Sex po 40tke
Caute baby, mate prosim niekto skusenost ze po 40 ste dostali taku chut na sex ze by ste to robili najradsej stale. S mojim muzom sme spolu skoro 20 rokov. Od prveho momentu ako sme sa stretli ma neskutocne pritahoval. Zo zaciatku to bolo neskutocne divoke a ani neviem ci som ho milovala alebo som z neho bola taka nadrzana ale po case som sa urcite aj zamilovala. Asi v momente ked som ho videla ako sa stara o svoje neterky. Bol este viac sexi ako pred tym. Potom prisli samozrejme nase a uz to nebolo take divoke. Sex som nikdy neodmitla ale ani som ho vyslovene nevyhladavala. Zvykli sme si vzdy raz za tyzden. Ale minily rok v lete a teraz zase, akoby som sa ho nevedela nabazit. Na jesen sa to dostalo zase do normalu. A teraz ked zacalo leto zase. A je mi jedno ako len nech sa milijeme. Dokonca ma neskutocne bavi BJ. Vzrusuje ma ako sa pri tom spravi a kludne keby neboli deti doma tak mu ho dam aj cez den hocikedy. Nemoze sa ma ani dotknut lebo sa idem zblaznit od vzrusenia. A teraz otazka. Myslite ze to moze byt z dovodu prichadzajucej menopauzy alebo sa nemam coho obavat este a je to nornalne. Mam 42.
@alana1 5 krat denne nie je samozrejme realne ale ak by sa dalo som toho schopna. Nie je to tak stale hore som sa pytala ze ci je to normalne ze mam taku chut. Donedavna sme sa milovali 1-2x do tyzdna a stacilo to ale teraz som z nicoho nic neskutocne nadrzana a chcela som vediet ci to je normalne v mojom veku. Muz sa zatial nestazuje ale momentalne ho “otravujem” kazdy vecer, bez toho ani nezaspim.
no ja som mala tiez take obdobie, ale dovod bol zvyseny testosteron...doslova som bola ako chlap 😀
@alana1 Ano v zasade mas pravdu, tu sa skor ale jednalo o tie zeny po 40 do 50 rokov. Co je teda aj moj pripad, deti uz odrastenejsie, viac ci menej samostatne ale pracovne nasadenie je rovnake ci je 30, alebo 50 . Niektore z uvedenych cinnosti su doma aj na mne, teda vsetko ohladne potravin nakupujem len ja, pretoze aj varim vylucne ja. Nakupy drogerie riesi rovnako ako upratovanie manzelka, to nie ze by som v tom nechcel pomoct, ale podla jej slov to nikto neuprace tak ako ona. Prat a zehlit sice viem, ale do toho sa ani nehrniem. Rovnako su dni kedy padnem dole hubou a myslim len na spanok. Chut na milovanie mam niekolko krat denne, ale vystacit si musim z ovela mensou frekvenciou. A je mi tak trochu "teskno" ked to tu citam o chtivych zrelych zenach k neutahaniu. Proste som ta statisticka odchylka ...
@matkahelka ked mi teraz napises, ze este kazdy den dochadzas do zamestnania aspon hodinu tam a hodinu spat, tak odpadnem 😂
@alana1 proste každý to má inak, na tom nie je nič čudné, ja ti poviem, že mala som 3 malé deti, dochadzala som do práce 2 autobusmi, hodina cesty tam, hodina späť, vstávala som ráno pred 4, prišla domov o 16:00 z práce a áno, bola som aj unavená, ale sex bol stále, to je ako relax pre niekoho, vieš, veď bola som mlada, tak energia sa našla
Ty brďo to vašim chlapom závidím. Takto som to vždy chcel. Nemá každý take šťastie. Ale teraz, keď nemôžem tak som nakoniec rád. Inak si myslím že je ti normálne ako to máš a určite ti to dlho ešte vydrží.
