumou na celý život 🙁

katkami123
31. aug 2022

“ Kým on chlastal a bavil sa inými ľuďmi ja som bola doma s deťmi a bez pochopenia a vyrozprávania sa. Keď som povedala že aj ja chcem ísť do mesta tak má prosím aby som nešla lebo že sa boji že v opitosti spravím daku hlúposť a že keď tak veľmi chcem pôjdeme spolu.”
- dobre autorka a on v opitosti neurobil žiadnu hlúposť? Lebo jeho zmýšľanie mi príde iba - podľa seba súdim teba. On ťa pravdepodobne podvádza hlavne, keď sa nacape alkoholu a bojí sa, že ty urobíš to čo on.

Za ďalšie, čo nechápem, píšeš, že rodičov svojimi problémami zaťažovať nechceš, ale prečo nimi zatazuješ vlastné deti? Deti sa majú hrať, mať rozbité kolena a nie riešiť niečo, čoho ani ty sama realne nie si schopná, stále pri ňom sedíš a držíš sa ho a deťom rozprávaš hlúposti o predaní domčeka a podobne. Veď ty robíš všetko naopak. Sú ľudia, ktorí rozprávajú a ľudia, ktorí konajú. Ty len stále rozprávaš o veciach na ktoré nemáš gule ich urobiť a zbytocne deti stresuješ.

katkami123
31. aug 2022

@wheel
Minule tu bola téma o jednej 20-ročnej životom sklamanej dievčine, ktorá videla všetku vinu v chlapoch. V tvojom ponímaní zas príde žena a urobí ľahký a jednoduchý život ťažkým… a teraz babo raď.

katkami123
31. aug 2022

Myslím, že všetko veľmi dobre vysvetlila @momuska112 v jej príspevku o 11:00. Tam už nie je potrebné dodať nič navyše

retatka
31. aug 2022

@anita6666 Je to egocentrik ,narcista.Uprednostňuje svoje potreby ,ja-ja-ja ,treba sa mi prispôsobiť …vlastná žena ho nezaujíma .
Určite ju podvádza ako píšeš ,má iné ženské v zálohe ,veď ten chlap je sexuálny maniak ,neberie ohľad na manželku ,nikoho len aby on bol ukojený.Tento typ chlapov nebude nikdy verné.Len by žena ochorela ,úraz ,chorobu mala na druhý deň už by bol pri inej sukni …

terezka1947
31. aug 2022

@dadis súhlasím. Prečo by v manželstve bolo nutné bojovať o Top miesto.
Zrelí,dospelí manželia sa dopĺňajú,pomáhajú si. Jasné,raz jeden,raz druhý zatiahne viac.
Ale v podstate idú spoločne za spoločným cieľom.
Nerozumiem tým vzťahom,kde žene,či muž musia mať silou mocou navrch. Sarkastické poznámky,atď.

anita6666
31. aug 2022

@retatka to je pravda,ale egocentrik neznamena automaticky narcista...mnoho ľudí už vidí narcisti v každom človeku pomaly,je to veľmi špecifická porucha,avšak môže mať niečo z tohto spektra

simca06022011
31. aug 2022

comu sa ja divim, ze sa sama pred nim ponizujes a "strachujes". Po takychto kecoch by ma nijakym sposobom nedonutil k sexu. A nech ide kludne za inou, no a co? moze tam aj ostat. Bud z tohto bludneho kruhu vystupis, a nevadi, ved nech je aj cirkus okolo toho, alebo sa budes takto nervovat roky.

kajakamura26
31. aug 2022

@zoro9836 len doplním, že to nie je celkom pravda. Možnosť "stiahnuť" trestné oznámenie sa dotýka len niektorých trestných činov. Napríklad v prípade nebezpečného vyhrážania to tak nie je.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
monuska112
31. aug 2022

problemom je ze ty ale nevies ako to tatino myslel...tvoje dieta citi ako to myslel a ty to nielenze bagatelizujes, este aj podrivas jeho realitu, to co citi...dovolovac je niekto kto dovoli niekomu ako je tvoj muz nehumanne zaobchadzanie jak so sebou tak s dietatom, bud gasleitingom - nie on to tak nemyslel, ty si prilis precitliveny, alebo inymi sposobmi ktore neboli spomenute napriklad jeho sustavne ospravedlnovanie. k teme sex si pozri toto:
https://sk.vvvvvv.kiev.ua/signs-your-643

