icon

Sex - orgazmus

dieta111
9. sep 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať je my až blbé... ale neviem ako na orgazmus keď je priateľ vo mne.... či mám byť napnuta tak ako keď je s jazykom dole porádte my

Strana
z3
sense
9. sep 2020

@matqa411211 tak si pomôž sama 😉 alebo ho to nauč... Chlapi sú usilovný keď chcú 😉

mandarinka555
9. sep 2020

@viestta Nie je to celkom tak...Keď má partner malý a tenký falus, nemôže sa dotýkať toho povestného bodu "G", tak jej to radšej urobí orálne, nemusí byť sebec.

lauriema
10. sep 2020

@mondolina je dobre vysvetliť dieťaťu co je to menštruácia, a co znamená ak niekto na nho saha a ze to treba povedať rodičom, neuznávam komunikáciu, prvý sex s antikoncepcia, dieťa výchovou musí vedieť kde patrí sex že do manželstva.

lauriema
10. sep 2020

@onedaynick ja niesom katolicka takže zdravas sa budem zbytočne modliť... To je každého osobná vec co si do úst vkladá, a co z nich vypúšťa.... Ja som písala ze Ja by som sa osobne hambila také niečo preberať s kamarátkou.... tebe ak to je príjemné kľudne.... 🤟

mondolina
10. sep 2020

@lauriema
Takže Ty veríš, že tvoje deti nebudú sexovať pred manželstvom?

mareka49
10. sep 2020

Ak sa ti nedari dosiahnut vaginalny orgazmus.
Skus sama, ci najdes uspokojnie "tam vnutri".
Potom nasmerujes partnera.
Casto byva vonkajsi orgazmis lahsie dosiahnutelny ako ten vnutorny.
Praveze je to skor o uvolneni.
Telesnom+hlava.

dieta111
autor
10. sep 2020

@mareka49 Ďakujem

viikkki
10. sep 2020

@ayanamirei prečo by mala byť dieťa, niektore žena majú prvé skúsenosti so sexom až v neskoršom veku a možno nevedia ako na to,

viikkki
10. sep 2020

@dieta111 dôležitá je predohra a pokiaľ ti nejde dosiahnuť orgazmus skúste polohu že budes ty na ňom alebo tak ze ti bude on alebo ty si masírovať klitoris keď nevieš dosiahnuť vaginálny orgazmus 🙊🙈🙈s tým jazykom to neviem ja ani doteraz 🙊🙈😅

caroline_
10. sep 2020

mna skor prekvapilo ze sa vies urobit ked ta partner robi jazykom, to si teda ani neviem predstavit :D

sandrika1986
10. sep 2020

😀

mandarinka555
12. sep 2020

@lauriema Ale sex nepatrí len do manželstva.....ty si zaspala storočie, alebo žiješ v inej dimenzii ☹

lauriema
13. sep 2020

@mandarinka555 nie, nezaspala ale riadim sa Kristom5

lauriema
13. sep 2020

@mondolina Nejde o to čomu verím, alebo ci bude či nebudú sexovať pred manželstvom. Ide o to co im dám do života, aku vychovu a rozhodnutie ja na nich

mirage
13. sep 2020

@caroline_ ako to myslis?

budemmamca
13. sep 2020

@dieta111 vibrátor do ruky

caroline_
13. sep 2020

@mirage že ja som este nikdy nezazila aby ma partner vedel uspokojit jazykom, to by tam dole musel byt asi hodinu a vediet presne co ma robit :D preto ma to prekvapilo ze ona sa tak vie urobit :D

mondolina
15. sep 2020

@lauriema
Tak akú výchovu dávaš a ako ťa rešpektujú to vidíme v inom príspevku...

onedaynick
15. sep 2020

@caroline_ nuz.. ja nerada takto verejne, je to velmi intimna tema, ale ak to partner vie, je to neskutocne, treba ho usmernit, naviest. Stoji to za to.

mikman
23. sep 2020

@viestta Tak teraz si na velkom omyle. Nie kazda dokaze dosiahnut orgazmus pri pohlavnom styku. Niektore len klitorialny 😉

cami2
13. okt 2020

@mondolina ty si źena s velkym Ž.❤️
@dieta111 - musis byt napnuta. Popripade si pomoz pocas sexu sama ako ked si to robis sama... drzim palce

mondolina
13. okt 2020

@cami2
Ďakujem ♥️

saska1111
22. feb 2021

Asi je to najlepsia vec ktoru urobis ze si to urobis sama a budes vediet kde to mas najradsej a ako kup si bud vybtator a uvidis sama ja si to robim sama a je to lepsie ako manzel ked my robi tiez sa pri nom neurobim stale

mandarinka555
22. feb 2021

@caroline_ Tak zrejme to robí zle....to je totiž najľahšie dosiahnuteľný orgazmus 😉

mikman
12. júl 2021

@dieta111 niektoré ženy nedokážu dosiahnuť orgazmus pri sexe a musí sa dráždiť sama

Strana
z3