@elizabet173 presne tak, moj muz je vzdy toho nazoru ze deti su aj jeho zodpovednost a stara sa o ne podla toho co treba. Nie len priniest vyplatu a zena zariad. My pracujeme obaja, obaja prispievame rovnakym dielom. Takze aj domacnost aj starostlivost je na nas oboch. A okrem toho mam susicku takze nezehlim, umyvacku, roboticky vysavac a raz do tyzdna sa ideme najest von. V nedelu vzdy navarim tak ze mame jedla aj na dalsie 2 dni, vzdy spravim minumalne 2 chody. Takze je to aj o organizacii prace. A moj muz tiez rad vari a fakt vyborne. Zakusky nepeciem teda iba ak minimalne.
@elizabet173 hovorim- na forach sama dokonalost , vsetko idealne 😅 len pre taku ilustraciu, ak dotycnej ochorie dieta, 40 teploty , ale ona ma taku neskutocnu chut na sex, ze proste ked musi, tak musi 😂 dotycna si zlomi nohu, boli ju chrbat alebo ma PMS alebo jej diagnostikuju nejaku vaznu chorobu, ale ona ma taku neskutocnu chut na sex, ze proste ked musi, tak musi 😅 v praci sa stane pruser, vyhodia ju z nej, ale ona ma taku neskutocnu chut na sex, ze proste ked musi, tak musi ...ja len poukazujem na to, ze u nikoho to nikdy nie je take dokonale, ako to uzasne dokaze byt prezentovane na forach...potom ked ozaj toto citaju chlapi tak su z toho frustrovani, co maju doma za "pokazene" manzelky... lebo vidia iba tento "fiktivny idealny svet"...
@alana1 ale nikto tu nehovori o perfektnom zivote a ak by na druhej strane boli ludia stale taky nestastny ako tu pises tak potom by to asi tak bebolo. Samozrejme ze si clovek prechadza aj nejakou krizou ale deti maju horucku v priemere mozno 2 krat do roka, kolko krat za zivot si zlomis ruku. … Ja si skor myslim ze je to o tom ako sa clovek na ten svet pozera. Ci je tvoj pohar do poli prazdny alebo do poly plny. Zrejme musis byt stale nestastna a tvoj pohar je teda do poly prazdny kazdy den. Ale nie kazdy ma v zivote iba nestastne chvile. Ja mam moj pohar do poly plny a nemysli si ze som si nepresla aj zlym obdobim ci v manzelstve, v praci, v rodine… ale vzdy sa snazim hladat v tom zlom to dobre.
@matkahelka u nas je to tiez tak 🤩a niekedy ktomu este pridame dobre jedlo, pohar vinka. Zivot si treba vediet uzivat. Sex je najlepsi liek proti stresu. Clovek pri tom pocite zabudne na vsetko. Niekde som citala ze pocas orgasmu zene prestane fungovat polovica mozgu a teda nie je schopna uvazovat realne 😂😂😂
@matkahelka https://www.google.com/amp/s/www.vox.com/platfo... tu je to v bode 1 “ Orgasms literally take over your brain”
Hm..toto dat vsetkym chlapom precitat :D ako navod ako kat toho doma viac :D. Srandujem. kazdy to ma inak, my zase obaja potrebujeme mat aj svojich kamaratov a svoj vlastny svet..a potom mat ten svet, ktory prezivame spolu.. kolko ludi,tolko chuti.
@matkahelka musim sa pousmiat nad tym, ako si nato prisla, ze sa snazim vyvratit, ze sexuchtive zeny nie su normalne....trosku unika pointa o com tu pisem...ok -tak este raz ja mam orgazmus v hlave, mozno tebe staci trenie a dotyky...moj orgazmus a sexualna aktivita je velmi ovplynovana mojim psychickym a fyzickym stavom a ked som fyzicky unavena z dennodenneho kolotoca, ktory som spominala prv, tak uprednostnim spanok pred sexom, ked mi je zle , boli ma hlava kvoli migrene az tak ze mi je na zvracanie - tak si ani neviem predstavit sexovat s muzom...ked som mala nohu zlomenu a bolelo to viac ako porod, tiez ma to ani nenapadlo...ked mal syn zapal pluc so 40 teplotami, vobec som nato nemyslela...ale samozrejme ak ty nemas ziadne starosti, nic ta netrapi ci po fyzickej ci po psychickej stranke, nemusis sa doma o nic starat...tak mas v hlave iba jedno 🙂 ale to nepisem v zlom ako to ty beries...
