Sex - orgazmus
Dobrý deň chcela by som sa opýtať je my až blbé... ale neviem ako na orgazmus keď je priateľ vo mne.... či mám byť napnuta tak ako keď je s jazykom dole porádte my
@viestta Nie je to celkom tak...Keď má partner malý a tenký falus, nemôže sa dotýkať toho povestného bodu "G", tak jej to radšej urobí orálne, nemusí byť sebec.
@onedaynick ja niesom katolicka takže zdravas sa budem zbytočne modliť... To je každého osobná vec co si do úst vkladá, a co z nich vypúšťa.... Ja som písala ze Ja by som sa osobne hambila také niečo preberať s kamarátkou.... tebe ak to je príjemné kľudne.... 🤟
Ak sa ti nedari dosiahnut vaginalny orgazmus.
Skus sama, ci najdes uspokojnie "tam vnutri".
Potom nasmerujes partnera.
Casto byva vonkajsi orgazmis lahsie dosiahnutelny ako ten vnutorny.
Praveze je to skor o uvolneni.
Telesnom+hlava.
@ayanamirei prečo by mala byť dieťa, niektore žena majú prvé skúsenosti so sexom až v neskoršom veku a možno nevedia ako na to,
mna skor prekvapilo ze sa vies urobit ked ta partner robi jazykom, to si teda ani neviem predstavit :D
😀
@lauriema Ale sex nepatrí len do manželstva.....ty si zaspala storočie, alebo žiješ v inej dimenzii ☹
@mandarinka555 nie, nezaspala ale riadim sa Kristom5
@dieta111 vibrátor do ruky
@caroline_ nuz.. ja nerada takto verejne, je to velmi intimna tema, ale ak to partner vie, je to neskutocne, treba ho usmernit, naviest. Stoji to za to.
Asi je to najlepsia vec ktoru urobis ze si to urobis sama a budes vediet kde to mas najradsej a ako kup si bud vybtator a uvidis sama ja si to robim sama a je to lepsie ako manzel ked my robi tiez sa pri nom neurobim stale
@caroline_ Tak zrejme to robí zle....to je totiž najľahšie dosiahnuteľný orgazmus 😉

@matqa411211 tak si pomôž sama 😉 alebo ho to nauč... Chlapi sú usilovný keď chcú 😉