autor
2. sep 2022

@mareri sex s ním bol vždy super. Pri každom sexe myslel najprv na mna a až potom na seba. Problém nastal po prvom pôrode kedy som sa upla na synčeka, po druhom pôrode som sa na chlapcov upla ešte viac lebo druhého mi museli kriesiť (počas pôrodu som sa uspala lebo sestričky mi zabudli dávať dole masku s rajskym plynom, keď som zaspala tak mal syncek hlavičku vonku a ešte mal aj pupocnikovu šnúru obmotanu dva krát okolo krku, rýchlo má budili a aj mi pomohli tak že zatlačili na brucho aby vyšiel, dlhšiu dobu neplakal, vedela som že je zle, keď som počula plač tak som si vydýchla no tento moment zozstane vo mne asi navždy) manžel proste potrebuje sex a ja po pôrodoch som ho nepotrebovala a odmietala som ho. Dlho som aj spala s chlapcami v ich detskej izbe alebo oni so mnou v spálni. Manžel ostával celu noc sám v izbe. Teraz už chápem že to nebolo správne no vtedy som nechápala ja jeho a nerozumela som ani tomu ako on nechápe mna že proste chcem byt s chlapcami lebo sú malými len raz a potom má už nebudú chcieť. A ešte problém bol ten že on sa chcel vždy udobrovať sexom (pred deťmi mi to nevadilo, páčilo sa mi to že sa s ním môžem “hrať”, vtedy to bolo super). Je cholerik takze rýchlo vybuchne zato tie blbe slova. No toto čo spravil naposledy sa má strašne dotklo.

katkami123
2. sep 2022

Zlatko, dokážeš rozpravat aj o niečom inom ako o sexe? Je cholerik, písala si, že ťa bil/bije? Že raz ti povie tak a na druhy krát zase opak a robí z teba blbca a zlatokopku. Že chodí na diskotéky do rána, ale teba nechce nikam pustiť.
Že si zajednával prostitútku a bol v bordeli a vyhráža sa ti tým.

Alebo vieš čo, kašli na to…keď myslíš, ze toto je tvoj najväčší problém.

sidicek
4. sep 2022

Tak ten váš vzťah bol zjavne založený len na sexe a keď ten zlyhal, skončil aj vzťah. Neverím ze tento chlap bol niekedy normálny.

luccija
4. sep 2022

Dobre vies, ze to nema vyznam vas vztah je chory.Ako Ti pomoze k zivotu, ze svokra Ti je butlavou vrbou ci sesternica?tvoj muz iny nebude vynucuje si sex, cholericky...a ty sa bojis, ze si najde inu.Bohuzial si uplne bez ucty moze si s tebou robit co chce..a este Ti vytkne, ze postavil dom.Ma Ta omotanu okolo prsta a zahrava sa s tebou...

solinkarka
4. sep 2022

Žena ty sa nemáš rada? Maj trošku hrdosti v sebe...1 dôvod čo ťa pri ňom drží??? Lebo ja nevidím ani ten jeden 🤦

nika_17
4. sep 2022

Bojis sa ho ty,boja sa ho deti a povedal,ze ste skoncili.Tak myslim,ze bez neho ti bude lepsie

adara777
4. sep 2022

Neviem presne aku odpoveď tu čakáš 🤷‍♀️? Máte doma problém, musíš sa porozprávať s mužom. Otvorene o vsetkom, čo ti vadí, že netúžis po sexe tak často ako on atď atd...Buď si to poriešite a budete takto žiť ďalej alebo príde rozchod. Čas ukáže.

luccija
4. sep 2022

@nika_17 to jej povedal, aby si vstupila do svedomia a bola "dobra".ja len pevne verim, ze to nie si ty co si pisala, ze mas depresie, beries lieky a uz neznasas byt doma tiez mala syna PAS..zeny vacsinou, ked maju depresiu mozu za to ich muz...
A synovi nikdy nebalamut hlavku tym, ze budete musiet predat dom je maly, robi to v nom chaos to nie je partak na take reci.On Vas lubi oboch a potom ma z toho stres.Take male deti lubia otca aj, ked krici, bije, pije...az casom sa im otvoria oci.
Tvoj muz sa nikdy nezmeni, deti su este male mas sancu zacat krajsi zivot.Len sa musis rozhodnut...chapem, ze to je tazke..mala by si chodit sama k psychologicke

jennifer007
4. sep 2022

Mňa by muž iba raz udrel.... V ten deň by ma videl naposledy.....

kundiboo
4. sep 2022

Takýto ľudia ako on majú dobrú ženu a detičky a nevedia si to vážiť. Ach co by za to dal iný chlap mat takúto rodinu ...ma všetko a nevie co od dobroty ...

bessdonna
4. sep 2022

@zoro9836 neda sa to stiahnut.

jaja23
4. sep 2022

Nečítala som rady, ale aj nám po narodení syna vzťah skoro zničil sex. Nejdem do podrobná, avšak pochopila som, že chlapom to chyba. Sú zúfalí. Chlapi to majú inak ako my. Ja chápem, že by išiel do bordelu, ale chápem to až po 4 rokoch. Ja sa už snažím, aby bol sex častejšie, hlavne kvôli mužovi. Ale druhé dieťa by som si nerobila. Nie kvôli nemu, alebo ze by bol zlý. My máme po narodení syna už úplne iný vzťah. Prežili sme skoro všetko, čo opisuješ ty. Ale držíme sa zatiaľ. Mali by sme pochopiť, že chlapi sú zúfalí, keď nemajú sex. Niekto by mohol povedať, že sú blbci, avšak oni za to nemôžu. A ver mi, strašne dlho mi trvalo, kým som si to uvedomila. Prajem veľa šťastia a hlavne nech sú Detičky ôk. Lebo aj nedostatok sexu môže spôsobiť tu agresiu, kde je možno ukrytá len beznádej.