no vidis, tak sama vies, ze ten apetit ti kolise podla tvojho psychickeho stavu...ja pisem len o tom...teraz si v pohode tak aj apetit je vysoky....urcite ked ste mali manzelsku krizu, tak si nato ani nepomylsela...ja len narazam prave na tie zeny, ktore sa "vyhovaraju", ze tych dovodov tam moze byt kopec..a je to uplne nomalne...
@matkahelka ešte má napadlo, že možno kvalitný sex má podiel na tom, že nás netrápia ani choroby, ani zlomeniny ani migrény 😂🤔
@matkahelka no vidis, tak ti drzim palce aby ta tie starosti a problemy obchadzali na mile...a aby si tu ozaj o mesiac-dva nemusela riesit, ze nemas chut na sex lebo si unavena z narocneho babatka ktore po nociach vobec nespi a vkuse place 😂
@janickacrazy nezabudni si poklopat po dreve 😂 lebo aj pri sexe si raz hore , raz dole 😅
@janickacrazy hmmm vidis aka nahoda...v skupinke autizmus som nahodou natrafila na tvoj prispevok o tvojich dvoch chorych synoch :( ano, treba sa vzdy tvarit, ze je vsetko dokonale...za kazdu cenu :(
@alana1 netvarim sa, že je všetko dokonalé, mám 2 synov ZTP a čo? Písala som o sebe, že nebývam chorá. Každý má nejaké starosti, to neznamená že nemôže mať kvalitný sexuálny život. Svet nie je čiernobiely.
@janickacrazy no ved nic, len si viem predstavit, aku obrovsku chut na sex si mala, ked si riesila ich zdravotny stav... :( a koncim tuto diskusiu....ozaj forum znesie vela...
@alana1 Nič o tom nevieš, tak netrep, najstaršieho syna som riešila 4 roky, kým sme prišli nato, čo mu je a čo si myslíš, že som 4 roky nesexovala? Predstav si, že som viedla úplne normálny sexuálny život. To je pre teba asi nepochopiteľné, tak si si potrebovala rypnut za každú cenu. Gratulujem. 🙄
@janickacrazy Len taka mala otazka. A ked si bola nestastna zo syna a jeho zdravotneho stavu, co s nim je, co s nim bude. 4 roky. Tak v ramci tych emocii, neistoty a starosti si naozaj kazdy den s chutou sexovala? Lebo si tvrdila ze uz 13?? rokov sexujes s chutou kazdy den...
Mne to u kultivovanych ludi pride nerealisticke.
@janickacrazy prepac, nechcela som sa ta dotknut a urcite nie rypat, lebo viem aka nestastna musis byt...preto tu cely cas pisem prave o tychto veciach, ktore sa podpisuju pod poklesnuty sexualny apetit u zien...no ty si jasny dokaz toho, ako tato virtualna realita dokaze vsetko krasne vykreslit a pritom su ludia v skutocnosti nestastni a ustarosteni... :(

...uz len nieco take ako 5x denne sex zmanazovat pri malych detoch si neviem predstavit...ja totiz ani na wc nie som sama 😂 a muz ti nechodi tiez do prace? normalne zacnem zavidiet ake lazo-plazo niektore pary teda maju 😂
a ked si mala napr chore deti, tak si tiez mala stale chut na sex? lebo ja ak prezivam nieco negativne, nemam ani pomyslenie na to...a tiez ak som sa ja napr necitila dobre po fyzickej stranke, tak taktiez...a to mi pride normalne a uplne pochopitelne...